Перейти до змісту
  • Авто/Мото
  • ВААІД Kyiv Automotive Show 2008


    karp

    Рекомендовані повідомлення

    ВААІД KYIV AUTOMOTIVE SHOW 2008

     

    Нарешті ми можемо поділитись з Вами всіма нашими досягненнями за рік і відкрити завісу в «закулісне життя» роботи над організацією проведення Третьої виставки офіційних автомобільних імпортерів та дилерів «ВААІД KYIV AUTOMOTIVE SHOW 2008». Автосалон котрий рік поспіль відзначається нарощуванням обертів завдяки прихильній увазі українських автолюбителів. Тим самим він представляє безперечну цінність для світових автомобільних компаній, які пропонують свою продукцію українському споживачеві. За своїми масштабами та наповненням це буде, безперечно, найбільший і найграндіозніший автосалон в Україні. В цьому році автошоу вирізнятиметься головним чином:

     

    • Збільшеними масштабами і проводитиметься вже в трьох павільйонах ВЦ «КиївЕкспоПлази» загальною площею 28 000 м. кв. в порівнянні з 22 000 м. кв. в 2007 році.

     

    • Більшою кількістю учасників, більш яскравими та феєричними програмами, з якими автомобільні компанії презентуватимуть власні прем’єри та новинки відвідувачам виставки. Цього року у виставці візьмуть участь близько 50 провідних автомобільних брендів.

     

    • Своєрідним «ноу-хау» організаторів продовжити строк роботи автосалону з 5 до 7 днів, з яких перші 2 дні виставки відведено під прес- та VIP-дні (26 і 27 травня 2008 року).

     

    • У прес- і VIP-дні виставку зможуть безкоштовно відвідати діти-сироти, інваліди та люди з обмеженими можливостями. Для них передбачено спеціальні пандуси та заїзди на територію виставкових павільйонів.

     

    «ВААІД KYIV AUTOMOTIVE SHOW 2008» має на меті вкотре підтвердити свій високий рівень і місце в житті світового автопрому, про що свідчить дотримання організаторами автошоу світових стандартів, висунутих найкращими світовими автосалонами.

     

    На выставке будут представлены такие бренды: Audi, BMW, Cadillac, Chana, Chevrolet, CITROЁN, Dacia, Fiat, Ford, ГАЗ, Geely, Great Wall, Hummer, Jaguar, Land Rover, Landwind, Mazda, MINI, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Samand, Skoda, Ssang Yong, Volvo, Volkswagen, Dadi, Groz, Polarsun, BAW-Groz, Honda, Toyota, Lexus, Lamborghini, ABT Sportsline, Rolls-Royce, Suzuki, Subaru, Mitsubishi Motors, LADA.

     

    Прем'еры: BMW 1 серії купе, BMW 1 серії кабриолет, BMW M3 купе, BMW X6, Cadillac CTS, Audi A3 Cabrio, Audi TTS quattro, Chevrolet Corvette, Citroen С5, ГАЗ Сайбер, Mazda 6, Peugeot 908, Peugeot 4007, Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, Subaru Impreza WRX STI, Honda Accord Sedan, Land Rover LRX (увидить фотографии етих марок можна по ссылке http://www.automotive-show.kiev.ua/premieres/)

     

    Вартість квитка - 25 грн. (* Квиток дійсний на 1 особу, для єдиноразового відвідування 1, 2 та 3 павільйонів.)

     

    Схема проїзду: http://www.automotive-show.kiev.ua/images/map01.gif

     

    Программа: (детальнее --> http://www.automotive-show.kiev.ua/program/)

    - 26 і 27 травня (понеділок-вівторок) Прес-дні і дні для відвідування VIP-гостей

    - 28-31 травня (середа - субота) Прем’єри, презентації

    - 1 червня (неділя)

     

    Години роботи 10:00 - 19:00

    Змінено користувачем walkman
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Обязательно стоит сходить на это Автошоу. В прошлом году все было оч круто - множество авто, премьеры... Именно это автошоу должно остаться в Украине как основное - и таковым оно и будет.(СИА и Автосалон на Столичном Шоссе убрать)

    We are the products of the created circumstances


    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Могу выложить фотки всех авто, которые находятса в разделе Прем'еры (у каго нету инета) Змінено користувачем walkman
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    План експозиции ВААІД Kyiv Automotive Show 2008

    http://www.automotive-show.kiev.ua/images/map1.jpg

    Змінено користувачем walkman
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ааааа есть фото или нет хо4у посмотреть
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Кто там небыл многое потерял выставка на много лутше чем SIA - 2008 хоть и какаето часть авто была пригнана именно оттудова :bye:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ааааа есть фото или нет хо4у посмотреть

     

    фото есть, но качесто не очень (снималось на камеру мобильного)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    На 0day есть архив с фото и видео кому интересно можете скачать! Змінено користувачем ОКУНЬ
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..