Перейти до змісту
  • Забиваємо стрілку
  • Україна в НАТО: міфи і реальність


    Рекомендовані повідомлення

    Україна в НАТО: міфи і реальність

    В середу, 20-го травня, о 13:00, в актовій залі Поліцейської фінансово-правової академії (вул. Винниченка, 4), відбудеться показ документально-публіцистичного фільму «Україна в НАТО: міфи і реальність».

    В рамках заходу передбачається дискусія на тему «НАТО та Україна» за участю запрошених гостей, серед яких: режисер фільму Роман Коржов, автор сценарію Юрій Горбань, віце-адмірал, командувач Військово-морських Сил України в 1993-96-му роках Володимир Безкоровайний, головний редактор журналу «Євроатлантика», представники Міністерства закордонних справ України. Також на заході планується присутність депутатів броварської міської ради, керівників міських громадських організацій та інших суспільних лідерів.

    Організатор заходу: МГО «Авангад плюс» спільно з Міністерством закордонних справ України. Генеральний інформаційний партнер – портал «Афіша-Бровари» (www.afisha-brovary.net).

    Вхід вільний.

     

    Анотація до фільму:

     

    Тема НАТО сприймається громадянами України по-різному: когось вона надихає, інших – лякає, третім – взагалі байдужа. Ідея євроатлантичної інтеграції дискутується на радіо і телебаченні, обговорюється на шпальтах газет, є предметом дебатів між політичними силами країни. При цьому, попри збільшення загального рівня обізнаності, на нашу оцінку НАТО та її діяльності все ще впливають міфи. Як старі, створені за радянських часів, так і нові, що з’явилися вже у незалежній Україні.

    З легкої руки радянських лідерів за НАТО тягнеться шлейф „агресивного військового блоку”. Українців лякають, що вступ до НАТО дорого коштуватиме та й відносини з Росією будуть назавжди зіпсовані.

    Документальний фільм „Україна в НАТО – міфи і реальність” – це ще один крок до створення реального образу Організації Північноатлантичного Договору (НАТО), який розвіює міфи і замінює їх фактами.

    Зйомки фільму відбувалися в Києві, Севастополі, Ужгороді, а також у словацьких містах Братиславі, Свиднику, Ліптовському Микулаші. У стрічці використано кадри радянської хроніки, дані соціологічних досліджень. Його героями є відомі експерти, підприємці, військовослужбовці, звичайні громадяни.

    Фільм призначений для широкої глядацької аудиторії.

    Змінено користувачем Drok (Bezcenzury)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    НАТО это конечно хорошо)) так сказать такой себе иммунитетик, но кому то это явно не на руку, вот и распускают по народу всякие паршивые слухи, тобиш воняют....
    Чтобы быть самим собой, достаточно веры в себя!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..