Перейти до змісту
  • Головна
  • Kravchenko

    Користувач
    • Постів

      26
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація

    • Національність: УКРАЇНЕЦЬ

    Досягнення Kravchenko

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Довгий час я не писав, іноді тільки почитував. Якщо ви пам'ятаєте, то я з самого початку виступав за те, щоб ворога не чекати, а записуватися до лав армії вже тоді. Я бачу скільки у вас ненависті до сепаратистів та російських солдатів - це бальзам для мого серця. Але мені незрозуміло, чому зараз на сході своїм життям ризикують хлопці, добровольці, а декотрі воюють лише в інтернеті? Чому ви чекаєте на повістку? Ви ж розумієте, що повістка - це лише підготовка, "учебка". А конкретно поїздка в зону АТО - це вже по бажанню. Силоміць вас ніхто не відправить на фронт. Скоріш за все, більшість цього не знає, їх обманули, вони підписали папери та поїхали як добровольці. Я не заперечую, що когось могли забрати силою але більшість поїхали "за власним бажанням". То який вибір ви зробите тоді? Я не розумію, стільки запалу у сердці, стільки закликів знищувати сепарів, але ніяких дій. Не розумію.
    2. Я хоть не вата Друже (хоча який ти мені друг, боягуз?), завтра я вже буду вдома, та хоча би щось щось спробую на відмінність від тебе, диванного патріота
    3. Хлопче, що би там не думав - то все твоє право. Але завтра я вилітаю до України, вирішую деякі свої проблеми, та через день іду до військкомату. Як би там не було, віриш ти мені, або ні, але принаймні я спробую записатися до лав армії, та піду захищати нашу державу. А такі як ти, диванні патріоти, будуть і надалі патріотами лише в інтернеті, чекаючи ворога у себе на порозі.
    4. Як і усієї вати, у всіх твоїх повідомленнях відсутня логіка і конструктив
    5. Знаєш, дивлячись на те, як ти до останнього не хочеш захищати свою Батьківщину. Дивлячись на те, як ти чекаєш ворога у себе в місті, щоб нібито тільки тут дати йому бій, можна зробити дуже цікаві висновки. А може ти чекаєш їх з хлібом та сіллю? Поки ворог буде йти по Україні, ти ні пальцем не поворухнеш, в очікуванні їх під Броварами. А не вата ти часом? Ну це я так розважаюсь, це все здогадки та гра в теорію заговору . В мене просто дуже гарний настрій через завтрашній виліт.
    6. Справді, закінчились аргументи - назви співрозмовника тролем.
    7. А з тобою вже давно все ясно, ссикун. Ти локальний патріот і тобі насправді чхати на Україну. Тобі важливе лише твоє місто. Це не є прям так погано, але не називай себе патріотом України.
    8. Літак в мене вже завтра . А тепер розберемо твоє повідомлення. >никто так не щитает Мені знайти твої повідомлення, де ти казав, що бути учасником АТО - це те ж саме, що бути гарматним м'ясом? Не ти казав, що керівництво АТО некомпетентне та і все, що вони роблять, то заради грошей і чхати вони хотіли на звичайних солдат. Який тоді з цього висновок? За кого тоді ти вважаєш цих людей? Вони настільки тупі, що не бачать таких очевидних речей, які бачиш ти? Просто відповідь мені на питання, яке я поставив в минулому повідомленню: що би було зараз з Україною, якщо кожен би сидів склавши руки поки до нього не прийшов би ворог?
    9. Я от хотів спитати у всіх тіх, хто не хоче йти до армії, аргументуючи це тим, що там погане керівництво, тупі генерали та інше. Ви кажете, що не хочете бути гарматним м'ясом. То невже всі учасники АТО дурні недалекі люди? Ви вважаєте що вони повинні бути такими же розумними як і ви, а тому сидіти вдома і нікуди не йти? Цікаво, що би було зараз з Україною, якщо у всіх людей була б така позиція як у вас?
    10. Може хто знає, яка принципова різниця між добровольчими батальонами та ВСУ? Куди краще йти? Яка процедура? Все робиться через військомати?
    11. Один із моментів патріотичного виховання - це вивчення рідної мови. Я побачив тему про патріотичний осередок. Почав читати, зрозумів, що у місцевих патріотів немає жодного конструктивного бачення того, що вони хочуть зробити, тому я запропонував перше, що спало на думку. Та і де я казав, що ті, хто розмовляє не українською мовою, не патріоти? От де? Чого ви до слів чіпляєтесь?
    12. Ну дивись, давай зробим тоді так. Факт перший: ти підеш воювати лише за своє місто, тобто за Бровари. Факт другий, який виходить з першого: якщо ти будеш воювати лише за Бровари, то за інші міста ти воювати не будеш. Факт третій, який виходить з другого: якщо ти не будеш воювати за іншу територію України, ти дійсно будеш спостерігати як решта країни перетворюється в руїни. Факт четвертий, який виходить с третього: ти патріот Броварів, а не України, бо тобі начхати на інші міста України крім Броварів. Якщо я десь помилився, то вкажи де саме.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..