Перейти до змісту
  • Головна
  • KATUHA

    Користувач
    • Постів

      439
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Повідомлення, опубліковані KATUHA

    1. А потому что уроды обкуренные гасают, и им все пофиг. Печальная правда к сожалению. Как это не таксист еще был...

       

      Ніхто п_яним не був. Водій їхав за всіми правила,а малий - на червоне світло і з шаленою швидкістю виїхав з-за повороту. До речі,в машині ще була дитина.
    2. что же он тебе плохого то сделал, за что же ты их ненавидела то так?))

       

      Хм...Возможно просто тогда не понимала смысла текстов песен,та и как-то времены вслушаться не было. Но сейчас всё кардинально изменилось=)))
    3. До недавнего времени просто ненавидела их,но некоторое время спустя меня просто вынудили послушать парочку их песен и мне понравилось...

      Больше всего нравиться "Група крови" и "Спокойная ночь"=)))

    4. Главное чтобы ногти были ухожаные,а длинна - это уже все равно...Ужасно выглядит,когда под ногтями слой грязи,сдёртый лак и они разной длинны...Ну а так,оно выглядит очень красиво,особенно,если на них какой-то рисуночек или они просто накрашены обычным лаком)
    5. Це коли ти весь світишся від радості,на твоїх устах сіяє посмішка і голова не забита всілякими проблемами=)))І якщо якась людина подивиться на тебе,то обов*язково вся радість буде передаватись і їй...
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..