Перейти до змісту
  • Покотушки
  • ЛЮБОВНЫЕ ИСТОРИИ

Гість Sweet 15

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня через...

Я уверена,что с каждым когда-то случались какие-то любовные истории!  B)  я была бы не против побеседовать на эту тему! :)

79110[/snapback]

да!! я раз ехела на велике и меня сбыл сосед :lol: ...он меня полюбил и оплатил ремонт велика :lol: и живем мы теперь долго и счастливо)) и велики тоже счастливы :lol:

~
    Еsthetic ? Pleasure
    ~

-=- фотографирую...обращайтесь -=-

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Однозначно =) Любовь во время дтп....
    Вы все тут терпилы и не шарите, один я тут стою в адике, красивый и ровный
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

а я люблю трахатися нна веліку..коли він знизу..а я зверху..і кожна ковдойобина..вводить його ствол мені ще глубше!!! а коли я не втримую керування..і ми разом падаємо..чомусь виходить що я зверху...!! містифікація!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

а я люблю ##@##тися нна веліку..коли він знизу..а я зверху..і кожна ковдойобина..вводить його ствол мені ще глубше!!! а коли я не втримую керування..і ми разом падаємо..чомусь виходить що я зверху...!! містифікація!!!

85373[/snapback]

Них же себе!!! И где это вы так катаетесь?! Хочу на это посмотреть... :huh:

Времена не выбирают - в них живут и умирают...

Мир можно разделить на два класа - тех, кто верит невероятному, их большинство. И тех, кто творит невозможное. (с) Оскар Уайльд.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 1 місяць через...
    Кінець маразму - закриваю.

http://mova.ridne.net/figures/4.png

Даю недорогі уроки по користуванню пошуком на форумі!!!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.
    • Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..