Перейти до змісту
  • Головна
  • MASTER

    Новачок
    • Постів

      4
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення MASTER

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. "Киевстар" - обдираловка жуткая. :sad00000: Но у меня все друзья и близкие на киевстар, так что менять оператора нет смысла. Хорошо хоть сейчас появились божеские тарифы и акции - по 7 коп. со всеми Киевстар. :smile000:
    2. Качесво звука в W810i намного лучше за счёт проигрывателя walkman. Есть еквалайзер с нехилыми басами. Наушники вообще бомба. Вибрируют от басов да и качество зашибись. Но зато в нокиа громкость динамика намного больше. w810i посравнению с ним шепчет, но уши на что?. Я бы выбрал w810i, но решать тебе!
    3. Влияние игр на человека зависит от него самого. Если он играет и получает удовольствие или просто разслабляется - то всё ОК, можно хоть 5 часов! :laugh000: Если ж он живет в етих играх, спит и видит :blink000: - значит всё, ж**а ему!
    4. MASTER

      АНЕКДОТЫ

      1. Сказали альпіністу, що у горах є ехо. Вирішив він перевірити. Піднявся метрів на 100 і кричить: "Пішов ти на ***". Еха не чутно... Піднявся на 500 метрів, кричить: "Пішов ти на ***". Немає ехо. Піднявся він на вершину гори, кричить: "Пішов ти на ***". Немає ехо. Почав спускатись донизу, аж раптом зривається з гори, падає і кричить: "ДОПОМОЖІТЬ". - "Пішов ти на ***" (ЕХО). 2. Приїхав ону до діда у село. Той зрадів і каже: "Онучку, ти чи підріс?" А той: "Сам ти, діду, ЧИПІДРІС, а я виріс!"
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..