Перейти до змісту
  • Загальні розмови
  • Честь, гідність, чистота....

Рекомендовані повідомлення

sXe і seX

Вірність, як і честь – одна з основних ознак націонал-соціаліста (НС) і прибічника hard line (ХЛ) sXe. Вірність своїм ідеям, один раз обраному шляху, друзям, супутнику, партнерові. Для ХЛ не припустимо при наявності дівчини спати з іншими. Безладний секс ні до чого доброго не призведе.

Що ж стосується дівчини, то звіт її вірності ведеться аж ніяк не з моменту початку стосунків з тим чи іншим молодим чоловіком, а із самого народження. Із древніх часів берегли невинність, а все для того, щоб образ, який має дівчина, не був зіпсований. Кожний чоловік, з яким дівчина мала статевий зв'язок, залишає інформацію, яка відіб'ється на майбутній дитині. Головну інформацію вкладає перший чоловік, який порушив незайману пліву. Слово незайманий не можна вживати до щодо чоловіків, тому що у них немає перегородки – незайманої пліви. Незайманими називали лише дівчат, що не пізнали чоловіка, тобто, що не мають інформації від чоловіка і що мають незайману перегородку. Явище передачі дівчині інформації від першого чоловіка назвали телегонією. Для народження повноцінної дитини мати повинна бути незайманою до сполучення з батьком дитини. Вислів "стояла зі свічкою" пішло тому, що бабка стояла в першу шлюбну ніч зі свічкою й дивилася, пішла кров у дівчини чи ні. Якщо ні, то велика ганьба була такій дівці, що вийшла заміж.

При статевому зв'язку з жінкою, чоловік теж одержує інформацію від жінки, яка впливає на подальше життя людини. Після ночі із повіями, чий образ сильно порушений, ви переймаєте частину негативної й шкідливої інформації. Тим самим ви порушуєте свій енергетичний баланс, розхитуєте свій організм, який починає давати збої. ХЛ проти проституції, тому що це капіталістичне явище. При капіталізмі все може стати засобом, ресурсом, товаром, у тому числі й людина, її життя і тіло. Ми проти ставлення до жінок як до шматка м'яса – джерела плотського задоволення. Займаючись анальним сексом, ви одержуєте величезну порцію негатива. Уводячи свій член у місце, яке призначено Природою для виведення відходів діяльності організму, ви заряджаєтеся всією скверною, яку організм людини викидає із себе. Як духовно падає людство. Замість святого жіночого місця, виродженці людського роду вибирають смітник людського організму.

Але найжахливішим варто, звичайно, визнати змішування крові. Ми можемо сказати, що ми дискримінуємо раси, у буквальному значенні слова. Латинське Discriminatio – розрізнення, поділ. Оскільки ми вважаємо, що всі раси не однакові, різні. Але це не означає, що ми пропагуємо гноблення, приниження інших рас. Ви скажете: "Людина розумна – це один вид!". Коли вас запитають: "Чому?", ви відповісте лише те, що в школі так учили і т.і.. А хіба вчені не поділяють тварин на види, керуючись різним забарвленням, формою і т.д.?! Взяти ведмедів. Є білий і бурий. Подумайте в чому різниця. Адже в них по чотири лапи, по одному хвосту... Але це різні види! Вони не спаровуються один з одним! А в чому різниця? Різний череп, колір шерсті… А які розходження між негроїдною расою і арійською? Знову ж форма черепа, колір волосся (його структура), форма зубів, дактилоскопічні дані (малюнок на шкірі пальців)… Так мало що ще! Це хіба не привід відносити негрів і арійців до різних видів? Але головне – це психологічні душевні відмінності між расами, які роблять їх різними і несумісними.

Тільки не треба говорити, що НС вважають арійську расу вищу за всіх інших. Ми не будемо так говорити, ми будемо прагнути доводити це справами, однаково як будуть вважати інші раси, ми різні, хоч і є загальне – Мати Природа.

Переважна більшість людей на планеті бажають зберегти свою самобутність, культуру, особливості і лише купка ворогів людства бажає позбавити всіх цього самого дорогоцінного. Сумно, що менше збереглося почуття споріднення і особливості в білої раси, тому що вона більше піддалася змішуванню. Треба відзначити, що чорні гени домінуючі, тобто переважають над іншими. На цьому заснований підхід американських чорних псевдорасистів, які за шлюби з білими, тому що їхні гени будуть домінувати над білими, що приводить до зникнення білої раси.

Існує думка, що в змішаних шлюбах народжуються здоровіші, більші, здібніші і талановитіші діти. Якщо йдеться про подружжя людей, різних за походженням, то їхні діти можуть бути крупніші і життєздатніші фізично. Однак, цей ефект не успадковується, він проявляється тільки в першому поколінні і надалі загасає. До того ж у таких шлюбах з генетично дуже розгалуженими лініями може виникнути внутрішньоутробний конфлікт дитини з матір'ю за рахунок присутності в генотипі дитини батьківських генів. У цьому випадку діти не тільки не будуть крупніші і життєздатніші, але можливі всі негативні сторони в розвитку плода аж до хвороб нервової системи і розумової відсталості. Відома думка, що шлюби між близькими родичами несприятливі, однак більше це стосується сильно генетично віддалених шлюбів. Це показали спеціальні дослідження, проведені в селищах, де проживали разом американські індіанці і нинішні мешканці континенту, у селах для чорних і білих переселенців... Діти в таких родинах мали більше число спадкових захворювань, в 1,5 рази частіше відставали в розвитку, чим їхні однолітки. Завідуючий кафедри педіатрії Московської медичної академії ім. І.М. Сєченова доктор медичних наук, професор O.K. Ботвиньєв пояснює цей феномен тим, що в змішаних шлюбах усталений комплекс генів руйнується, а новий комплекс виявляється біологічно слабкіше — адже він не пройшов тисячолітнє "обкатування". У результаті росте захворюваність, дитяча смертність, зменшується тривалість життя. Причому чим більше розходжень між расами, чим далі перебувають одне від одного їхні історичні території, тим більші ускладнення принесуть шлюби між їхніми представниками. Чорні і білі — найвибухонебезпечніша суміш різних хвороб... А тому найбільш сприятливі шлюби, у яких чоловік і дружина належать до споріднених народів. Що ж стосується більш високих розумових здібностей або талановитості дітей у змішаних шлюбах — це міфи.

Усе це заявляють вчені, а не ідеологи нацизму!

Необхідно уважно ставитись до статевого життя, щоб не допустити небажаного зачаття. Щоб там не говорили лікарі, що виправдують аборти, або ж войовничі феміністки, що протестують проти заборони абортів (який, зрозуміло, нічого не вирішує, оскільки сприяє збільшенню кримінальних абортів), але аборт — це вбивство. Щоб зрозуміти це, цілком достатньо подивитися фільм американця Бернарда Натансона "Мовчазний крик". У ньому показано, як жінці роблять аборт, а в цей же час за допомогою ултразвукового дослідження (УЗД) спостерігають за плодом. Виявляється, він передчуває смерть, починає тривожно рухатися, частота биття серця в нього зростає вдвічі, і з наближенням медичного інструмента він розкриває рот у мовчазному крику... Примітно, що після перегляду фільму багато лікарів відмовилися робити аборти. Ще страшніше аборт на пізньому строку. Це позбавлення життя вже життєздатної дитину. У тіло жінки вводять спеціальний розчин, і дитина згоряє заживо в страшних муках, як від напалму. Відповідно деяким стародавнім вченням, душа людини вселяється в майбутню маму в момент зачаття. Можна, звичайно, сумніватися в істинності цих вчень, посилаючись на те, що в них більше забобонів, ніж наукових даних. Однак, що стосується моменту зародження нового життя, то сучасні вчені підтверджують правоту древніх, а, отже, кожна жінка, у силу різних причин, що зважилась на аборт, бере на себе відповідальність за вбивство (яку разом з нею, звичайно, розділяє й чоловік, що змусив її до цього або що аборт схвалив). Не доводити справи до аборту в наш час, з огляду на достаток контрацептивів, не так уже й складно. Потрібно лише відповідальніше відноситись до свого життя. А якщо вже завагітніли, то вихід один — народити дитину. Заклик народжувати стосується, звичайно ж, не алкоголіків і не інших дегенератів, не тих, у кого діти будуть виродженцями. Хотілося б довідатися, скільки дітей в Україні та іншому світі народжують обдумано, свідомо, і скільки народжується дітей, зачатих п'яними ночами?

Здорові, міцні захисники Батьківщини народжуються не від сексу, а від кохання, коли кохання взаємне, йде взаємний енергетичний, позитивний інформаційний обмін, тоді народжуються духовно повноцінні люди. НС молодь бережіть честь змолоду!

P.s. Прізвища автора не знаю, взято з untp.org.ua

Нема Раю на всій землі та нема на небі (Т.Г.Шевченко)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

ОФФТОП :: Помечено автором как несоответствующее данной теме
    Блин, сколько ж пропаганды то...

vk

fb

190px-BlackFlagSymbol.svg.png

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ну і що ти взяв для себе з цієї статті? Ти з нею повністю згоден?

Подошли. Открыл калитку, и они остановились, повернулись. Я хочу

сказать, поймал ее, хочу сказать, но закричала, а я сказать хочу,

выговорить, и яркие пятна перестали, и я хочу отсюда вон. Сорвать с лица

хочу, но яркие опять поплыли. Плывут на гору и к обрыву, и я хочу заплакать.

Вдохнул, а выдохнуть, заплакать не могу и не хочу с обрыва падать - падаю

- в вихрь ярких пятен.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А якщо вже завагітніли, то вихід один — народити дитину. Заклик народжувати стосується, звичайно ж, не алкоголіків і не інших дегенератів, не тих, у кого діти будуть виродженцями.

Я вот только не поняла, значит алкоголикам этично совершать убийство (в виде аборта)? То есть для обыкновенного человека это не морально, а маргиналу можно?

СБН - знущання над мозоком середньостатистичного мізантропа-інтелігента © Sun D'Ra

Массовыми расстрелами страну уже не спасти, теперь необходимы ковровые бомбардировки © masterovoy

Народ не любит умников (с) Стругацкие

Народ по определению существует для оболваненности, просто формы её бывают разными (с) Веллер

http://aline.org.ua/universal/tuda/l_line26.gif_b_b46.gif_t_Vyderzhali__drug__druga__uzhe_d_1_m_11_y_1999_c_4.gif

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Свитояру:

Ты историю учил в школе, во 1-ых арийская нация ето почти миф, во 2-ых ты ведь Климова читал, поздравляю ты дегенерат, как ты можешь придерживаться национал-социалистических идей, если их отец еврей-Гитлер дегенерат, чистота ген ето хорошо, но ето ничего общего с тупыми скинярскими идеями вроде "мочим всех черных" ,а в 3-ых прочитай "Божий народ" и "Красная каббала" может утихомиришься.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

В связи с использованием в статье утверждений, связанных с энергетикой организма, медициной, биологией, анатомией, психофизиологией и прочее в этом роде, дискуссии не получится. Я

могу только принимать или не принимать такие утверждения на веру, так как я не сильна в этих науках, а проверить лично не могу.

Я обычно смотрю на человека, который мне преподносит рассказ (если он является для меня авторитетом, тогда верю). Или если это статья, я смотрю на дух статьи, для чего используются те или иные факты. (Ведь не секрет, что под любую идеологию можно подвести крепкую теоретическую базу). Если мне нравится посыл, я верю, не нравится - не верю. Да и вообще, честно говоря, меня напрягают идеологии, наверное СССР мне хватило :smile:

В данном случае, я согласна, что расы разные (только не грузите меня объемом черепа и прочими подробностями). Ну вот разные и все. Но это не значит, что одна хуже, а другая лучше, они просто разные.

По поводу телегонии, то насколько я знаю, явление наблюдалось у животных, и то местами, что не дает использовать это явление как аргумент для соблюдения девственности (хотя может придет вет_док и расставит все по местам :smile: ).

СБН - знущання над мозоком середньостатистичного мізантропа-інтелігента © Sun D'Ra

Массовыми расстрелами страну уже не спасти, теперь необходимы ковровые бомбардировки © masterovoy

Народ по определению существует для оболваненности, просто формы её бывают разными (с) Веллер

http://aline.org.ua/universal/tuda/l_line26.gif_b_b46.gif_t_Vyderzhali__drug__druga__uzhe_d_1_m_11_y_1999_c_4.gif

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А до чого тут я взагалі, я собі простий націонал-патріот, просто прочитав статтю, вона мені здалася цікавою, ось я і вирішив її скинути сюди, щоб ви почитали))

З приводу Арійської нації - так, це міф видуманий, вождями ІІІ рейху, насправді Арійці (Орійці) це ті народи які почали обробляти землю, а отже праслов'яни (не знаю як інакше назвати ці народи). Тому всі питання до автора, а взагалі треба було трошки відредагувати цю статтю... Ну та добре, сприймайте, як хочете

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Якщо говорити про статтю, то автор хоче сказати що головна ціль в житті це відтворювати білих людей. Тупо відтворювати. А уся ця белеберда про переваги рас основані лише на відчутті страху перед іншими. І вся ця любов до нації і раси брехня, якщо ти не можеш любити інших.

- в вихрь ярких пятен.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

І вся ця любов до нації і раси брехня, якщо ти не можеш любити інших

Угу, потяг до самоідентичності - це теж брехня, прагнення продовжити СВІЙ, а не ЧУЖИЙ рід - це теж брехня. Давайте забудемо про свою кров і станемо однією, всесвітньою сірою масою.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ты историю учил в школе, во 1-ых арийская нация ето почти миф

а ты, видимо, переучил. В школе историю преподают совсем не на том уровне, на котором следовало бы. Есля ты думаешь, что, прочитав тот несчастный учебник, ты уже знаешь все и вся, ты глубоко ошибаешься.

Ведь не секрет, что под любую идеологию можно подвести крепкую теоретическую базу

а если под любую идеологию можно подвести крепкую теоретическию базу, это всё больше и больше увеличивает процентное соотношени поверивших к неповерившим. С другой стороы, если это можно доказать, всё сходится, почему бы этому не верить. Тем более,что всё давно научно доказано. Хотя бы той же микролептоникой, о которой так можно стало говорить.

"Ничто ниоткуда не берётся и никуда не девается(с)." Ломоносов

Змінено користувачем Forte
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А помоєму автор хоче сказати, що основна мета в житті знайти кохану людину і не порушувати закони природи, а тоді уже і відтворення буде
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я вот только не поняла, значит алкоголикам этично совершать убийство (в виде аборта)? То есть для обыкновенного человека это не морально, а маргиналу можно?

А если родитьса больной ребенок?
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А если родитСЯ больной ребенок?

это будет расплатой за плохую жизнь. Каждый должен получить заслугам. А убийство - не выход.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

это будет расплатой за плохую жизнь. Каждый должен получить заслугам. А убийство - не выход.

А что лучше, жить и страдать или вообще не жить?

Я бы выбрал второй вариант.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А если родитьса больной ребенок?

Дело не в том, какой ребенок родится. Мы сейчас не об этом говорим.

Просто автор статьи дает такой посыл, мол, делать аборт нехорошо, это убийство, зародыш кричит под ножом. А маргиналу можно сделать аборт, пусть его эмбрион кричит, мы отвернемся.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

а есть люди, которые выбрали бы первый вариант. И вообще, в большинстве случаев наши жизни не розовые и безоблачные, мы в чём-то постоянно страдаем.

А если алкаш заслужил, он должен расплатиться.

Змінено користувачем Forte
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А помоєму алкашів і наріків можна просто ізолювати (правда тоді точно почнеться ІІІ світова війна, ліберали нам цього не пробачать). Я думаю автор таке вирішення проблеми передбачає.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А помоєму алкашів і наріків можна просто ізолювати (правда тоді точно почнеться ІІІ світова війна, ліберали нам цього не пробачать). Я думаю автор таке вирішення проблеми передбачає.

Действительно неплохо было б, если бы их изолировать.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я також не пробачу мабуть

- в вихрь ярких пятен.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..