Перейти до змісту
  • Загальні розмови
  • В автобусі, який перекинувся на території Румунії були діти з Броварів


    Рекомендовані повідомлення

    Можливо я не там ствоирила тему, але сьогодні по радіо почула про те, що вчора на теритрії Румунії перекинувся автобус, в якому діти з Броварів їхали до Македонії на фольклорний фестиваль (за версією радіо водій заснув за кермом). Якщо у когось є будь-яка інформація, прошу написати.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Водій заснув за кермом: можлива причина ДТП з автобусом в Румунії

    Водій заснув за кермом. Така попередня причина ДТП у румунському місті Бакеу - де уранці перекинувся автобус з українцями. За даними агенції Ройтерс поранено 22 особи. Українське консульство у Сучаві каже, що постраждала 21 людина. Десятеро - діти. Поранених одразу доправили до лікарні. Травми - не важкі, але пацієнтів залишать у госпіталі щонайменше на добу.

    Усього в автобусі було 42-а громадянина України. Усі пасажири - з міста Бровари, Київської області. Вони їхали на конкурс до Македонії.

     

    Тих, хто не постраждав у ДТП, розмістили у приміщенні місцевого коледжу.

     

    Клаудіу Брунеа, лікар: "На щастя, люди зазнали легких травм. Вони будуть під наглядом принаймні 24 години. Пацієнти з переломами залишаться тут на дві-три доби".

    Як повідмили УНІАН у прес-службі МЗС з посиланням на інформацію Генерального консульства України у Сучаві (Румунія), за попередніми даними, внаслідок ДТП постраждала 21 особа, у тому числі 10 дітей. Усі потерпілі госпіталізовані до місцевої лікарні. Загиблих немає.

     

    З метою з’ясування ситуації на місці та надання співвітчизникам необхідного сприяння і допомоги до Бакеу виїхали посол України в Румунії та співробітник Генконсульства України в Сучаві.

    Змінено користувачем САНЯ.к
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Дякую за інформацію, бажаю усім постраждалим найскорішого одужання!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Гість
    Ця тема закрита для опублікування відповідей.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..