Перейти до змісту
  • Політика
  • БРОВАРСЬКА ТВК САБОТУЄ ВИБОРЧИЙ ПРОЦЕС!


    Drok

    Рекомендовані повідомлення

    Броварська міська виборча комісія п’яту добу поспіль відмовляється видавати партіям рішення про реєстрацію кандидатів в депутати. Обурені кандидати намагались силоміць зайти в приміщення ТВК і забрати рішення. До Броварської ТВК викликано СБУ.

    Грубо порушуючи виборче законодавство, Броварська міська виборча комісія відмовляється видавати кадидатам в депутати рішення про їхню реєстрацію та посвідчення кандидатів в депутати. Згідно закону, виборча комісія зобов’язана видати такі документи на рукикандидатам протягом трьох днів з моменту принйняття рішень. Від 6-го жовтня, коли ці рішення були прийняті, минуло вже 5 днів, проте броварська комісія документи так і не видала.

    Кандидати від тих політичних партій, котрим відмовляються надавати рішення, сьогодні намагались силоміць увійти в приміщення ТВК. На допомогу працівникам МВС до ТВК було підтягнути співробітників СБУ в цивільному. Після цього до ТВК відмовились пускати будь-кого.

     

    Така поведінка ТВК, котра контролюється представниками Партії Регіонів, свідчить про ціленаправлену спробу скасувати реєстрацію низці політичних партій в Броварах. Згідно закону, кандидати в депутати до 12 жовтня зобов’язані відкрити банківські рахунки для своїх виборчих фондів. Без рішень ТВК про реєстрацію їх кандидатами в депутати це зробити неможливо. Таким чином Броварська міська виборча комісія навмисно затягує час, аби кандидати не встигли відкрити свої рахунки до 12 жовтня, що може стати причиною скасування їхньої реєстрації.

     

    Працівники ТВК мотивують своє рішення не видавати документи кандидатам в депутати тим, що ці документи не підписує голова Броварської виборчої комісії Олександр Грицай, котрого наразі немає в місті. Коли Грицай має з’явитись в Броварах для виконання своїхслужбових обов’язків, у виборчій комісії повідомити відмовляються.

     

    Прес-служба “ХДС-Бровари”

    hdsbrov.org

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..