Перейти до змісту
  • Other
  • Українська група Т.І.К.

JAGUAR

Рекомендовані повідомлення

Якщо ви не знаєте цієї групи, то прослухать ви можете тут: Українська група Т.І.К.

http://city.brovary.net/portal/uploads/1198968076/gallery_4842_1135_2335.jpg

Змінено користувачем arminaddict
    The Fighter .
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 2 тижня через...
    Вони мене забавляють..... Особливо зовнішній вигляд соліста.... Ну пісні непогані, але олені вже почали набридати. Подобається, що з ними співав Ляпис Трубецкой на українсьій.

we suck young blood.

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 2 тижня через...
    Є дуже кльові пісні.Особливо мені"Вчителька"подобається.А Бронюк-просто-піпєц.Я коли його вперше побачила,довго реготіла.Нє,спору нема-кльовё пацани.

It`a just a rumor.

Everybody want`s to hear that.

Don`t belive rumors.

Just let the truth remain in your heart.

©Lain

http://city.brovary.net/portal/journal/uploads/j6643_1243487566.jpg

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Класний алко-поп... Але його слухаю лише під настрій... Ну, "Олені" поза конкуренцією...
    You know, you are right.
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 2 місяця через...
    Чим тупіша пісня, тим більше фанів. Оригінально, але я не слухаю, тому що терпіти не можу сучасну укр естраду, укр рок, укр гурти і укр пісні!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 1 місяць через...
      MANGO сказав:

Чим тупіша пісня, тим більше фанів. Оригінально, але я не слухаю, тому що терпіти не можу сучасну укр естраду, укр рок, укр гурти і укр пісні!

Зате їх співают ьна вулиці під гітару. І настрій від них злітає вверх.
    You know, you are right.
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Бомбейська гупа, класні пісні, коли слухаєш - настрій на найвищих позиціях рейтингу!

И если б воину в битве с мёртвым повезло,

То я б нашёл. где можно спрятать это зло.

Мне не позволено неверный сделать шаг,

На мне ответственность, ведь я - Великий Маг!

http://city.brovary.net/portal/uploads/1208324403/gallery_3572_27_4335.jpg

http://newage.brovary.net/user.jpg

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

FAUSST сказав:

Бомбейська гупа, класні пісні, коли слухаєш - настрій на найвищих позиціях рейтингу!

А бачив їхній виступ на Таврійських Іграх? Та вони були кращі за Тартак, Другу Ріку та Скрябіна разом взятих!
    You know, you are right.
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 2 місяця через...

Особливо з їхніми піснями не ознайомлений , але чув декілька їхніх творчих робіт... Мені вони не подобаються,навіть більше - вони мене бісять... Не знаю чому,але на рівні підсвідомості воно мну бісить...

І вигляд соліста також...А з піснею,некажучи вже про кліп, "олені" вони начебто прославились... Тупіші пісні мабуть тільки у Сердючки...

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Нравятся их песни "Олені", "Білі троянди" (жесть :biggrin: ), і еще чето там про "дівчат" и еще есть очень красивая медленная песня. Ну может еще парочка песен, а так вообще без фанатизма к ним отношусь. Смешные! :smile:
    Every day create your HIStory...
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 1 місяць через...
    Хорошая группа. Поднимает настроение. Особенно нравятся песни "Алкоголиізм", и еще не помню точно названия песни, но чтото типа этого "Листя падає"
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Очень хорошая группа! Наконец-то на просторах Украинской эстрады появилось что-то, способное заменить надоевшую всем и опошлившую всё, что было можно, Сердючку. И заменить не просто так, а с достоинством! Группа "ТІК" - это настоящее открытие, скажу больше - это клад! В их песнях тонкий стеб разбавлен небольшой долей грусти (как пример, вспомните песню "Апрель"). Солист - настоящий талант! Рекомендую слушать их творчество всем, кто хочет поднять себе настроение, кому надоели серые будни и обыденность. Музыка и песни группы "ТІК" - это настоящее море позитива! Змінено користувачем †DISTURBED†
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

сегодня в Шоу-мании в рубрике "Зверский взгляд" (если кто видел) Зверев , когда увидел солиста группы ТІК, то чуть не обалдел.... Сказал, что у них в России такое даже и близко на телевидение не допустили бы. Намекнул, что солисту стояло бы обратить внимание на свой внешний вид... :biggrin: :biggrin: :biggrin:
    Every day create your HIStory...
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..