Перейти до змісту
  • Авто/Мото
  • помогите выбрать автомобиль

S-50B

Рекомендовані повідомлення

получается и у 1119 будет течь конд. просто сколько не выбираю, самым оптимальным по критерию комплектация\цена выходит Калина. на газ точно не поставил бы. это -40% и без того малого багажника, +бомба за спиной пассажиров. а по деньгам, я сам пробовал считать, выходит так же как и бензин :dntknw00:

ну...не хочу сугубо зициклювати тебе на ланусі але підвіска на калині туговата та й в керуванні вона не дуже, але це для мене так. Якщо серйозно, то тобі нада вибрати скажемо три машини, по знайомим випитати на хлв тестдрайв, за звичай кілометрів 20-30 вистачає з головою на кожну машину, враховуючи, що машина піде на таксі, вира###### страхові внески(тому думаю нісан не покатить, та ще й в обслуговуванні дорогувато +"гола"), на китайців(чері і т.д.) не дивися в їхню сторону, всі плюються без виключень(не плюються тікі ті хто купив її максимум рік назад)

получается и у 1119 будет течь конд. просто сколько не выбираю, самым оптимальным по критерию комплектация\цена выходит Калина. на газ точно не поставил бы. это -40% и без того малого багажника, +бомба за спиной пассажиров. а по деньгам, я сам пробовал считать, выходит так же как и бензин :dntknw00:

ну...не хочу сугубо зициклювати тебе на ланусі але підвіска на калині туговата та й в керуванні вона не дуже, але це для мене так. Якщо серйозно, то тобі нада вибрати скажемо три машини, по знайомим випитати на хлв тестдрайв, за звичай кілометрів 20-30 вистачає з головою на кожну машину, враховуючи, що машина піде на таксі, підра###### страхові внески(тому думаю нісан не покатить, та ще й в обслуговуванні дорогувато +"гола"), на китайців(чері і т.д.) не дивися в їхню сторону, всі плюються без виключень(не плюються тікі ті хто купив її максимум рік назад)

ну...не хочу сугубо зициклювати тебе на ланусі але підвіска на калині туговата та й в керуванні вона не дуже, але це для мене так. Якщо серйозно, то тобі нада вибрати скажемо три машини, по знайомим випитати на хлв тестдрайв, за звичай кілометрів 20-30 вистачає з головою на кожну машину, враховуючи, що машина піде на таксі, "пощитай"(достав цей прибамбас з матами, навіть там де його нема він бачить) страхові внески(тому думаю нісан не покатить, та ще й в обслуговуванні дорогувато +"гола"), на китайців(чері і т.д.) не дивися в їхню сторону, всі плюються без виключень(не плюються тікі ті хто купив її максимум рік назад) Змінено користувачем ФЕЙ
    просто ОДРУЖЕНИЙ романтик і все...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
    • Створено
    • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

ну...не хочу сугубо зициклювати тебе на ланусі але підвіска на калині туговата та й в керуванні вона не дуже, але це для мене так. Якщо серйозно, то тобі нада вибрати скажемо три машини, по знайомим випитати на хлв тестдрайв, за звичай кілометрів 20-30 вистачає з головою на кожну машину, враховуючи, що машина піде на таксі, вира###### страхові внески(тому думаю нісан не покатить, та ще й в обслуговуванні дорогувато +"гола"), на китайців(чері і т.д.) не дивися в їхню сторону, всі плюються без виключень(не плюються тікі ті хто купив її максимум рік назад)

тест-драйв это всё лажа. ездишь по асфальту возле салона с менеджером 2-3 круга и всё это время он втирает тебе какая крутая машина (какой бы оне не была). до 55000 выбор между ланосом и калиной тяжеловат. я смотрел обзоры и тесты калины, но ланоса пока не могу найти :cry2:

вот что есть по калине: http://www.lu.com.ua/?page=lada-1119 http://www.lada-kalina.ru/ http://www.ladakalina.ru/lada_kalina/lada_kalina_hatchback/ + евро3 у калины. а у ланоса нашего даже не знаю. вроде евро2 :dntknw00:

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..