Перейти до змісту
  • Gentoo Way..
  • Gentoo Way 10.1 Livedvd

Рекомендовані повідомлення

Графічного інсталятору немає...а доступного пояснення як це зробити через консоль я не знайшов...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Dart сказав:

что в хендбуке написано ?

про установку з лівдвд нічого не знайшов....

тільки як із стейдж3 встановлювати...

Змінено користувачем *SkOrPiOn*
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

ось, залив на торент: ТУТ

ну так допоможе хтось встановити??

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

капец. ты сначала разберись, что тебе зачем надо. Лайв сд для того, что-бы маунтить раздел и потсо ставить с третьенго (уже) стейджа. Не путай одно и другое. читай внимательно хендбук. там предельно ясно всё написано

http://www.gentoo.org/doc/ru/handbook/

читай сюда, что неясно- с того и начинай спраишивать. сложного ничего нету. важно чётко знать своё железо.

Змінено користувачем Dart
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Dart сказав:

капец. ты сначала разберись, что тебе зачем надо. Лайв сд для того, что-бы маунтить раздел и потсо ставить с третьенго (уже) стейджа. Не путай одно и другое. читай внимательно хендбук. там предельно ясно всё написано

http://www.gentoo.org/doc/ru/handbook/

читай сюда, что неясно- с того и начинай спраишивать. сложного ничего нету. важно чётко знать своё железо.

ну для того шоб маунтить розділи є мінімал СД , а це вроді як повноцінний реліз...мене цікавить як встановити систему саме з лів сд(якщо це можливо), як ставить з стейдж3 я знаю!

а російський хендбук досить сильно застарів...

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

просто интересно- если ты считаешь, что хендбук сильно устарел, то зачем ты спрашиваешь как ? нас учи)))

теперь по существу.

Скажи, какая разница, лайв или минимал ? Тбе нужно ПРИМАУНТИТЬ раздел. Грузи с лайв, падай в консоль, или открывай в допокне . и вперёд. Ты генту можешь хоть с деьиаа, хоть с суся ставить- важно поимать что ты делаешь. И что ещё важно- после чрута ты в генту уже.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Dart сказав:

просто интересно- если ты считаешь, что хендбук сильно устарел, то зачем ты спрашиваешь как ? нас учи)))

нікого вчить я незбирався...!!! А РОСІЙСЬКИЙ хендбук ще місяці 3 тому вважався застарілим по відношенню до англ хендбука
      Dart сказав:

теперь по существу.

Скажи, какая разница, лайв или минимал ? Тбе нужно ПРИМАУНТИТЬ раздел. Грузи с лайв, падай в консоль, или открывай в допокне . и вперёд. Ты генту можешь хоть с деьиаа, хоть с суся ставить- важно поимать что ты делаешь. И что ещё важно- после чрута ты в генту уже.

я напевно неправильно сформулював запитання...я мав наувазі, що, наприклад, коли встановлюєш убунту з лів сд, то там є інсталятор...тута його немає! як перенести систему з лів сд на розділ жорсткого дику???(БЕЗ СТЕЙДЖ3!!)

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Юзать графический инсталятор. Он генерил стедж с лайва и его же устанавливал. Потом это всё нужно было шлифовать очень крупным напильником. По затратам времени это оказалось намного дольше, нежели собрать с ноля систему с ПЕРВОГО стейджа. года два назад этот проект прекратили из-за массовой баговости и ненужности в целом. Этот метод сборки противоречит идеологии Генту.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Dart сказав:

Юзать графический инсталятор. Он генерил стедж с лайва и его же устанавливал. Потом это всё нужно было шлифовать очень крупным напильником. По затратам времени это оказалось намного дольше, нежели собрать с ноля систему с ПЕРВОГО стейджа. года два назад этот проект прекратили из-за массовой баговости и ненужности в целом. Этот метод сборки противоречит идеологии Генту.

ясно...!! дякую за приділену увагу!! мені просто здавалося, що такий метод простіший, чим установка з стейж3...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

*SkOrPiOn* сказав:

ясно...!! дякую за приділену увагу!! мені просто здавалося, що такий метод простіший, чим установка з стейж3...

нет. это не проще. это более затратно по времени. нужно будет дважды делать каждую операцию, начиная со стейджа, и заканчивая полной компиляцией всей системы. Ставить нужно сразу, с первого-третьего стейджа..Первый, по-моему, уже не поддерживается..а жаль..
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Dart сказав:

нет. это не проще. это более затратно по времени. нужно будет дважды делать каждую операцию, начиная со стейджа, и заканчивая полной компиляцией всей системы. Ставить нужно сразу, с первого-третьего стейджа..Первый, по-моему, уже не поддерживается..а жаль..

підтримується тільки третій стейж...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..