Перейти до змісту
  • Програмне забезпечення
  • Відновлення файлів

Рекомендовані повідомлення

Значить трапилася така проблема. Заисав я на диск певну інформацію, але якось корявенько. А з компа цю інфу я удалив. От коли дивлюсь властивості цього СД то вона показує що на ньому щось записане. А коли я його відкриваю (відкриває хвилин 5 напевне) то там пусто. Незаєте чи можна відновити дані на цьому СД. І якщо так, то якою програмою це можна зробити.
    Всех благ!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Значить трапилася така проблема. Заисав я на диск певну інформацію, але якось корявенько. А з компа цю інфу я удалив. От коли дивлюсь властивості цього СД то вона показує що на ньому щось записане. А коли я його відкриваю (відкриває хвилин 5 напевне) то там пусто. Незаєте чи можна відновити дані на цьому СД. І якщо так, то якою програмою це можна зробити.

Не занаю как на счет какихто програм но можна обратится в центр востановления данных ЕПОС

но етот вариант больше подходит если на компакте очень важная инфа... Там тебе ее востановят без каких либо ошибок... а так можешь попробовать куюто програму которых в нете туева куча но насчет коректности востановления сомневаюсь

Змінено користувачем Алфавіт
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Не занаю как на счет какихто програм но можна обратится в центр востановления данных ЕПОС

но етот вариант больше подходит если на компакте очень важная инфа... Там тебе ее востановят без каких либо ошибок... а так можешь попробовать куюто програму которых в нете туева куча но насчет коректности востановления сомневаюсь

А можеш підсказати де цей центр знаходиться??? І незнаєш скільки це може коштувати?
    Всех благ!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..