Перейти до змісту
  • "Великий брат" не стежить за тобою.

Рекомендовані повідомлення

Я не знаю точно как называется их последний альбом, но где-то я читал что он вышел в стиле пост-хардкора (на самом деле я не шарю, как это - пост-хардкор?)!

Вот, ХЗМ #09 2007 год.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ну, я всегда говорил, что ХЗМ шарит в музыке ))).

vk

fb

190px-BlackFlagSymbol.svg.png

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ну да, ну там же не оболтусы сидят!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Слуш, а найди номер ХЗМа, где про Оматоре писали. Интересно, что по версии журнала они играют.

vk

fb

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Будь чесним, Кса - так казали твої любі друзі з ніфармаду, ти лише повторюєш. ;)

Якщо уважно придивитись, то це не стаття з ХЗМ, а рекламка Мун-рекордса, просто розміщена в ХЗМ. І, якщо в Муні так вважають, то вони друкують відповідну рекламку... -) Як-то кажуть, "ответственности за рекламу редакция не несёт". -)

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

У тебя какая-то паранойя, тебе всегда кажется, что если я что-то и пишу, то это сразу мысли неформата. При чём тут неформат? Мне действительно не нравится этот журнал.

vk

fb

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

У тебя какая-то паранойя, тебе всегда кажется, что если я что-то и пишу, то это сразу мысли неформата. При чём тут неформат? Мне действительно не нравится этот журнал.

)))

Ну, весь же ніфармад ТОТАЛЬНО поносить ХЗМ, при цьому якось забуваючи, що Нук там регулярно пише ревьюшки до альбомів. -) Просто як тут не параноїзувати, коли першу ж згадку про ХЗМ ти сприйняв так відверто "у штики"?

"При чому тут ХЗМ? Мені справді не подобається ніфмармад." -)))))

Грек, спєцом для тебе. :)

ОФФТОП :: Помечено автором как несоответствующее данной теме

Сабж - сіренький мк з приторно-солодким вокалом(це я про останній альбом). З цієї ж вагової категорії Machinemade God набагато цікавіша група, імхо.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

BarQ, ты о чём вобще? Создай тему про журнал ХЗМ на отрыве перца или фростере. Его поносят на всех адекватных музыкальных порталах нашей страны в силу того что это очередное средство для пропихивания мтв навоза в неокрепшие музыкальные вкусы околофакерской старшесредне школьной тусовки.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

BarQ, ты о чём вобще? Создай тему про журнал ХЗМ на отрыве перца или фростере. Его поносят на всех адекватных музыкальных порталах нашей страны в силу того что это очередное средство для пропихивания мтв навоза в неокрепшие музыкальные вкусы околофакерской старшесредне школьной тусовки.

Ого, и что же ты читаешь, кроме маминого Космополитэна в туалете... :cool: Змінено користувачем Деня
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

мед отчёты о смерти бронелобых факеров
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

мед отчёты о смерти бронелобых факеров

Пошутил, не спорю...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

На безбабье и кулак блондинка. (с)

Не те, щоб мене дуже пер хезеем, але так поносить по суті єдиний мейнстрімовий журнал про хоча б якусь альтернативну попсі музику - імхо, нелогічно... І не варто відразу бити себе п'ятою в груди і казати, що мейнстрім - лайно собаче. Просто то справді відомий і популярний журнал... Імхо, найцікавіший розділ - СД-ревьюз, а останнім часом нук туди активно продвигає пост-рок, пост-хк, дум і т.д. Так що не таке лайнисте лайно, як його малюють... До того ж, там досить мало саме статей про групи, переважна більшість - інтерв'ю.

І якщо людині "напісано на вєку" слухать Арію/КіШ/Корн/Лінкін_Парк(потрібне підкреслити), то ніякий ХЗМ не заставить їх розширити свій музичний кругозір... А взагалі, можна подумати, що хоча б одна людина так з хк чи мк і починала слухати музику... Так що... Не розумію я твого гона на "околофакєрську старшєшкольну тусовку".

П.С. І з приводу музичної літератури. Невже у нас видається щось, крім ХЗМа, "Молока" і "Міксєра", що можна дістати НЕ в Корі і НЕ на Петрівці?

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я тебя что-то не пойму. Сначала иронизируешь касательно Нука с немата и то что он пишет рецы, теперь говоришь так как буд-то покупаешь журнал исключительно из-за одного раздела.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я тебя что-то не пойму. Сначала иронизируешь касательно Нука с немата и то что он пишет рецы, теперь говоришь так как буд-то покупаешь журнал исключительно из-за одного раздела.

Чому ти вирішив, що я його купую? ) Останній прочитаний(і, відповідно, куплений) номер - серпень цього року. -)

Іронізую з приводу Нука, бо він пише про "правильну музику", при цьому ВОДНОЧАС увесь його портал(і він сам за компанію) обливає какафками ХЗМ як ідіотський журнал. У чому особисто я бачу певну нелогічність.

Все ж таки ти не відповів на моє питання про іншу музичну літературу. Якщо ХЗМ - кал, то що взагалі читати?

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Если б я сказал так "А теперь говоришь как буд-то журнал мегакрут только из-за одного раздела"? Следовательно читать пост №13.

Правильную? Может разную?

Он не идиотский он то что я описал в посте №8. Большинство продукции представленной в журнале выходит у нас в стране на мажорных лейблах, следовательно появтся заинтересованные люди, которым выгодна статья про ту или иную группу, которую потом будут хорошо покупать. В сд ревьюз упоминаются группы о которых у нас мало кто слышал вобще. Вывод напрашивается сам собой.

Читай интернет. У нас не развит самиздат в той мере в которой он развит в Европе или даже в России.

Змінено користувачем Vin
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..