Перейти до змісту
  • Кіно
  • Здесь нет админов!Сніданок у Тіффані / Breakfast at Tiffany's [1961 р., Блейк Едвардс]

Рекомендовані повідомлення

Про цей фільм довго говорити не треба. Я думаю більшість з вас в курсі.

Режисер Блейк Едвардс

В ролях Одрі Хепберн, Джордж Пеппард.

Фільм про стиль життя 60-тих.

Це важко назвати арт-хаусом. Удаляйте тему, переносьте, баньте мене, але перед цим подивіться.

ftp://192.168.6.1/incoming/users_files/P%...%20a/(1961).avi

Подошли. Открыл калитку, и они остановились, повернулись. Я хочу

сказать, поймал ее, хочу сказать, но закричала, а я сказать хочу,

выговорить, и яркие пятна перестали, и я хочу отсюда вон. Сорвать с лица

хочу, но яркие опять поплыли. Плывут на гору и к обрыву, и я хочу заплакать.

Вдохнул, а выдохнуть, заплакать не могу и не хочу с обрыва падать - падаю

- в вихрь ярких пятен.

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Щас, скачаю посмотрю!!!!!!!
    ***!!!When she sees how sensitive and аngel I have become, she'll definately go out with me!!!!***
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Як на мене то Audrey Hepburn сама краща актриса. BREAKFAST AT TIFFANY'S хороший фільм, але мені більше подобаються наступні роботи Audrey Hepburn:

1. ROMAN HOLIDAY (режисер William Wyler);

2. HOW TO STEAL A MILLION (режисер William Wyler). Крім Audrey Hepburn в цьому фільмі знімався молодий

Питер О'Тул;

3. SABRINA (Billy Wilder), а також в ролях Humphrey Bogart. Billy Wilder більш відомий по фільму SOME LIKE IT HOT (В джазе только девушки). Кращий фільм Audrey Hepburn.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Protagonista сказав:

Це важко назвати арт-хаусом. Удаляйте тему, переносьте, баньте мене, але перед цим подивіться.

ftp://192.168.6.1/incoming/users_files/P%...%20a/(1961).avi

Тссссс...Дышите глубже - Вы взволнованы (с)... :smile000:

"Завтрак у Тиффани" - Великий Фильм. Конечно, местечко в каталоге "Золотая Коллекция Мирового Кинематографа" ему бы подошло куда как лучше (мирно соседствуя с "Унесенные Ветром" и "Касабланкой"), но как антипод находится среди "Американских Пирогов" и "Ерагоном" такому фильму уж точно не к лицу... Так что "Арт-Хаус" - оправданный выбор!!! Банить???? Нет уж, увольте!!! Пожалуй просто подниму репу...=)))

Змінено користувачем Okami
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

отличный фильм=))) смотрела пару раз=))))) суппер=))
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

вкусно =)

~

Массовый век порождает массового человека (с) Д.Томас

~

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..