Перейти до змісту
  • Політика
  • Гуманитарка путлера


    Рекомендовані повідомлення

    Как сделать опрос?

    Как вы думаете,что везет гуманитарка путлера?

     

    1.лапша,мука,сахар,спальники и т.д

    2.бомжей,наркоманов,ватников, и другой биомусор и списаные танки,грады итд для пополнения отрядов терористов и колорадов

    3.пол фуры первого и пол фуры второго варианта.

    4.все то муляж,нет там помощи вапще там идет армия параши.

    5.свой вариант

     

    Что будет когда гуманитарка путлера доедет до нашей граници?

     

    1.ничего

    2.они накормят голодающих домбаса и рейтинг пулера подыметься до 110%

    3.начнется полномаштабная война с парашей

    4.все пройдет так как обещают наши власти,красный крест лично сопроводит гуманитарку(потомучто там дествительно один гуманитарный груз,ни одного десатника и ни одного патрона там нет) и они нармят и спасут домбас

    5.свой вариант

    http://cs620217.vk.me/v620217361/1569e/MoTUCWtZbBY.jpg

    Змінено користувачем velmen2

    73422536_2171135909854914_75126322358166

     

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    «Троянський конвой» розділився на дві колони і пішов в різні сторони.(ВІДЕО)

     

    Пустили, а тепер усі переживаємо!!! З ВЕРТОЛЬОТА ВИДНО ЩО КОНВОЙ РОЗДІЛИВСЯ НА 2 КОЛОНИ І ВАНТАЖ ПІШОВ ЗА РІЗНИМИ МАРШРУТАМИ... БАГАТО ПИТАНЬ :

     

    КУДИ НАПРАВЛЯЮТЬСЯ ОБИДВІ КОЛОНИ? ЩО В КОЖНОЇ? ЯК НЕ ДАТИ ЇМ ПРОЙТИ В УКРАЇНУ? От і думайте....

     

    Дві колони. Влада пустивши одну - легалізує другу. Друга завезе зброю, техніку та солдатів і буде колесити по місцях бойових дій викликаючи вогонь на себе. Паралельно, або дочекавшись знищення будь-якої з машин, гиркин з російською армією почне наступ і депутати зіллють закони спровокувавши штурм і відволікаючи активістів від створення гепою ХНР. Думаю, що під цю справу активізуються поки приховані процеси в інших областях. На місці Порошенка я б давно запровадив воєнний стан у ряді областей і батальйони замість російської міліції для контролю ситуації.

    Пустивши колону він легалізує вторгнення.

     

    Сподіватися на червоний хрест абсурдно - ФСБ знайде важелі контролю на людей з червоного хреста для здійснення провокацій, а номери машин або будуть підроблені, або ніхто на них дивитися не буде.

     

    Не пустивши конвой потрібно обов'язково стримить його біля кордону видепотоком 24 онлайн і все писати, що там відбувається поки він стоїть + супутники, на той випадок якщо росіяни на своїй території, але на пункті пропуску, або дуже близько до нього, де можна звалити на українців, раптом захочуть влаштувати візитки Яроша.

     

    Плюс тотальний контроль квадрата силами СБУ та прикордонних військ, щоб з нашого боку, ні один "біженець" з гранатометом і минометом не вистрілив. Але найголовніше не пустити їх в Україну. Залишивши їх в РФ ми залишаємо всю відповідальність за них на владі РФ.

    Пустивши їх в Україну ми дозволяємо путіну легалізувати вторгнення і другу колону, яка зайде в іншому місці. Відбуватиметься паралельно щось ще. Чи вже відбувається. Просто треба дивитися.

     

    Пантони, передислокація військ, щури з російськими прапорами на майданах і поведінку щурів в РАДІ.

     

    Ті у кого є інструменти для контролю - нехай ними користуються.

    Змінено користувачем velmen2

    73422536_2171135909854914_75126322358166

     

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    та может и внатуре "гуманитарка", но только какой-то хернёй заражена(
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    там может быть действительно гуманитарка для пропаганды - понятно, что террористы эту колону пропустят, привезут на Донбасс и скажут "вот смотрите раися заботится о вас, а хунта нет", и все на донбасе будут писять кипятком какой классный путин.

    и возможно так и есть, потому что Путин не хочет перегружать гуманитарку с этих камазов на машины красного креста, говоря что их боевики не пустят.

    но этим же он может воспользоваться и для ввоза оружия под видом "гуманитарки".

     

    в общем я бы просто не пускал и все

    Змінено користувачем Set
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    да вообще вся эта гуманитарка это бред и провокация,с начала убивают потом подкармливают а потом опять убивать будут,вообщем как свиней перед забоем откармливают,куда на-хрен этот Порошенко смотрит как президентом стал так последних мозгов лишился.

     

    ну от гумонитарка идёт прямо к террористам что в этих машинах и так можно понять,путлер ложил на всех,красных крест отдыхает.

    post-16787-1408024750.jpg

    Змінено користувачем Dexter
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..