Перейти до змісту
  • Життя міста
  • Группы быстрого реагирования броварской полиции


    Рекомендовані повідомлення

    1.02.2016 о 10:00 у Броварському міськрайонному відділку поліції відбулася презентація груп швидкого реагування броварської поліції: оперативних поліцейських автопатрулів,

    які першими приїздитимуть на місця скоєння злочинів, порушень громадського порядку та за викликами громадян. Як повідомив т.в.о начальника броварської поліції Олег Янчинський,

    дані групи сформовані вже з переатестованих броварських правоохоронців, до складу кожної групи входитимуть два поліцейських + один представник громадських формувань:

    зі слів Янчинського, з останніми щодо цього вже ведуться перемовини.

     

    Також начальник поліції повідомив, що згідно з попереднім планом, на Броварщину загалом передбачено дев’ять таких груп: чотири на місто та п’ять на район.

    Однак у зв’язку з некомплектом особового складу броварської поліції, наразі йдеться лише про шість груп: по три на місто і район.

     

    Згідно з новими нормативами, час прибуття полісменів на виклик у місті складає 6-7 хвилин, у селах: 15-20 хвилин.

    Однак у зв’язку з тим, що у Броварах кількість груп поки що на третину менша від запланованого, час прибуття на виклик може бути дещо більшим.

     

    Наприкінці свого виступу Олег Янчинський підкреслив, що пріоритетним завданням груп швидкого реагування є не силові, а сервісні функції.

    Відтак нові поліцейські не лише ловитимуть злочинців, але й підтримуватимуть суспільний порядок та допомагатимуть громадянам,

    які «потрапили в складну ситуацію з економічних, соціальних чи інших причин, а також внаслідок надзвичайних ситуацій чи стихійних лих».

     

     

    http://s019.radikal.ru/i620/1602/5b/8140ded8b9f3.jpg

     

     

    судя по всему фитоняши закончились, остались суровые полисмены

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..