Перейти до змісту
  • Програмне забезпечення
  • Gps-навігатори для мобільного

Рекомендовані повідомлення

Ось виникло бажання дістати собі таку цяцю та впевнений, що не мені одному це буде цікаво... Тему створив саме у даному розділі, бо більше це стосується не так зв'язку, як софту...

Може хтось знає, де можна безкоштовно дістати програмку для GPS-навігації, для подальшого використовування її на мобільному телефоні + на ноутбуці?

Змінено користувачем Patriot
    1132064275.png
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Да вприципе не проблема найти такую програму как на мобильный(смартфоны,комуникаторы) так и на ноутбук.Но....... если у тебя нет встроенного джпс модуля на мобильном,тебе прийдётся лазить через нет,что во-первых не дёшиво,во-вторых медленно.Так что думай,есть ли смысл?
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Да вприципе не проблема найти такую програму как на мобильный(смартфоны,комуникаторы) так и на ноутбук.Но....... если у тебя нет встроенного джпс модуля на мобильном,тебе прийдётся лазить через нет,что во-первых не дёшиво,во-вторых медленно.Так что думай,есть ли смысл?

Мені збарається знайомий за невеликі кошти перепродати свій телефон, а у нього як раз підтримується вищезгадана функція, чому я й зацікавився... От тепер справа за малим залишилася - знайти десь програмку (бажано безкоштовно)... :dntknw00:
    1132064275.png
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Возможно там уже будет предустановлена такая програма если он пользовался джпс,если нет то нужно будет искать на специализированых форумах и сайтах определённого вида в зависимости от того что ето за телефон.

Если чесно не вижу смысла в джпс в телефоне,так как плохой прийом от спутника будет 100%,а также то что ОЧЕНЬ быстро разряжается батарея при использовании.Ето больше понты чем функция. :dry:

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Молодость - прекрасное время, когда нет ни профессии, ни прав, ни денег. Только сексуальная ориентация.©

Нужно быть собой , все другие роли уже заняты и не интересны ......

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Если чесно не вижу смысла в джпс в телефоне,так как плохой прийом от спутника будет 100%,а также то что ОЧЕНЬ быстро разряжается батарея при использовании.Ето больше понты чем функция. :dry:

І про це також знаю, але останнім часом дуже часто відбуваються такі неприємні моменти, коли треба швидко знайти своє місцезнаходження і дізнатися як дістатися кінцевого пункту призначення якомога швидше, а на пошук по мапі... вважаю частково учорашнім днем...
    1132064275.png
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..