Перейти до змісту
  • Головна
  • hipar

    Модератор
    • Постів

      586
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Активність репутації

    1. Понизити
      hipar отримав реакцію от Bernardblups в Фільми українською   
      Я дуже люблю українські переклади - вони мені здаються більш емоційно насиченими і професійними... але то моя думка - хтось гадає інакше, і сперечатись стосовно цього я не маю наміру.
       
      Але щойно я натрапив на ресурс, де є посилання на скачування касових україномовних і старих українських фільмів, серіалів та мультфільмів... це кладязь для такого як я шанувальника мови, якби не одне "але"... в мене надто слабенький інтернет... :sad:
       
      Друзі, якщо хтось має змогу закачувати ці фільми і потім викладати їх в мережі... - думаю, вам були би вдячні багато україномовних (і не тільки) користувачів :wink:
       
      Для тих, хто знаходить і не може завантажити - тут можна викладати посилання для тих, хто може скачати, а потім поділитись завантаженим вже через мережу
       
      Для тих, хто скачав щось за вказаними лінками, або має подібні фільми на своєму вінті - тут можна викладати інформацію про те, де і як (посилання на ресурси в мережі - відеопортал, фтп) можна отримати ці файли
       
      ----------------
      Туточки - кілька десятків посилань, на україномовні фільми: http://bestfilms.infostore.org/info/256811...p;s=2&p=0... причому ніби UA-IX (трохи пізніше викладу повний перелік тих відеофайлів з лінками на закачку)
       
      А туточки іде роздача "слонів": http://torrents.net.ua/forum/viewtopic.php?t=42455 - "Секс і місто" українською мріють побачити не одна сотня людей :wink:
       
      такс... я вижу народ не понимает... ок... Уже двое получили РО! Кто еще напишет что он хочет или не хочет смотреть фильмы на укр. языке, получит РО на 3 дня!
      - В цій темі НЕ обговрюють варто чи не варто перекладати фільми українською, а також чи хотіли б ви бачити україномовні фільми, чи подобаються вони вам!
      - В цій темі викладають лінки, де ці фільми можна скачати, або пропонують викласти їх на фтп, якщо в кого є!!!
      ...а опитування прикручене лише для того, щоб знати, чи цікава ця тема людям чи нє... і для висловлення своєї зацікавленності чи відсутності такової воно, опитування, якраз і є!
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..