Перейти до змісту
  • "Великий брат" не стежить за тобою.
  • "Космічний" Антоненко

Рекомендовані повідомлення

"Я був у відпустці. Мій мозок був під'єднаний до космосу..." - такими словами починається лист, який отримали мешканці 10-го будинку (а може ще хтось?) по вул. Незалежності. Лист, як і годиться, покладений до поштового конверту. В графі "адреса відправника" - Віктор Антоненко. Ім'ям бувшого міського голови підписаний і сам лист - папірець формату а5 формату, обережно складений навпіл. Сказати, що лист дивний - не сказати нічого. Якийсь шизофренічний потік слів, малопоєднуваних між собою за замістом - чого варті перли накшталт "я силою думки ріжу ковбасу" або "мої груди поять Бровари молоком кохання".

Що це? Невдалий жарт? Чи спроба чорного піару? Але кому і, головне, навіщо потрібно очерняти людину, яка не просто не оскржила рішення броварської ради про його зняття, а навіть не сказала на свій захист жодного слова, до того ж не планує наново балотуватись?

Чи отримували ви цей "лист-щастя"? І що думаєте з цього приводу?

http://city.brovary.net/portal/uploads/1193400288/gallery_794_752_1297.png

"Хто хоче - шукає можливості, а хто ні - причини" © Kорольов

http://torrent.brovary.net/torrentbar/bar.php/2080.png

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Невдалий жарт

И вечный бой! Покой нам только снится.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А может тему в юмор? "я силою думки ріжу ковбасу" и "мої груди поять Бровари молоком кохання" - просто порвало.

Our dreams are what we are inside, and when we close our eyes, we see our future

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Теперь тема находится там, где ей и место. Или в икс файлс разве что.

Ясное дело, что это писал не Антоненко, и это не чёрный пиар. Кто в здравом уме поверит в то, что это писал бывший мэр. Но шутка зачётная ).

vk

fb

190px-BlackFlagSymbol.svg.png

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

"Я був у відпустці. Мій мозок був під'єднаний до космосу..." - такими словами починається лист, який отримали мешканці 10-го будинку (а може ще хтось?) по вул. Незалежності. Лист, як і годиться, покладений до поштового конверту. В графі "адреса відправника" - Віктор Антоненко. Ім'ям бувшого міського голови підписаний і сам лист - папірець формату а5 формату, обережно складений навпіл. Сказати, що лист дивний - не сказати нічого. Якийсь шизофренічний потік слів, малопоєднуваних між собою за замістом - чого варті перли накшталт "я силою думки ріжу ковбасу" або "мої груди поять Бровари молоком кохання".

Що це? Невдалий жарт? Чи спроба чорного піару? Але кому і, головне, навіщо потрібно очерняти людину, яка не просто не оскржила рішення броварської ради про його зняття, а навіть не сказала на свій захист жодного слова, до того ж не планує наново балотуватись?

Чи отримували ви цей "лист-щастя"? І що думаєте з цього приводу?

Ого, і я такого листа хочу...

Що ж, це може бути цілком правдивий лист, що він повернувся з космосу))

Казали ж, що його затримали спецслужби, а 25й кадр така гарна річ, що я хочу собі вдома таку лабораторію, щоб створювати подібні "процеси"...

:laugh:

Хіпарь, гарно придумав)))

1132064275.png
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

я силою думки ріжу ковбасу

в баш

http://city.brovary.net/portal/uploads/1219332806/gallery_4082_27_1422.jpg

напиши еще чтото подобное

Змінено користувачем David Blaine
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

да. наверное наш бывший мэр предпочитал не делиться огромными взятками со своими соратниками, так они его не только сдали, но еще и решили добить народ подобного рода письмами
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..