Перейти до змісту
  • Життя міста
  • Коммунальные услуги в Броварах дорожают


    Рекомендовані повідомлення

    У Броварах скоригували тарифи на послуги, що надають 5 місцевих комунальних ЖЕКів. Про це йдеться в оголошеннях, оприлюднених учора на офіційному сайті Броварської міської ради. Вибірковий аналіз дозволяє стверджувати, що тарифи зростають орієнтовно на 10-35 % у порівнянні з показниками жовтня 2016 року. Водночас, вартість деяких послуг лишається незмінною, а деякі здорожчали майже вдвічі.

     

    Як зазначено в оголошеннях, коригування відбулось у зв’язку з підвищенням розміру прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати, зміни податкових зобов’язань та встановлення обладнання диспетчеризації ліфтів. А в ЖЕКу № 4, окрім іншого, через зміну системи оподаткування.

    У додатках до оголошень чиновники виклали нові тарифи на утримання будинків, споруд та прибудинкової території тощо. Порівняти нові та старі тарифи можна за посиланнями:

    Какой был смысл от роста минимальной зарплаты если при повышении стоимости на что угодно это самый популярный аргумент ?

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Какой был смысл от роста минимальной зарплаты если при повышении стоимости на что угодно это самый популярный аргумент ?

    Зато такая гордость у политиков берет, особенно в премьера, за то, что подняли минималку

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..