Перейти до змісту
  • Головна
  • script

    Користувач
    • Постів

      12
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення script

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Стаття 26. ЗУ "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" Ліквідаційна маса 1. Усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або повного господарського відання на дату відкриття ліквідаційної процедури та виявлені в ході ліквідаційної процедури, включаються до склад... Дана стаття прямо вказує на те, що майнові права боржника є ліквідаційною масою. Стаття 1054. ЦК України. Кредитний договір 1. За кредитним договором банк або інша фінансова установа (кредитодавець) зобов'язується надати грошові кошти (кредит) позичальникові у розмірі та на умовах, встановлених договором, а позичальник зобов'язується повернути кредит та сплатити проценти. Кредитори банка боржника, для задоволення своїх вимг також можуть отримати право вимоги від боржиників даного банку. Тобто, в договорі кредитування, відбудеться зміна кредитора. Якщо інше не передбачено в договорі.
    2. прикрыл я пока поисковичок
    3. Мдя... Все орут что в сети проблема с поиском чего-то! Сделал вам ftp & http поиск, юзайте. P.S. как юзаете так и обновляю.
    4. Яндекст фтп не индексит. А по поводу твоего фтп...... он уже давно индексируеться на моем фтп индексаторе. Заходите на сайт и смотрите http://192.168.50.130
    5. поисковик хорошый. Начну мониторить статистику, возможно я его прикрою, будет работать как 6,86 для своих.
    6. Ты чо?! Народ второй яндекс по адресу http://192.168.50.130:83 Лысый опечатку допустил А воше всё супер
    7. script

      Ищу фильм

      Дайте сериал "Близнецы" - россия. Пожалуйста.
    8. Я не понял. Тебя волнует вопрос: "Если я купил юа-их и случайно зайду на сайт из мира, будет ли с меня сниматься трафик как за мир?" - ответ нет, потому что ты в мир из юа-их не выйдешь а если и выйдешь то тебе повезло н о платить за это не будешь. а если тебя волнует вопрос: "Мона ли из юа-их выйти в мир" отвечу можна, но осторожно ))) Мона юзать бигмир http://bigmir.net или гугглю http://google.justua.info/
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..