Перейти до змісту
  • Покотушки
  • Покатушка 13 июля, воскресенье

Рекомендовані повідомлення

Кто завтра хочет поехать на Десну в район Литок? Сам я туда не ездил, поэтому желательно что-бы кто-нибудь показал хорошую дорогу

Выезд ориентировочно в 11.00

Темп 20-30 в зависимости от местности

Флюгер был приколочен наглухо и ветер обреченно дул в указанном направлении...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

дорог аж две, через пуховку и за скибином поворот есть, по второй быстрее на 11 минут, а через пуховку с моста афигенно разганятса. самое главно шоб ветер был попутный, а он почему то всегда дует в лицо. а ещё в летках был обнаружен в магазине портвейн 7777, красный и белый на розлив по 1.30 за 100 грамм, рекомендую белый, он вкуснее.

и по теме, я не еду.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Туди краще їхати через Пухівку - відстань менше, менше автомобілів, ну, кагбе, більше природи. Краще - відразу з лісництва валити через ліс і через Космос на Пухівку, а потім - відразу у Літки. Назад, як на мене, - краще по трасі через димерський поворот, бо як правильно зазначив Стратег - дорогою туди з моста класно розганятись, а от уже назад на цей міст підніматись - харить.

А в Літках ще є мої улюблені магазини "Лобок" і "У Юлі".і ваще - я там усе знаю :cool:

По-темі - хз, чи поїду. якщо вдастсься сьогодні хоч трохи поспати - з великою долею ймовірності - поїду

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я туди катав минулого року, сьогодні також маю бажання. Де точка збору?
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Якій кілометраж?Если шо то +1!!!!!

Место слета?

Змінено користувачем FLYTE_412

Куріння - яд,

Бухло - отрава.

DRUM`n`BASS

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Точка збору зупинка 404 маршруту Лісництво. Там є поряд магазин де можна купити воду.

Пропоную щоб всі виспались зібратись о 11.30. Сам вчора до пізньої ночі не спав, за Кличка вболівав. Кілометраж не можу сказати, я туди не їздив, думаю близько 70 км

Мій телефон 8098 590 17 86

аська 235619465

Змінено користувачем Murlyca
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Время подходить,хотя можна було б і раніше,бо жарко буде...насторожуе кілометраж-стіки я ще напевно не іздив...70км це ж туда і назад!!!!Скільки %асфальту і скільки бездоріжжя?І по якому маршруту поідемо,чи на місці і домовимося?...

Куріння - яд,

Бухло - отрава.

DRUM`n`BASS

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

70 км це туди і назад разом. Асфальт чи грунт для мене значення не має. Поїдемо спочатку через ліс від лісництва, тому грунт і пісок точно будуть.

А потім вже від Пуховки нас поведе скоріш за все Петрозз

Збір о 11.30, чекаємо 10 хв поки затарюємось

Змінено користувачем Murlyca
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Да, можно возле магазина
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

да если я б чуть раньше проснулса то может бить и поехалл!! :cry2:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

да если я б чуть раньше проснулса то может бить и поехалл!! :cry2:

Я те звонив,звонив...ну і спи дальше))) :biggrin:

Куріння - яд,

Бухло - отрава.

DRUM`n`BASS

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Як нащот послезавтра,НЕДІЛЯ 20 липня??? Змінено користувачем FLYTE_412

Куріння - яд,

Бухло - отрава.

DRUM`n`BASS

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Завтра вряд ли, я заболел насморком
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я нажаль тоже непоіду,непередбачувані обставини... :cry2: :cry2: :cry2:

Куріння - яд,

Бухло - отрава.

DRUM`n`BASS

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..