Перейти до змісту
  • "Великий брат" не стежить за тобою.

Рекомендовані повідомлення

Rank 1 сказав:

ЛЯ немогу роспаковать фифу что за чёс.....

То не архив, а iso образ, просто закинь в емулятор и все буде ок.

http://city.brovary.net/portal/journal/uploads/j1777_1184758682.gif

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
    • Створено
    • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

я вважаю, що, як у ЛЧ грати не серйозно...ПО-ПЕРШЕ, це займе великий проміжок часу...ПО-ДРУГЕ, потрібно дуже довго працювати з таблицями...

З.І. ідея з однаковими командами не логічна... де ви бачили, щоб у фіналі грали 2 однакові команди???імхо...

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

John7a^PRO сказав:

я вважаю, що, як у ЛЧ грати не серйозно...ПО-ПЕРШЕ, це займе великий проміжок часу...ПО-ДРУГЕ, потрібно дуже довго працювати з таблицями...

З.І. ідея з однаковими командами не логічна... де ви бачили, щоб у фіналі грали 2 однакові команди???імхо...

Парень в настоящем футболе сотрят на имена клубов В виртуальном сотрят на имена игроков ...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Вопрос не в тему, как будут проходить матчи, свободен я только на выходных, и очень хочу участвовать, но изза недостачи времени не могу решиться, потому что когдато играли в таких турнирах почти каждый день.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Enerji(c) сказав:

Парень в настоящем футболе сотрят на имена клубов В виртуальном сотрят на имена игроков ...

я не зрозумів твоєї логіки...тобто, якщо Роналдіньо, то він кращий за Шевченко?

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

John7a^PRO сказав:

я не зрозумів твоєї логіки...тобто, якщо Роналдіньо, то він кращий за Шевченко?

а логика в том что в виртуальном футболе говорят к примеру Петя победил Васю а какими они играли командами мало кого волнует .
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Люди после первого сезона выбрасывает....говорит что "не прошел на проверку подлиности".....

Кто знает че эт такое ? и как исправить....

П.С. ХОЧУ ШПИЛЯТЬ !

Зарание благодарен ))"

gallery_27_149_12104.jpg---доминикана рулит

gallery_1258_264_3009.jpg---полный щит

gallery_2597_631_2781.jpg---не то что експерт магистр

gallery_27_149_681.jpg---салитос...или оболонь

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

STAR_BOY сказав:

Люди после первого сезона выбрасывает....говорит что "не прошел на проверку подлиности".....

Кто знает че эт такое ? и как исправить....

П.С. ХОЧУ ШПИЛЯТЬ !

Зарание благодарен ))"

Капец ну ты и ( реглык ) скачяй норм фифу ...

Либо кинь ( русик , патч ) и все будет норм .

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

тему відправлю в бб, за неодноразовий флуд, криптований мат, образи...вже багато хто отримав свої попередження...останнє попередження Змінено користувачем sense
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Кстати, какой формат поединков:скорость, время...
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

пані та панове...хто як грає, залежить не від команди, а від самого гравця... отже, однакових команд, думаю, не повинно бути... автор вирішить...

З.І. вибачаюсь за оффтопи...

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

John7a^PRO сказав:

пані та панове...хто як грає, залежить не від команди, а від самого гравця... отже, однакових команд, думаю, не повинно бути... автор вирішить...

З.І. вибачаюсь за оффтопи...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Знаеш тут ты не прав ))) сыграй против меня я Мю а ты как говорили Драгедой ну я думаю будет чесно что мои игроки будут бегать в 3 ат ои 4 раза быстрее а ? )) )

ах да думаю будет чесно что вратарь гдето так с статистикой (55 -60 ) будет пускат ьмячи меж ног и так дале ...

Омг .

Ето тебе не Вов что все сбалансировано ) ( что нужно лиш руки прямые иметь ) тут не малую роль играет ( сыграность команды , скорость , мастерство )

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Смотрю страсти по-тихоньку наколяютса)))Эт хорошо Змінено користувачем Z.Z.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Enerji(c) сказав:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Знаеш тут ты не прав ))) сыграй против меня я Мю а ты как говорили Драгедой ну я думаю будет чесно что мои игроки будут бегать в 3 ат ои 4 раза быстрее а ? )) )

ах да думаю будет чесно что вратарь гдето так с статистикой (55 -60 ) будет пускат ьмячи меж ног и так дале ...

Омг .

Ето тебе не Вов что все сбалансировано ) ( что нужно лиш руки прямые иметь ) тут не малую роль играет ( сыграность команды , скорость , мастерство )

я з тобою згідний...але якби я був МастерКлас по ФІФА, думаю, я б тебе і Дрогдедою виграв...ти б моєму воротарю і не вдарив би... згоден?

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

John7a^PRO сказав:

я з тобою згідний...але якби я був МастерКлас по ФІФА, думаю, я б тебе і Дрогдедою виграв...ти б моєму воротарю і не вдарив би... згоден?

не згоден, брєд глаголіш. чесно...))

тема в бб :bye:

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..