Перейти до змісту
  • Музиканти
  • Гітара + комп


    Рекомендовані повідомлення

    Я чув, що продається якийсь девайс, щоб гітару до компа підключить. Підскажіть де його можна купити і яке ПО для нього потрібне. Змінено користувачем Jokеr
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Да. Процессор, подключаемый через USB - 200$. Или микрофонный шнур, переходник на мини джек и Guitar Rig - 20 грн. Змінено користувачем Vin
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    • 3 місяця через...

    Да. Процессор, подключаемый через USB - 200$. Или микрофонный шнур, переходник на мини джек и Guitar Rig - 20 грн.

    Вот купил я переходник на миниджек, поставил Guitar Rig, втыкнул гитару в линейный вход на звуковухе. Но Guitar Rig чет не обнаруживает устройство на входе. Как его настроить?
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    • 2 місяця через...

    Можна підключати до встроєної звукової карти (купуй перехідник-міні джек) - установлюй ASIO драйвери (в гуглі шукай asio4all ) - запускай amplitube2 або Guitar RIG (в самій програмі треба вибрати ASIO і інтуїтивно настроїти) - звук буде з малими затримками, чіткий, але гівняний.

    Для кращого результату треба спеціальну звукову карту з інструментальним входом (приблизно 1000 грн) і бажано преамп (600 грн.)

    Эй, человек, где ты будешь в вечности?
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..