Перейти до змісту
  • Новини порталу
  • Сьогодні в Києві відкриється виставка, присвячена війні на Кавказі


    Рекомендовані повідомлення

    <h1 align="center">Сьогодні в Києві відкриється виставка, присвячена війні на Кавказі</h1> Сьогодні, 10:26 http://novynar.img.com.ua/img/forall/a/394/60_md.jpg

    Reuters

    Сьогодні відбудеться презентація

    фотовиставки про війну в Південній

    Осетії Сьогодні, 6 жовтня, у представництві російського центру науки й культури в Києві відбудеться презентація фотовиставки з назвою Південна Осетія: хроніка геноциду.Як повідомляється в Посольстві РФ в Україні, на виставці буде "продемонстровано фотографії- докази грузинської агресії в Цхінвалі".

     

    На захід запрошено депутатів Верховної Ради, політологів, представників творчої інтелігенції й громадських організацій.

     

    Презентація розпочнеться о 14:00 у галереї Росзакордонцентру (представництва в Україні Російського центру міжнародного наукового й культурного співробітництва) за адресою вулиця Ігорівська, 11- а.

     

    Нагадаємо, делегація ПАРЄ відвідала у вересні Південну Осетію, у результаті чого зробила висновок, що геноциду в Південній Осетії на початку серпня 2008 року, коли Грузія ввела війська в Цхінвали, не було.

     

    Корреспондент.net

    Змінено користувачем jamper
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Та вона і не припинялась ніколи) Просто ми її поки програємо по всім фронтам
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Цікаво, чим відрізняються в російському розумінні осетини від чеченів! За одних так переймаються, а іншим даже в сортир сходити не дають (мочать одразу) і знищують цілими населеними пунктами. Не розумію :blink:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..