Перейти до змісту
  • ХАРД
  • Допоможіть визначити яка материнка.

Cj_Vad

Рекомендовані повідомлення

Пояснюю ситуацію. У мене була мамка, але вона згоріла! :cry2: Нова така вже не випускається тому я поїхавш шукати те що мені потрібно на Караваєві дачі, і знайшов (звісно що б/у). Але драйверів на цю матку в них не було. А що за мамку купив я незнаю. ДОПОМОЖІТЬ ВИЗНАЧИТИ МЕНІ ЩО В МЕНЕ ЗА МАМКА, ЩОБ ЗНАЙТИ НА НЕЇ ДРОВА В НЕТ. Єдине що я знаю про неї, те що вона фірми VIA, Сокет 478, шина здається 400 -та (ну в мене селерон 2000). Я пробував дізнатися і такими програмами як Аіда 32, і Еверест. і воно пише що мамка невизначена. Але там я покопався і знайшов іншу інфу, а так як я людина темна в цьому питанні я неможу по цій інфі визначити яка точно в мене модель мамки. Ось інфа:

1) Чіпсет системної плати VIA VT8763 Apollo PT800

2) ID системної плати 62-0317-001131-00101111-040201-VIA_P6$P4X533-A_P4X533-A V1.0G RELEASE 5/13/2004

Якщо хось розуміється в цьому, то бідьласка допоможіть мені визначити модель моєї матки, щоб скачати дрова.

Всех благ!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

На мамці біля процессора повинен бути напис з назвою, він на всіх е. Подивися.
    http://dl.dropbox.com/u/5006304/trolls.gif

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Попробуй этот комплект под Windows XP

[magnet=ftp://192.168.6.70/Georg/VIA]VIA [/magnet]

4 in 1 - драйвера материнской платы, стандартные для любой VIA

Звук - VIA Vinyl audio или Realtek AC97

Ну и VIA сеть.

P.S. Если чего-нибудь не подойдет, поищи надписи и наклейки на материнской плате.

Или сфоткай мать и выложи в теме.

Соль жизни в том, что она не сахар.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Попробуй этот комплект под Windows XP

[magnet=ftp://192.168.6.70/Georg/VIA]VIA [/magnet]

4 in 1 - драйвера материнской платы, стандартные для любой VIA

Звук - VIA Vinyl audio или Realtek AC97

Ну и VIA сеть.

P.S. Если чего-нибудь не подойдет, поищи надписи и наклейки на материнской плате.

Или сфоткай мать и выложи в теме.

Ого чувак, оце тобі велике спасибі, наче підійшло, но принаймні вже хоч зв'явився звук. Оце ти мене виручив. Тепер хоч музику зможу послухати. :smile:
    Всех благ!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

2) ID системної плати 62-0317-001131-00101111-040201-VIA_P6$P4X533-A_P4X533-A V1.0G RELEASE 5/13/2004

EliteGroup P4X533-A

http://mova.ridne.net/figures/4.png

Даю недорогі уроки по користуванню пошуком на форумі!!!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

EliteGroup P4X533-A

Так, тупо така матка.
    Всех благ!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Так, тупо така матка.

Дрова на неё

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloads...D=6&LanID=0

И создал БОГ рай оверклокерский, и дал всем память быструю и процессоры гонимые и стало всем ХОРОШО
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..