Перейти до змісту
  • Гумор
  • Від Подерв’янського


    verytas

    Рекомендовані повідомлення

    без цензури. дітям до 16 заборонено

     

    Скажені Підараси (суспільна трагедія)

    За сценарієм Квентина Тарантелло

    Дійові особи:

     

    Леон Kучман - .

    Єфрейтор Кровченко -

    Медвечук і Медвечуркіс -

    Саня Вовков

    Мильниченко -.

    Дід Мороз -

    Злющенко -

    Непотребенько

    Микола Серпень, Cлава Пішовшек та Жора Гадзе Сашко Козьмук

    Джордж Буш молодший

    Комунізм -

    Український Народ -

    Українська нація -

    Демократія

    Павло Разоренко

    Злющенко -

    Усама Бен Ладен -

     

     

     

    За сценарієм Квентина Тарантелло

     

    СКАЖЕНІ ПІДАРАСИ

    суспільна трагедія

     

    .

     

    Дійові особи:

     

    Леон Kучман - голова колгоспу "Нове життя", колишній дурник-гітарист, а зараз - сільський вождь і відомий анонімний алкоголик.

    Єфрейтор Кровченко - Побочний син Гюнтера Коха, скажений підарас-неофашист, який виконує в колгоспі "Нове життя" обов'язки сільського поліцая.

    Медвечук і Медвечуркіс - розумово недієздатні однояйцеві близнюки, уркагани і шпана .

    Саня Вовков - товсте огидне о####опуло з овочевої бази. Колгоспний олігарх. Торгує в селі буряковою бормотухою, сіллю, гвинтівками, сірниками, гандонами,"Ватрою" та електричним струмом.

    Мильниченко -утікач з секретної лабораторії при психіатричній лікарні ім. Павлова, майор.

    Дід Мороз - старий, виживший ще до 2-ї світової з розуму партизан, голодне напівказкове страхоюдло, яке живе у лісі і живиться патронами до кулемету

    Максим Непотребенько - просто підарас

    Микола Серпень, Cлава Пішовшек та Жора Гадзе - місцеві праститутки

    Сашко Козьмук - хлопчик з рогаткою

    Омильченко - представник сільської інтилигенції і непойнятий гєній, напівлюдина - напівкріт

    Вітренчиха - юродіва старушка

    Курочка Ряба - очката птиця счастя, привід демократії

    Джордж Буш молодший - найбільший підарас з усіх вищезгаданих

     

    ...а також інша піздобратія

     

    В трагедії не з'являються:

    Комунізм - опудало, що стирчить біля колгоспного макового поля.

    Український Народ - суспільне створіння з явними ознаками пасивної німфоманії, яке всі вищезгадані підараси ібуть, іноді по черзі, іноді й так.

    Українська нація - примарна істота, існуюча виключно у власній підсвідомості, яку всі вищезгадані підараси їбуть у метафізичному сенсі цього слова

    Демократія - красива горда ####, яка загинула ще у давньогрецькі часи від хуя Конана-Варвара

    Павло Разоренко - Колишня зірка андеграунду, Троцький нашого часу

    Злющенко - Урод

    Усама Бен Ладен - веселий але дуже зайнятий хлопець

     

     

    ДІЯ ПЕРША

     

    Третє тисячоліття. У світі війна і криміногенна обстановка, яка вже всім осто####іла.

    Дія відбувається в задрипаному Євразійському колгоспі "Нове Життя", в селі Чайкіно, Хоріївської області.

    Сцена зображує порожній сільський ресторан, у світі керосінового ліхтаря схожий на Гоголівську церкву. За колченогим кривим столом, який накрито зеленим мусульманськім ковриком, сидять позбавлені будь яких рефлексій, пьяні підараси Кучман, Вовков, Непотребенько, Кровченко, Мильниченко і Медвечук з Медвечуркісом. Над столом вісить портрет Джорджа Буша молодшого їз вусами і шапкою Мономаха на голові. З-за вікна доносяться нічні звуки - виють собаки, угукає сова, інколи чути також матюки та постріли. Все це нагадує одночасно шабаш і партсобраніє.

    Підараси пьють гидотний зелений шмурдяк, який приніс Вовков, закусюють самогон луком і ананасами і дивляться телевізор. По телевізору показують захекану Брітні Спірз, американську малолєтню праститутку. Брітні Спірз вимахує сіліконовими кінцівками, по дітячому підстрибує і співає дурну пісню.

     

    Кучман, голова колгоспу, сидить у позі лотоса во главє стола. Звертається до Вовкова - Ну шо, ####юк, даволен? Знову, блядь, приніс якойсь ні, не розумію, чи то пити, чи то йобаному Народу вилити. Хоч ми з тобою Саня і друзі, і таке хуе-мае, але ж є якісь прєдєли.

    Кума мого, Пашку, пам'ятаєш? Теж, блядь розумний був, нє то слово. Шось виябувався, кастюма на базарі купив, та тільки я не залізний, я той сраний лібералізм у банках не солю...

    Олігарх Вовков (похибцем перебива і хреститься) - Вєк воли нє відать, Леону Даниїловичу

    Кучман Дивись мені. В мене в житті була тільки одна помилка, що не замочив цю падлюку када мог. Більше я такої ні не зроблю...

    Мильниченко - Ніхуя собі. А я чув , він у загранкомандіровці.

    Кучман В командировці. В Америці, блядь (випива стакан шмурдяку, кривить огидну дегенеративну пику і закусює луковицею). Жалко, пацан був непоганий, (До Вовкова ) не те що ти, Саня.

    Кровченко - (теж до Вовкова) Тепер у тюрьмі сидить, у негрів на параші очко чистить і чорного хуя смокче. Спльовує на підлогу і поправля на голові гестапівського картуза, посміхається: От нєове життя!

    Непотребенько (запопадливо) А я чув, що у негрів хуї такі великі, що якщо скласти їх усі до купи, то по них можно буде на луну видертися, є такі наукові дані.

    Вовков Хоч би ти вже не ####ів, мудозвон. Хуї, хуї...Бач, розмєчтався, пісюнковий гуру. Карамурза йобана. Із тебе пользи, як з кота гімна, ти тільки нє ображайся.

    Непотребенько Я не ображаюсь

     

    В розмові на деякий час настає важка пауза, під час якої всі випивають ще по стакану шмурдяку. Шмурдяк закінчується, підараси мовчки, похмуро дивляться на пусту пляшку і жеруть цибулю. З-за вікна доносяться якійсь далекі зойки, поодинокі постріли та німецька мова.

     

    Кровченко, (задумливо) Жидів розвелось, нє то слово. І грузинів, і негрів, і ще бог зна чого. Екологіческоє равновєсіє нарушено, от вони і лізуть... А хитрі, як таргани. Скільки не травиш їх, ніхуя не помогає. Скоро буде така ня, що кожен третій буде негр, а кожен другий - жид.

    Непотребенько ( злякано) А ви не перебільшуєте?

    Кровченко (зловєще) Та, блядь, що вже казати, і у нас є...

    Кучман Хто?

    Вовков (до себе) Те що не ти, гандон,і так всім ясно...

    Кровченко Це мабуть через оте глобальне потєплєніє. Та то нічого. Писюнка обіцяла що скоро буде ядерна зима, от тоді і подивимось, хто де раком стане. Мавпи - тварюки ніжні і залежать від геополітичного клімату, їм усім тоді буде повний ####ець

    Медвечуркіс і Медвечук (разом) Круто...

    Мильниченко І ото вам не осто####іло про негрів та про жидів? Одна і та сама ня. Як напьються так підараси, а як горілка кінчається, так відразу і жиди. На себе подивіться. Чи ні, то діло ове, до добра не доведе. Оно давайте краще телевізора подивимось. Цікава передача. Кучман Ти не залупайся, синок, малий ще нас культурі вчити.

     

    Усі без цікавості витріщаються у телевізор, де Брітні Спірз стомлено і байдуже трясе жирною сракою. Навколо неї весь час крутяться якісь незрозумілі коти, кажани, космонавти і інші хтиві й брудні істоти Розмова плавно переходить у сфери прекрасного.

     

    Медвечук (до Медвечуркіса) Диви, Пєльмень, непогана тьотя

    Медвечуркіс Я б ії виїбав, бля буду...

    Медвечук Точно, га -га -га!

    Обидва регочуть

    Вовков, (трохи ображено) У нас так дівчата сраками не крутять. Америка, блядь... Тільки з жиру бісяться

    Кровченко (цинічно) У нас їм за це не платять

    Кучман А шо, дєвка й справді неова, таку дупу наїбала, можна солити і на хліб мазати, Тільки шо воно ото весь час стриба, крутиться, а шо ####ить ніхуя нє понятно. Скажіть мені, таке лікується чи ні?

    Мильниченко Тільки ####юлями. То по англійські.

    Кучман І шо воно таке?

    Мильниченко Та, блядь, одна й та сама ня шо у Пушкіна. Отци і дєті. Каже, знову мамку не послухала, і пішла на діскотеку. А там як завжди - клею нанюхалась і ну їбатися з усіма - з неграми, собаками, кіньми, марсіанами, а дома вже батько з автобази повернувся і з рєменем чекає. Ясне діло, за всю цю ню він ії спочатку від####ить добряче, а потім теж виїбе.

    Кучман От малолєтня блядь. (мрійливо) Таку б я теж видлупцював по голій сраці. І співає гарно...(до Медвечука і Медвечуркіса) Що скажете, дебіли?

    Медвечук і Медвечуркіс (Разом) Хуйня! Попса!

    Медвечук Таке гімно я слухаю тільки коли по пьяні не можу проблюватись

    Медвечуркіс - Чувак, хардкор - це справжня музика, Секс Пістолз і Пантера, а попса мені до лампочки, бо я металіст і в мене важкий іржавий болт зашитий в хуя.

    Медвечук (неприємно регоче) Це круто ти сказав, братела.

    Обидва починають гидотно хихикаючи сінхронно махати хаєрами.

    Непотребенько Що не кажить, а україньська пісня - найкраща. І Тая Повілій, і Єль Кравчуркіс мені дуже подобаються, а більш за всіх - Віагра.

    Вовков (до себе) Якби ж я тільки міг побачить свого хуя.

    Медвечуркіс ( ####ить Непотребенька по голові ногою від смаженої курки) Дурний кацап, ти в музиці нє рубиш ніхуя, то й не ####и, коли тебе не просять. Який в нас драйв, де прогресивні люди! Самі залишились старєющіє бляді, які вже ледве ходять, а єбаться хочуть, от і виють. Сиділи б краще суки по палатях й чухали ####у зубними щітками. Або слюняві хлопчики, які співають так, неначе хуя ще не витягли їз рота, а Віагра твоя - банальні й нецікаві праститутки.

    Медвечук (до Медвечуркіса) - Мабуть їз ними можна поїбаться

    Медвечуркіс і Медвечук - Хе- хеге - хеге...

    Непотребенько (з ностальгічною пьяною соплею в голосі) - Я теж колись хотів піти у хіпі, не митися, збирати квіточки, молитися богу, курити афганську коноплю... (починає плакати) Ніхто мене не любить...

     

    З'являєься молода, але вже потаскана офіціянтка. На перший і всі інші погляди, вона - неова і блядовита, що підверджує табличка, яка підстрибує цицьках у офіціянтки і де замість прізвища написано "Отсосу".

     

    Кучман (до офіціянтки) Юлька, еб твою мать, де ти лазиш, лярва? Неси нам іще шмурдяку, поки в мене терпець не урвався (сам до себе): ...і з синькою якось вже треба зав'язувати..., але ж від того шампаньського гівна, яке я дома пью, в мене вже в голові каламутиться. Блaдь, жінка моду завела... (до офіціянтки)

    І закусону принеси побільше, огірків там, сала, ковбаси, цибулі... ну шо, тебе вчити треба? І хутко мені - матку вирву.

     

    Повертається до підарасів, які напруженно слухають цю промову і мовчки ковтають слину, намагаючись уявити, в якому руслі піде вечеря далі. Офіціянтка зникає, байдуже віляючи сракою.

     

    Кучман (дивиться ій вслід) Ось, шо я вам скажу хлопці - баба воно, канєшно непогано, але ж блядь, і мороки з нею завжди дохуя - майже як із поросям. Взять мою, наприклад. Кажу їй "Давай Істи" - шо ви думиаєте? Де галушки, де сало, де борщ? Несе якусь диєтичну поєбень, на яку і дивитись гидко. Щось трохи на тарілку накидає, і каже "Таке блюдо подавали вчора на банкеті в Австрійського гєрцога". Кажу, приненси мені з клуні самогонки четрертину, а вона мені: "Дарагой, тобі ж дохтори заборонили горілку по утрах" Дістала вже, чучундра, хоч в Швєйцарію с'ябуйся. Зранку слухає Вівальді, після обіду, як гусей пасе, біля черешні медітує, а ввечері, як лікерів нажереться, так і почина, дура, тягти мене на якійсь перфоманси...

    Нє, ну це нормальна взагалі людина чи ні? На вулиці війна, партізани по ночах лазять, а у неї в макитрі окрім пєрманенту самі тільки клуби та театри. А я вже на ті клуби і дивитися не можу. Нудні, прокурені, замість самогону - ня якась з кактусів. Стріптізерши теж блядь якісь недогодовані й тупі, одне слово - малолєтки. Ще й бурсу не закінчило, ще хуя не знає, як в жопі повернути, а вже на стовпа видереться і крутиться там як та мавпа. А потім що? СНІД, мутанти, бєрємєнность, ще якась ня...

    Вовков (підхоплює) І не кажіть, Даніїловичу. В мене дома, повірте, не краще. В мене там взагалі такий самий ####ець, як в тих клубах - на сніданок омари, бєкон, кава по турецькі, на обід ананаси з перепелами, на вечерю те саме, тільки замість ефедрину героїн - аж голова кругом іде. От колись було життя. А зараз.... Що стало з страною!

    Кучман Зараз - ####ець. Духовності вже ні хуя немає...

    Кровченко (стукає кулаком постолу) Порядку немає. Та блядьська лиса миша з гівном на голові так насрала навкруги, що ми усі тепер у гімні. Злочинці ####ять, наркомани ширяються, Народ не працює, окупація... (роздратовано) Усе пройобано!

    Вовков А економіка? Газу немає, сала немає, патронів немає, ніхуя немає! Люди один одного жеруть, ####ити вже нема чого. Навіть коноплю в Бен Ладена треба за валюту купляти,

    Непотребенько Де МВФ? Де демократія?

    Кучман Усе пробзділи...

    Мильниченко От хоч би ви вже не ####іли.

     

    Офіціянтка тим часом приносить самогон і величезний шмат сала, який обтира засморканим фартучком, а також огірки, хліб, ковбасу і цибулю. Компанія відразу оживляється

    Раптом зі страшним гуркотінням відчиняється хвіртка до клуні і стукає о підлогу. Всі перелякано замовкають. В страшній тиші чутно тільки важкке хекання компанії, стук чиїхось зубів по чомусь стеклянному і недалекі звуки канонади зза вікна.

    З з'являється якесь світло. Це вогник ліхтарика на шахтарській касці митця Омильченка, який вилазить з під засраної підлоги, риючи землю довжелезними кривими пазурами. Вигляд у нього одночасно страшний і жалюгідний. Кажучи коротко -це величезний волохатий кріт. На голові в нього шахтарська каска з прикрученим до неї червоним ліхтарем, його мармиза вимазана глиною і почавленими у дорозі слимаками. З-за волохатих плечей, з яких сиплеться земля і черв'яки в нього стирчить перепачкана кроввю лопатаю.

     

    Вовков (майже пошебки) ОБХС

    Кровченко Партизани

    Кучман Піздєц

    Омильченко Хлопці, от дурні, та це ж я. З роботи йду, бачу ви сидите, думаю може й собі кєрнуть, цікаве послухати

    Мильниченко (до себе) Еге...Оцього у####ня їще бракувало.

    Кучман (отямується) Блaдь, а двері де? Криса, подонок, скільки тебе вчити треба?

    Кровченко Митець, блядь.

    Омильченко Та ви шо хлопці, образилися, чи шо, я не розумію? Стоїте як на параді...

    Медвечук (до Медвечуркіса) Дивись баклан, він весь у гівні...

    Медвечуркіс (Показує на Непотребенька) Цей теж

     

    Обидва дауни навпошепки регочуть від чого трясуться як на електричному стільці. Усі поступово оговтуються і сідають, крім Непотребенька, який стоїть мовчки їз нікому окрім Медвечука і Медвечуркіса незрозумілим виразом на пьяній пиці.

     

    Кучман (шуткує) Чи то шось всралося, чи то крисою воняє, не пойму. Бачить Непотребенька.

    А ти чого не сідаєш? Сідай, вже можно.

    Непотребенько тупо сідає.

    Омильченко ( жадно дивиться на горілку і сало) Відпочиваєте, я бачу? Роботи небагато?

    Кучман Ти багато не виябуйся, ми люди зайняті. Але сьогодні піст, робити не можна. Ти краще, Мікеланджело блядській, скажи нам, що ти там на Лисій Горі побудував, бо ми з хлопцями оце навіть поспорили, чи то жаба якась, чи то змія...

    Медвечуркіс То з ушами

    Медвечук Га- га-га

    Омильченко Це Родіна

    Всі мовчать, переварюючи інформацію.

    Кучман Ладно, сідай вже за стіл, як приліз, і без тебе бздить як в могилі

    Омильченко сідаєі і відразу жадно, як голодний полохливий собака починає жерти сало, відриваючи від нього величезні шматки схожими на іржаву ножовку зубами

    Кучман А чому зелена?

    Омильченко Це символізує ії перехід до ринкових відносин

    Кучман Ти диви який розумний, і де ти такий узявся?

    Кровченко З Чорнобиля, блядь...

    Омильченко А от про це, попрошу, не треба. Родіну не вибирають.

    Вовков (Хлопає Омильченка по горбатій спині) А я вам так скажу, я по убєждєніям космополіт

    Ну ви самі посудіть. Кому потрібна Родіна, коли стріляють

    Кровченко Вєчний жид ти Саша, а нє космополіт

    Усі регочуть.

    Кучман ( Знов до Омильченка) Та Родіна, то ще ня...Ти краще скажи нахуя ти пів села перекопав, люди вже тебе до партизанів хочуть викинути, бо картоплю нема де посадити

    Мильниченко Це мабуть тунель до кращого життя

    Омильченко От і знову не вгадали То каналізація. На Заході зараз модно...

    Вовков (ні хуя не розуміючи) Це ще що за ня така? Це щоб ми там не тільки срали, а й гроші відмивали?

    Кровченко Це щоб ти там втопився

    Непотребенько, який під час розмови про каналізацію починає все помітніше нервувати і єгозити на стільці Треба вже мабуть по хатах розходитися, бо жінка ####іти буди. Я вчора обіцяв ії на спірітічєскій сеанс повести.

    Кучман (шуткує) Веди ії краще сюди. Тут скоро теж чорти зелені з'являться.

     

    Двері відчиняються. Входить Вітренчиха, юродива старушка з клюкою і в драних адідасовських штанях. В одній руці вона тримає страшну роз####жену клюку, в іншій - авоську з порожніми пляшками

     

    Вітренчиха Здоров, ####юки.Новини чули? Скоро вам усім кєрдик.

    Мильниченко А що таке?

    Вітренчиха Шо, шо, куряче капшо. Махновці вже на той бік річки перебралися , будуть вас мабуть за писанки вішати.

    Медвечук і Медвечуркіс Круто

    Кучман От блядь, новина, я аж всрався з переляку. Йди вже звідси, клікуша йобана, поки я добрий, бо зараз сапогом переїбу, ово тобі буде. Які ще в тридцять три ####и махновці?

    Вовков То мабудь німці на лугу партизанів розвішали

    Омильченко Та ні, то я ангела побудував

    Кровченко (свирипіє) Якого ще собацюро ангела? Це тобі тут що, Лувр якийсь чи колгосп? Ні, ну як кіт блудливий, лазить по всьому селу і там де лазить, там і сере.

    Омильченко (перелякано) Це іскуство, абстракція...

    Кровченко (крізь зуби) Це блядь вже просто підривна діяльність ( до Вітренчихи) Ти ще тут, стара відьма? Ану ####уй звідси, поки я тебе на 15 суток не заарештував. За проституцію в особливо крупних розмірах.

    Вітренчиха (спльовує) Живою не візьмеш, фашист. Но пасаран, ####юки.

     

    Показує всім дулю і зникає...

     

    Кучман От заїбала вже мене та політика. Сидиш собі, про іскуство балакаєш, культурну можна, блядь, сказати розмову ведеш, а тут як завжди прийде якась чучундра і весь кайф поламає. От і шо тепер робити?

    Мильниченко Стара . І пити вже не хочеться

    Омильченко Хлопці, а давайте пісню заспіваєм. Погляньте, яка ніч, як на дворі гарно, тепло, вже сонечко скоро вилізе...

    І справді, на вулиці вже не чутно ніяких матюків та пострілів. Десь навіть красиво та ладно луна українська пісня. Підараси починають потроху ій підспівувати. Скоро співають усі, вже в голос, навіть Медвечук із Медвечуркісом. Десь чутні жиночі крики:

    -Сашко, додому!

    Кучман (задумливо) І шо це, блядь, діти в ночі по селу шеревеняться?

    Мильниченко Батьків у Гестапо закладають

     

    Двері знову відчиняються. Входить Сашко Козьмук.

    Це маленькій хлопчик років восьми з перебінтованою головою, рогаткою і великими чорними вусами. На лобі в нього намальовані дві червоні зірочки. Очі в хлопчика блищать так неприємно, що всім навіть стає моторошно. Сашко зупиняється на порозі, тупо витріщається на компанію і сосе собі палець.

    Кучман Пацан, а тобі шо тут треба?

    Непотребенько Обережно хлопці, він озброєний

    Всі дивляться на рогатку в руці у хлопчика.

    Вовков Ворон стріляєш?

    Сашко Козьмук Жидів

    Кровченко Гарний хлопчик. Може тобі самогонки налити? Хочеш самогонки?

    Сашко Я стрілять хочу

     

    ДІЯ ДРУГА

     

    Партизанська галявина десь у глухій чащі лісу, відразу біля смердючого зеленого болотца з камишами і жабами, які весь час ####ять так, що почути щось інше майже неможливо. На галявині можно відразу помітити безліч порожніх пляшок з під горілки Распутін, портрєт Ворошилова, прибитий до берези, а також кулемет Максим, переносну рацію і старого партизана Діда Мороза, який висячі в гамаку насвистує OOPS I DID IT AGAIN і стомлено займається онанізмом.

    Дід Мороз Жаби, сучі діти, вже зовсім від рук повідбівалися. Наче не на природі, а на засіданні Верховної Ради дрочиш. Ех, якби ж не блядські накази партії, сидів би я зараз на хуторі як пан, з ікрою, салом, простітутками, курив би Флуєраш і читав Толстого, а не стирчав би тут як ло. Вже мхом в цих хащах сраних почав обрастати, борода вже за гілки чіпляється... Зітхає.

    І головне, ставка ні хуя на связь не виходить. Мабуть треба Максим в Ірак продавати та їбошить звідси до ЦРУ, там хоч кормлять по людські, роздратовано: Кляті жаби. Не можу зосередитися

     

    Дід Мороз не довіши розпочату справу до кінця, вилазить згамаку і починає неквапливо і трохи на публіку перезаряджати кулемет, час від часу з недобрим розумінням дивлячись у бік жаб. Жаби відразу замолкають, деякий час дивляться на Діда Мороза, а потім ховаються у камишах.

     

    Дід Мороз Шо, боли, страшно стало ? Думаєте поховалися у кущщі і піздєц, не знайде вас партизанська куля? Залупи ви ще не бачили, синкі зелені. Будете охуєвать, гранатою переїбу так шо мало не покажется.

    Голос з камишів А ####и?

    Дід Мороз Ні хуя собі...Та ви шо, хлопці, я ж пошуткував. Хочете співати - співайте, я теж гарну пісню люблю. Це я так, в мене і гранати немає.

     

    Камииши починають щарудіти, Дід Мороз нервово чимось клацає в кулеметі і випиває стакан горілки. Зза кущів вилазить Мильниченко у маскхалаті.

     

    Мильниченко Здоровенькі були, діду

    Дід Мороз От блядь, перелякав майже до усрачки, ірод. Я вже думав, фашисти по мою душу прийшли.

    Мильниченко Знайдеш вас тут у цій жопі.

    Дід Мороз Не ####и. Конспирація - це тобі не горілку по борделях чи каву по швейцаріях сьорбати. Доложи, краще, обстановку. Як там наша агентура, Юлька ще заміж не вискочила?

    Мильниченко (кривляє Діда Мороза) Агентура, спльовує, Не хвилюйтесь, нікому вона не нужна, ваша Юлька. Ії і без цієї ні усе село їбе. Жарять, тільки свист стоїть. Навіть їз города вчені приїзджали ії їбати. Казали наукові опити на Юльці будуть ставить, а сами поставили ії раком, двері зачинили і кажуть: "Не входити. Іде екпєрімєнт". Тиждень Юльку з хати не випускали, а потім вилізли і кажуть: "Наука здєсь бессильна".

    Дід Мороз роздратовано Харош вже, роз####івся, юний натураліст.

    З цими словами Дід Мороз професійно дістає з болота заховану там пляшку, обтира ії бородою і розлива горілку по стаканах, при чому собі наливає удвічі більше.

    Мильниченко, показує на стакан: А за таке в селі зараз можуть і по горищу настукати. Як вам не соромно, діду, ви ж марксист?

    Дід Мороз Бач, якій розумний...з не незадоволеною пикою доливає Мильниченкові горілки. Випивають, при чому Дід Мороз не дивлячись, як фокусник знов засовує руку в болото, дістає звідти смердючу жабу, занюхує та викида жабу назад.

    Дід Мороз Ти так зайшов, чи сала приніс?

    Мильниченко (саркастично) Еге ж. Так. До вас триста кілометрів, - по цих буєраках просто так і Тарзан не пролізе. Новини є. Рудий, Голубий, Червоний, та Чорний з Білим вирішили взяти кредит в МВФ, та фашистам закласти під цей кредит і ліс, і, мабуть усе наше село їз вашою Юлькою. Я ось на діктофон записав.

    Дід Мороз Молодець. Рудий і Голубий, кажеш? Що це ще за ня?

    Мильниченко То наші підараси собі такі кодові прізвища взяли, (з іронією) для конспірації. Я таких довбойобів тільки в кіно бачив.

    Дід Мороз А ідея мабуть Вовкова, хуя на отсєчєніє даю.

    Мильниченко Його. Він і прізвища усім відразу вигадав. Навіть посварилися трохи. Непотребенько каже, я мовляв Лайняним бути не хочу. Якось не солідно. Може, каже, я краще Льняним буду, чи ще якимось, я вже не пам'ятаю Оксамитовим, чи Смарагдовим ... А Кучман йому: ще ####ітимеш, будеш не Смарагдовим козлом, а мертвим. Той мудак і заткнувся.

    Дід Мороз з підйобкою А Голубий це мабуть ти.

    Мильниченко (ображено) Ні, я - жовтоблактний.

    Дід Мороз (шуткує) Поталанило.

     

    Дід розлива ще по стакану горілки, випиває, занюхує жабою і ненадовго замислюється...

     

    Дід Мороз (розмовляє сам із собою) Вони що там, зовсім показилися? Ліс - то ж народне добро.

    Мильниченко (дивиться по сторонах) А насрали як у себе в хаті.

    Дід Мороз Я тобі не американець, щоб в лісі сортир будувати. В мене часу нема. (задумливо) Треба буде авіацію викликати, або на супутник вийті, та тіх блядських підарасів усіх к єбеням ракетою нути. (до Мильниченка) Я чув зараз така тєхніка є, що можна прямо їз космоса будь кого ракетою охуячити. Хоч тебе, хоч китайське посольство, один . Треба от тільки із центром зв'язатися.

    Мильниченко (з цікавістю) І як з цим справи, діду?

    Дід Мороз Ставка ні хуя на з'вязок не виходить. Патрони та горілку ще з гелікоптера кидають, отой й ####ець. Хоч би хліба чи сала дали, бо від тих патронів в мене вже і гази порохові. На цьому тижні думав Москву спіймати, а в ефірі ня якась: "Мочи, кажуть, чорносраких подонків у сортирі, а далі буде видно " Я аж перелякався. Хотів вже на Канари мігрувати. Потім зрозумів, що то мабуть Гєбельс, ####ун старий, дезинформує... Ти на Канарах був?

    Мильниченко Не був. Навіщо мені ті Канари?

    Дід Мороз Хе, диви який...А шо тобі треба, нари?

    Мильниченко Я в Америку збираюся - там дівчата гарні. Я вчора по телевізору бачив.

    Дід Мороз Дурний ти ще, бо малий. То спецефекти, а не тьолкі. В Америці тьолкі усі товті, їбатися ніхуя не вміють, та ще й валютою беруть. А ті, що гарні - то або надувні, або резинові. Доречі, наші гандони там ще нічого не підозрюють?

    Мильниченко А їх проссиш. Вони ж дурні - від таких що завгодно можна чекати.

    Дід Мороз Ти дивись обережно. Підараси, я чув, дуже хитрі, як баби. Працювати не, люблять, , люблять тільки пожерти, поїбатися та ще щоб їм історії цікаві розповідали.

    Мильниченко Еге.. Скажете. І що ж мені їм тепер, казки вигадувати?

    Дід Мороз А навіть і казки. Щось про Українській народ чи націю - підараси таку ню дуже люблять. Або роскажи, як ти, коли був малий, зайшов в клубі у жіночий туалет і там тебе три пьяних мента у сраку виїбли. Але тут важливі подробиці - бо підараси викриють. Роскажи усе в дєталях - хто це був, Бєркут чи Омон, скільки раз їбали, як, з вазеліном чи з олією...

    Мильниченко Може мені цю ню ще і показати?

    Дід Мороз (незворушно) Диивись по обстановці. Як Лазо. Ти розвідник чи де, блядь?

     

    Підпільники замислено випивають ще по стакану горілки. Закусювати снову нічим.

     

    Мильниченко Діду, я вже так не можу В селі - голод, а у вас тут теж крім горілки ні хуя немає. Може жаб наловимо і пожаримо? Французи, я чув, так роблять. Спіймають жабу, соломину їй у сраку встромлять і жарять поки ####іти не перестане, ####, а потім жеруть. Їз луком або майонезом.

    Дід Мороз Не можна. Жаби потім мені жити спокійно не дадуть, до того ж жаба - тварина розумна і в порироді корисна. То французи на свою екологію срати хотіли, а я з жабами по суботах політінформацію проводжу. Маркса їм читаю, Шевченка, хочу щоб вони це кляте болото на висушили і за####ячили комуну десь у лісі, бо що то за життя - у болоті і що то за тварюка, що не бореться для себе за кращу долю. Тепер слухай наказ партії. Зараз же ####уй звідси і зірви підерастіческий план поки ті гандони різнокольорові, насеру їх матері, не проїбали Батківщину в ####у.

    Мильниченко Служу Радянському Союзу! (салютує у напрямку жабячого царства)

    Дід Мороз Молодець. Ти супер- розвідник.

     

    Мильниченко хлюпаючи калошами по болоту зникає в камишах, з яких майже одночасно з'являється Джордж Буш-молодший, найбільший підарас у світі. На голові в нього стирчить натягнута по самі вуха будьоновка, з під якої виглядають невеличкі симпатичні рожки, сам він модно прикинутий у гестапівську форму і футболку їз зображенням Че Гевари, з рота якого вилітає напис "Бен Ладен - гандон". За плечима в підараса величезний, майже такий, який повинен бути у казкового діда Мороза, мішок. Починає тихо грати пісня Брітні Спірз.

     

    Джордж Буш-молодший (просто і трохи стомлено) Сала хочешь?

    Дід Мороз (не вагаясь і так само просто) Хочу

    Джордж Буш Кажи де партизани

    Брітні Спірз ####ить все голосніше, і через неї вже не чути, що розповідає підарасу Дід Мороз

     

    ДІЯ ТРЕТЯ

     

    Приміщення сільскої газети "Аргументи", яке у вихідні, на свята і в день зарплати перетворяється на колгоспний бордель. Убога обстановка складається з занавєсок в цвєточєк, пройобаної тахти, стола, стуллів, сундука з уродом і ####уватої ковдрочки з ведведями і русалками, яка висить прямо на штукатурці. Над ковдрою ще стирчать величезні, пожерті жучками та моллю лосячі рога.

    Микола Серпень, старий потний євнух в обличчі карикатурного дурня з великим пузом і гітлерівськими вусиками, сидить за столом і жере хліб з кетчупом. Біля дзеркала виябується Слава Пішовшек - повна протилежність Миколи Серпня. Він являє собою молодого, вертлявого педрилу, неприємного, злого і вже тиждень небритого.

    Слава Пішовшек повертається раком до дзеркала і дивиться на себе Коля, дарагой, міне їдет ця романтіческая нєбриитість?

    Микола Серпень мовчки продовжує наябувати хліб з кетчупом. На іншого підараса він і не дивиться.

    Слава Пішовшек (голосно) Здаєься це додає мені таємничості (коситься на Миколу,. до себе) Блaдь, хоч би кєтчупа залишив, довбойоб.

    Зннову починає крутитися біля дзеркала, висовує язика і прийма підєрастічєскіє пози.

    Слава Пішовшек Ні, я все таки хуєю з цих блядєй. (Обертається до Миколи і стає в позу Сарочки з Крижополя руки в боки) Приколі, Коля, приходить до мене вчора та курва, Жорік Гадзе. Спочатку, блядь такий, хуе-мае, як справи, як здоров'я, а потім мені й каже: "Мені Леон Даніїлович обіцяли дати путьовку на курорт. На Кавказ", блядь. І таке ж прастітутка шось з себе корчить, ніби в нього жопа за мою ширша.

    Микола Серпень дожира весь кєтчуп,старанно обсмоктує брудні пальці, після чого степенно,. повільно, як хвориий, витира єбальника салфєткою.

    Микола Серпень (мрачно) Кактуса йому в жопу, а не Кавказ. Мені ці підараси на день народження і в Америку обіцяли повезти, і нову помаду купити, а самі, суки, подарили тільки резинового хуя і банку салідола.

    Слава Пішовшек Ах, Америка! Страна свободи! Голівуд, магазини, Бред Піт, ПОЗНЕР!

    (теж мрачніє) А тут шо - самі жлоби та б/ушні прокладки.

    Микола Серпень Познер, блядь, на те і Познер, щоб в Америці сидіти. Він хуї смоктав, коли ти ще у шкільну газету перші віршики срав, про странную любовь. (мрійливо) Зараз мабуть жопа в нього - золота, на дурняк вже, старий хрящ, не дається. Прожжоний підарас.

    Слава Пішовшек (зітхає) Що казати, велика людина!

     

    В цей час дерев'яні двері з тупим грюкотом розпахуються. В них у супроводі самогонного та лукового смердіння з'являються пьяні і мрачні, як вдова у клімаксі, Кучман, Кровченко та Мильниченко. Вони тягнуть за собою відпижженого мов собаку Жору Гадзе без штанів, але у бархатній жилетці і зокровленій сорочці з рюшками .

    Кровченко (крізь зуби) Ну все, чурка йобана, от ти вже, падлюко, і до####івся.

    Кучман Всьо, блядь, кінцева зупинка. Ану, прив'язуйте це гівно до стулу, а я а я поки піду хлопців покличу.

     

    Зникає. Кровченко їз Мильниченком прикручують Жору Гадзе мотузкою до стільцяи жопою догори.

     

    Слава Пішовшек (ніхуя не розуміючи, стурбовано) Хлопчики, що ж ви робите. Тут прілічне завєдєніє, а не сільрада. Ви я сподіваюсь хоч підмилися? Хто це?

    Микола Серпень Це Жора. Мовчи, дирка, бо й нам зараз ####юлів понакладають. Роби як я.

    Падає раком і починає в цій звичній для нього позі тихо, під тахтою повзти у напрямку відчиненої двері. Слава Пішовшек без зайвих питань теж падає рака і повзе за Миколою.

    Кровченко (помітивши ці маневри ) Це ще шо за ня?! А ну стояти, суки!

    Обидва педрили з уважними пиками перелякано завмирають, роблячи вигляд, що вони тільки гралися в паровозика, і так і стоять до кінця дії.

    Кровченко Дивіться уважно, блядь! Будете багато ####іти, з вами теж таке буде...

    повертається до жориної сраки, ####ить ії і кричить

    Кровченко Кого ти хотів наїбати?! Підарас! Кого ти заклав, стерво?! Ти що, думав, тебе американці захистять? Та за цей кредит ми тебе до смерті їбати будемо!

    Жора Гадзе (ледве дихаючи) Не треба до смерті, хлопчики. Це не я...

    Мильниченко Не ####и. Хто ж іще, якщо не ти.

    Жора Мамою клянуся...

    Кровченко От піздабол. Ця ня твоїй жопі не допоможе, бо вона в тебе скоро буде ширша за твого мотюгальника. Я тебе буду їбати навіть коли ти ласти сшиєшь, бо мені це подобається. Вважай, що це наш медовий місяць.

    Слава Пішовшек Як романтично...

    Микола Серпень Героїчна смерть, блядь, ніхуя не скажеш...

    Кровченко повертається до них Шо, бляді, страшно стало?

    Микола Серпень Чесній людині нема чого боятися Слава Пішовшек Цей ####юк мені ніколи не подобався

    Кровченко От і гарно. (до Жори) Ну що, дарагая, почнемо? Ти як любиш, з вазелином, чи без?

    Не чекаючи від охуєвшего Жори відповіді, стягує штани і шкіряні плавки і виливає на Жорину жопу відро салідолу.

    Кровченко Музику?

     

    Вмикає радіоприймача,в якому починає грати "Смуглянка" Ротару. Кровченко деякий час кайфує і, примурюжуючи очі, чухає собі яйця, після чого, підстрибуючою походкою старого підара-меломана, з хуєм у руці підходить до Жори. В цей момент в дверях з'являється Леон Кучман разом їз Вовковим, Непотребенько і обома гібридами - Медвечуком і Медвечуркісом.

     

    Кучман А це що таке?! Ні хуя собі, тільки на хвильку вискочили! Пане єфрейтору, від вас, служивої, державницької людини, я такого не чекав! Не дочекатися друзів, свого Голову і почати самому їбстися, як пацан... Аяяй...

    Вовков (кривляється в Кучмана зза спини) Да, це якось не по компанейськи. Майже як насрати посередині кімнати, ковдрою накритися і самому нюхати.

    Медвечук (до Медвечуркіса) Чув, Пєльмень? Хеге-хеге....

    Медвечуркіс Я таку ню робив. Не дуже пре. Чим не сереш - краще клею понюхати.

    Медвечук Все одно круто. Мені аж срати захотілося

    Роздивляється навкруги дивлячись, де б присісти.

    Кровченко , який під тиском такої критики ніяковіє - Та то я так, трошки жидків оцих полякав (показує на Миколу Серпня і Славу Пішовшека)

    Вовков А Вротару, блядь, включив, щоб страшніше було?

    Медвечуркіс Блaдь! Попса! Хуйові завивання! Мені самому вже страшно чути, як ця відьма гуцульська, яка на стару суку Шер блудливими повадками своїми схожа, гидко дрочить ####у свою замшелу мікрофоном.

    Медвечук Клянусь своїми бритими вісками. Якщо підарасню оцю негайно ти не вимкнеш, ми з брателой тебе, ло лягаве, болтами поприкручуєм к колонкам на концерті Слеєру. Як нас колись учив любимий батько.

    Мильниченко Гєр Єфрейтор, переключить хоча б на Радіо Рокс. Після такої науки, якщо виживете, будете усе життя по ночах ссяться.

    Медвечуркіс (до Медвечука) А він звідки знає?

    Медвечук Е-ее-е...А він сам металіст. Своя людина.

    Медвечуркіс Ясно...

    Кучман Ну все, блядь. Попіздєлі і харе. Цю патороч потрібно наказати так, щоб жодно залупа більше не пробзділася. (до Жори) Ну, а ти, ло, щось скажеш в своє оправданіє? Хто нас паризанам з кредитами від МВФ заклав?

    Жора Гадзе Леону Даніїловичу, жопой клянусь, це не я!

    Кучман Я би на твоєму місці, Жора, своєю сракою не божився. (до Медвечука і Медвечуркіса) Діставайте урода.

    Жора Гадзе дурним голосом Ні, Лену Даніїловичу, тільки не це!

    Кровченко Може не треба?

    Вовков І справді, навіщо цього мозгоеба будити, ми ж культурні люди, не звєрі якісь.

    Кучман Ви, блядь, і самі, якшо і кращі, то ненабагато. (до Медвечука) Відкривай сундук.

    Жора Гадзе Благаю, що хочте зі мною робіть, тільки не це. Я вам усе розкажу, в мене на усіх є компромат. Вовков ####ить бензин з автобази і кожен день їбеться з неповнолітніми з дітсадка. Знімається з ними в порнографічному серіалі "Телепузик". Кровченко п'є кров, а Непотребенько жере лайно і дрочить на вашу дружину.

    Мильниченко ####ить

    Непотребенько Ето провокація!

    Вовков Підарюгою родився - підарасом і помре.

     

    Медвечук і Медвечуркіс відкривають чорний трухляаий сундук, з якого на загальний подив замість Злющенка вистрибує Джордж Буш-молодший, вдягнутий в сексуальний шкіряний костюм Бетмена. З під костюму в нього виглядає невеличкий гарний хвостик, як у свині, тільки зелений. Поки усі оговтуються, Джордж Буш-молодший витягає з сундука величезний самурайський палаш і миттєво відрубає Жорі Гадзе голову. Усі стекляніють.

    Настає страшна тиша, під час якої всі підараси, мов хворі на голову мексиканські актори, стоять один навпроти одного , повідкривавши роти. Голова Жори, яку всі проводжають поглядом, довго і неприємнро грюкотить по підлозі, аж поки не закочується під диван.

     

    Мильниченко (нервово чухає сраку) - Шайба, блядь...

    Медвечук і Медвечуркіс - Хе... Хе-ге...Хе-ге-ге... Це було круто...

    Кровченко - (обертаючись до Мильниченка) - Ні, ти бачив довбойоба?

    Мильниченко - (філософські) No brain - no pain...

    Першим до тями приходить Кучман

    Кучман (до Джорджа Буша-молодшого) - Мій фюрере, ви тільки не нервуйтеся. Спробуйте себе контролювати, опануйте себе. Дихайте повільніше, спокійніше, .....от так.

    Вовков - Подумайте про щось приємне.

    Непотребенько - (зз-за спини Кучмана) - Не дайте Сатані перемогти вас.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..