Перейти до змісту
  • Кіно
  • Здесь нет админов!Сніданок у Тіффані / Breakfast at Tiffany's [1961 р., Блейк Едвардс]

Рекомендовані повідомлення

Про цей фільм довго говорити не треба. Я думаю більшість з вас в курсі.

Режисер Блейк Едвардс

В ролях Одрі Хепберн, Джордж Пеппард.

Фільм про стиль життя 60-тих.

Це важко назвати арт-хаусом. Удаляйте тему, переносьте, баньте мене, але перед цим подивіться.

ftp://192.168.6.1/incoming/users_files/P%...%20a/(1961).avi

Подошли. Открыл калитку, и они остановились, повернулись. Я хочу

сказать, поймал ее, хочу сказать, но закричала, а я сказать хочу,

выговорить, и яркие пятна перестали, и я хочу отсюда вон. Сорвать с лица

хочу, но яркие опять поплыли. Плывут на гору и к обрыву, и я хочу заплакать.

Вдохнул, а выдохнуть, заплакать не могу и не хочу с обрыва падать - падаю

- в вихрь ярких пятен.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Щас, скачаю посмотрю!!!!!!!
    ***!!!When she sees how sensitive and аngel I have become, she'll definately go out with me!!!!***
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Як на мене то Audrey Hepburn сама краща актриса. BREAKFAST AT TIFFANY'S хороший фільм, але мені більше подобаються наступні роботи Audrey Hepburn:

1. ROMAN HOLIDAY (режисер William Wyler);

2. HOW TO STEAL A MILLION (режисер William Wyler). Крім Audrey Hepburn в цьому фільмі знімався молодий

Питер О'Тул;

3. SABRINA (Billy Wilder), а також в ролях Humphrey Bogart. Billy Wilder більш відомий по фільму SOME LIKE IT HOT (В джазе только девушки). Кращий фільм Audrey Hepburn.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Це важко назвати арт-хаусом. Удаляйте тему, переносьте, баньте мене, але перед цим подивіться.

ftp://192.168.6.1/incoming/users_files/P%...%20a/(1961).avi

Тссссс...Дышите глубже - Вы взволнованы (с)... :smile000:

"Завтрак у Тиффани" - Великий Фильм. Конечно, местечко в каталоге "Золотая Коллекция Мирового Кинематографа" ему бы подошло куда как лучше (мирно соседствуя с "Унесенные Ветром" и "Касабланкой"), но как антипод находится среди "Американских Пирогов" и "Ерагоном" такому фильму уж точно не к лицу... Так что "Арт-Хаус" - оправданный выбор!!! Банить???? Нет уж, увольте!!! Пожалуй просто подниму репу...=)))

Змінено користувачем Okami
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

отличный фильм=))) смотрела пару раз=))))) суппер=))
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..