Перейти до змісту
  • "Великий брат" не стежить за тобою.
  • О чем вы сейчас думаете?

Рекомендовані повідомлення

...!!!!Хм...Кіра нагадала мені про спини та попи....Та...Я ось думаю....І чомусь в голові така пікантна картинка.....Ти лежиш під хлопцем...І проводиш рукою по його голій спині.....А вона така.....Така гладенька...Така мужня....Іпать....Це так приємно думати про таке....Набагато приємніше,ніж про високі почуття та кохання...Аааа....Не можу....Хочу-хочу-хочу...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Відповідей 4,8 тис
    • Створено
    • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

~WaVy~ сказав:

..думаю...як же вчасно вмію вибивати у людей з голови дурні думкки... :rolleyes:

Нуууу...Так-так...Це звичайно кльово....Але мої думки зараз ще гірші...Вони просто мене трохи збуджують....Точніше,не трохи....А сильно....йопрст.....не можу....Х_О_Ч_У....
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

D@shka сказав:

Нуууу...Так-так...Це звичайно кльово....Але мої думки зараз ще гірші...Вони просто мене трохи збуджують....Точніше,не трохи....А сильно....йопрст.....не можу....Х_О_Ч_У....

..так.тсссссссс...тільки не бери зараз в руки чупа-чупс... :huh:

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

~WaVy~ сказав:

..так.тсссссссс...тільки не бери зараз в руки чупа-чупс... :huh:

+1 :lol:

Не думай о секундах свысока...

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

....Ех..Я тримаю себе в руках...Я зовсім не хочу чупа-чупс...Я зовсім не збираюсь у магазин...І не треба мені ця збочена цукерка.....АААААА...Буду через 5 хвилин...*Підриваюсь з місця і біжу за чупіком*..... :image03:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

D@shka сказав:

....Ех..Я тримаю себе в руках...Я зовсім не хочу чупа-чупс...Я зовсім не збираюсь у магазин...І не треба мені ця збочена цукерка.....АААААА...Буду через 5 хвилин...*Підриваюсь з місця і біжу за чупіком*..... :image03:

..Дашккоооооооооооооооооо...ану стоять!!!! :image092:

...сядь ...заспокойся..глибокий вдих....прибери від себе всі предмети довжина яких набагато перевищує ширину....подумай про щось світле....ти ж Янголом стати збиралась в кінці кінців! :lol:

Змінено користувачем ~WaVy~
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

~WaVy~ сказав:

..Дашккоооооооооооооооооо...ану стоять!!!! :image092:

...сядь ...заспокойся..глибокий вдих....прибери від себе всі предмети довжина яких перевищує ширину....подумай про щось світле....ти ж Янголом стати збиралась в кінці кінців! :lol:

Сиджу....Намагаюсь заспокоїтись....Уууууууххххх....(це був глибокий вдих,для тих хто не зрозуміє)......Ех...Прибираю зі стола усіляку фігню....Ех.......Так..Я янгол...Я маленький цнотливий янгол.... :image01: Здається,пройшло...Фух....

Ніхто не хоче зі мною в Гідропарк????(це я так спитала,не тому,що там багато голих,засмаглих хлопців з чудовими фігурами)...... :image19:

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

D@shka сказав:

Сиджу....Намагаюсь заспокоїтись....Уууууууххххх....(це був глибокий вдих,для тих хто не зрозуміє)......Ех...Прибираю зі стола усіляку фігню....Ех.......Так..Я янгол...Я маленький цнотливий янгол.... :image01: Здається,пройшло...Фух....

Ніхто не хоче зі мною в Гідропарк????(це я так спитала,не тому,що там багато голих,засмаглих хлопців з чудовими фігурами)...... :image19:

..так..тааааак.тааааааак....саме гідропарк.. :D

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

~WaVy~ сказав:

..так..тааааак.тааааааак....саме гідропарк.. :D

....!!!!!!Ну так що,Кіро????Може зганяємо....????? :) Влаштуємо собі свято?????
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

.... :image099: Про те,що свято відміняється по технічним причинам.......
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

о воскресенье ;)

vk

fb

190px-BlackFlagSymbol.svg.png

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Про все потроху....якось все так дивно...та складно...але це краще...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Что лучше похавать?

vk

fb

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Okami сказав:

..- -..--..-...--...-..-.---.-.-.-.---.-.-.---...-.--...-.-.---.-.-------------------------------------...

...!!!Дивовижно...Я теж про це.....
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Если переживу нормально это утро, то все будет в шеколаде.

vk

fb

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

...навіщо....жити...коли у твого хлопця весілля...а ти сидиш дома...взагалі....до біса.....
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

о человеке будущего...

~

Массовый век порождает массового человека (с) Д.Томас

~

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Блядь, мало того, что Демосфен пишит транслитом, так еще не украинском и с ошибками в суржике!! йоп, это ж надо так каоверкать и позорить украинский язык =/.

vk

fb

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

xatrix сказав:

Блядь, мало того, что Демосфен пишит транслитом, так еще не украинском и с ошибками в суржике!! йоп, это ж надо так каоверкать и позорить украинский язык =/.

гаг, да ты не шариш, эт новый "аффтарский йазык" :lol:

flower

power

love

peace

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..