Перейти до змісту
  • Rock
  • Горгішелі


    цензура

    Рекомендовані повідомлення

    Група "Ґорґішелі" була створена у Львові у 2003 році. Основний склад був знаним з 1997-го року як "Чорний вересень". Новий саунд з'вився з приєднанням до гурпи відомого бас-гітариста Джона ("Проект "Є" 1995 та 2002 років, групи "Kлуб шанувальників чаю", "Ох", "Мертвий півень"). Тамара та Етері - дві сестри-грузинки, що народилися і все життя мешкають у Львові, вони є обличчям групи. Тож у музиці групи природньо поєднуються елементи арт-року, грузинського та українського фольку у сучасному звучанні. Тамара Ґорґішелі водночас є акторкою одного із найкращих українських театрів - Львівського театру ім. Леся Kурбаса.

    Група брала участь у фестивалях: "Мелодія", "Чорноморські ігри", "Червона рута", "Перлни сезону", "Pок-екзистенція", "Європа-Центр","Тарас Бульба", фестиваль української культури у Cопоті. Музиканти брали участь у телепроекті "Cвіжа кров" на каналі М1, де набрали найбільше число балів серед усіх учасників, а також в акціях "За правду",та виступ на помаранчевому майдані (саме виступ групи "Горгішелі" потрапив у випуск "Euronews").

    Склад: Тамара Ґорґішелі-гітара, вокал; Етері Ґорґішелі- бас-гітара, бек-вокал; Maryan_Dirtyn - гітара; Олексій Слободян- ударні, перкусія; Олег "Джон" Cук- клавішні; Тексти і музика- "Ґорґішелі".

    "Хоча ядром групи залишаються чарівні сестри Ґорґішелі, їхня жіночність радше - в "роковості" (наголос на першому складі), таємниця успіху - в пошуку, привабливість передусім - у самій музиці. Після того як група змінила назву і до неї приєднався львівський музикант Олег "Джон"Cук, "Ґорґішелі" сміливо експериментують на доволі широких площинах року - від "поп" до "арт". Вони органічні й оригінальні водночас у своїх нових творах і вміють шукати нове у ще не забутих давніших композиціях."

     

     

     

    Жанр: поп-рок

    Год выпуска диска: 2006

    Производитель диска: Україна

    Аудио кодек: MP3

    Битрейт аудио: 320 kbps

    Продолжительность: 39:54

    Треклист:

    01 - Завжди зі мною ти

    02 - Пташка

    03 - Аморе

    04 - Купідон

    05 - Аджарська

    06 - Паперові люди

    07 - Ті, що ходять

    08 - Де твій рай

    09 - Вересень

    10 - Баю-баю

    11 - Квітка

    Змінено користувачем цензура

    we suck young blood.

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Чули-чули...

    Подобається пісня Пташка.

    Чистый воздух, как едкий дым
    Совершенно непригоден для дыханья
    Рыбы не живут без воды
    И не ищут почвы под плавниками
    Рыбы не умеют ходить
    И летать не умеют тоже
    Рыбу очень просто убить,
    Лишив того, без чего она не может…

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    • 2 тижня через...
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..