Перейти до змісту
  • Політика
  • Опитування на тему "Якою має бути політична сила?"

ALee

Якою має бути ідеальна політична сила?  

21 користувач проголосував

1. 1. Якою має бути політична партія, щоб Ви за неї охоче проголосували на виборах?

• Багатою (члени партії повинні бути дуже заможними людьми, тоді вони не будуть красти при владі)
        2
      • Щедрою (виборчий фонд партії має бути якомога більшим, щоб перед виборами партія надала благодійну допомогу багатьом людям)
        0
      • Лідерною (у партії має бути відомий та популярний лідер, він має постійно світитись у ЗМІ)
        3
      • Командною (світитись у ЗМІ повинен не лише лідер партії, а й інші члени партії, бо партія - це команда)
        5
      • Молодою (у партії мають бути переважно молоді люди, бо саме вони можуть змінити цю країну)
        5
      • Досвідченою (у партії мають бути переважно дорослі люди, які вже мають досвід "роботи" у владі і знають, що і як робити)
        0
      • Прозорою (партія повинна публічно звітувати перед громадою про свій передвиборчий фонд
        6
      • Небагатою (виборчий фонд партії має бути сформований самими людьми, а не олігархами)
        4
      • Дієвою (члени партії повинні мати "історії успіху" боротьби за зміни в країни, відстоювання прав громадян тощо)
        5
      • Програмною (партія повинна пропонувати чітко прописаний розвиток країни на найближчі 5 років)
        4
      • Новою (партія має бути створеною нещодавно, бо всі давно існуючі партії вже давно себе дискредитували)
        6
      • Свій варіант (напишу в коментарях)
        5

Рекомендовані повідомлення

не нужно сейчас пытаться применять то,в чем вы сами смотрю еще не совсем разбираетесь,пользуетесь наработками политтехнологов,пытаясь суть развернуть чьих либо действий и мыслей.

Напомню ваш же слоган,вернее его суть:каждый имеет право на то что он считает нужным,а то то тут то там я наблюдаю как вы сами себе же и перечите,не навязывающие свое мнение,ну хватит ей богу,ну я ж не мальчик давно:)

Продолжайте,больше в дискуссию с "программами" не вступлю в этой конкретно теме,все что хотел сказал,кому нужно услышат.

Ну які наробки? Які політтехнологи? Люди?! Агов!? Про що ви?! Я висловлюю власну думку та власну позицію, бо я дійсно так вважаю. І, звісно, я аргументую свою позицію, пояснюю власну логіку, відстоюю свої погляди. Це нормально. У цьому і полягає суть дискусії. Не розумію, відколи це стало "нав'язуванням"?

Запропонуйте ефективний механізм змін у цій країні, щоб влада перестала бути корумпованою, щоб чиновники перестали красти, щоб на лікування онкохворих дітей та дитбудинки більше не доводилось скидатись всім гуртом, а на це були кошти у державному бюджеті. Запропонуйте - і я охоче вислухаю вашу думку.

Я веду на СБНі щоденник ;)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..