Перейти до змісту
  • Rock
  • Behemoth


    Unro

    Рекомендовані повідомлення

    Behemoth (укр. Бегемот) — широко відома польська метал-группа. Вважається, що група зіграла велику роль в розвитку сцени екстремального метала в Польщі. До 1999 року група грала класичний блек-метал з язичницькою складовою текстів, але незабаром тематика пісень змінилася убік кроуліанського напрями. В цей же час майстерність учасників групи значно зросла, що дозволило добитися групі широкого визнання навіть закордоном. З виходом в 2004 році Demigod, виконаного в стилі технічного Блэк/Дэт-метала, завдяки збереженню оригінального стилю гри ударника групи Inferno і багатоголосим партіям вокалу група зайняла тверде положення на сучасній дэт-метал-сцені.


    » Історія групи «

    Музичний колектив Behemoth був сформований в 1991 році. Незабаром вони записали перше демо Endless Damnation, пісні з якого ніде не виконувалися. У 1992 році було за декілька днів записане демо The Return of the Northern Moon, видане в цьому ж році лейблом Pagan Records. Воно було видане за ліцензією на лейбле [[Last Epitaph Productions]] в 1993 році, а в 1996 році було перевидано лімітованим тиражем в 500 копій на блакитному вінілі. Наступна демозапісь ...From the Pagan Vastlands, що вийшла в 1996 році розійшлася тиражем в 4000 копії. Цей запис пізніше був випущений на CD в Європі (лейблом Nazgul's Eyrie) і США (лейблом Wild Rags). У 1995 році Behemoth підписали контракт з лейблом Solistitium Records, на якому вийшов їх повноформатний альбом Grom. Після випуску альбому група відправилася в турне по Європі, зокрема відігравши на фестивалях Black Metal Inferno, Prophecy, Morbid.У 1998 році був поміщений договір з Avantgarde Music на два альбоми. У 1998 році виходить подвійна збірка композицій групи, що отримала назву Chaotica. Потім послідував запис і випуск альбому Satanica, який був записаний за три тижні, а концепція його була заснована на ідеях Алістера Кроулі і Остіна Османа Спара. В ході запису альбому була використана ударна установка D-Drums, аналогічна тій, що була використана ударником Пітом Сандовалом з групи Morbid Angel при записі альбому Formulas Fatal to the Flesh. Запис Satanica зроблений на не менше чим 60 доріжках в студії Starcraft Stimulations Studios. Потім виходять альбом Pandemonic Incantations і міні-альбом Bewitching the Pomerania. Також була записана композиція Carnage для трибьют-альбому Mayhem. У 2000 році виходить альбом Thelema, присвячений ідеям Алістера Кроулі. При написанні лірики альбому брав участь один з друзів Nergal польський окультист Кшиштоф Азаревіч.


    albums Змінено користувачем Unro
    http://dl.dropbox.com/u/5006304/trolls.gif

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Grom хороший альбомчик.

    И те которые до него были тоже ничего так.

    А эти новые типа дезовые альбомы сильно давят высокими частотами, неинтересно.

    Fertile ground of Mars.

    Sometimes we can travel without moving...

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    никогда не любил, даже в бытность суровым митолиздом. хотя ранние альбомы говорят хорошие.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..