Перейти до змісту
  • Мобільний зв'язок

    Рекомендовані повідомлення

    Компанію Утел було засновано у 1992 році з метою створення в Україні сучасної мережі зв’язку та впровадження високоякісних телекомунікаційних послуг. Засновниками оператора стали ВАТ «Укртелеком», AT&T, Deutsche Telekom та KPN. У 2001 році в результаті викупу акцій західних партнерів, Укртелеком став власником ДП «Утел». А в квітні 2005 року ДП «Утел» було реорганізовано у філію «Утел» ВАТ «Укртелеком».

     

    Понад 15 років успішного досвіду роботи на міжнародному та національному ринках, впровадження широкого спектру телекомунікаційних послуг під торговою маркою «Утел» для бізнес-абонентів та абонентів мережі загального користування та високий рівень обслуговування дозволили компанії стати провідним оператором міжміського та міжнародного зв’язку в Україні.

     

    На сьогодні філія «Утел» займається реалізацією проекту з впровадження послуг мобільного зв’язку нового стандарту. З 1 листопада 2007 року розпочато продаж послуг мобільного зв’язку нового покоління під ТМ «Utel».

     

    На першому етапі послуги мобільного зв’язку нового стандарту будуть доступними у шести містах України – Києві, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі та Львові. Але всі абоненти Utel зможуть користуватися базовими послугами мобільного зв’язку та SMS практично на всій території України завдяки договору про національний роумінг з одним із GSM-операторів - ЗАТ «Українські радіосистеми» (ТМ «Beeline»), що має покриття на більшій частині території України.

     

    Код мережі стільникового мобільного зв’язку Utel 091.

     

    Мережа Utel побудована у відповідності з ліцензійними умовами і працює за технологією UMTS/WCDMA. Стандарт UMTS/WCDMA дозволяє забезпечити практично непомітний перехід з мереж інших операторів на мережу нового стандарту мобільного зв’язку. Абоненти компанії отримуватимуть всі базові послуги, але значно вищої якості, а також принципово нові послуги, зокрема, відеодзвінок, мультимедійні ролики, голосова та відео пошта, високошвидкісний доступ до мережі Інтернет та багато інших послуг.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..