Перейти до змісту
  • Rock
  • Mad Heads XL


    Vincent

    Рекомендовані повідомлення

    все что можно бросаем суда, кому интересно идем СюДЫ

    по возможности обсуждаем, и опредиляемся со стилем :) подсказка: это не панк :)

     

    вааще хочу замутить мини ФАН КЛУБ :) ах да еще одно - табы нужны :D

    Змінено користувачем JEKA
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Я уже сказал, что это за стиль. Сейчас у них СКА-панк. Прошлый альбом рокобили.

     

    группа не прет. не люблю такую музыку.

    Змінено користувачем xatrix

    vk

    fb

     

    190px-BlackFlagSymbol.svg.png

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Була собі колись група MAD HEADS. За багато років свого існування навчила українців словам „рокабілі” та „сайкобілі”, випустила 4 студійних альбоми, частенько з’являлася на телебаченні і в пресі, а вже концертів відіграла – не перелічити. Знали групу не лише в Україні, сайкобіли всього світу схилялися в респекті і вважали її кращою у своєму жанрі в усій Східній Європі. Іншими словами – рок-н-рольна легенда та й годі. Та одного дня музикантам просто наскучило грати втрьох (на гітарі, контрабасі та барабанах), і настав час змінитися...

     

     

     

    І от, на початку 2004 року, народився новий проект MAD HEADS XL. Склад групи подвоївся за рахунок потужної духової секції (труба, тромбон, саксофон), а музика помандрувала десь у напрямку ска з елементами свінгу та українського фолку, набуваючи рис чогось такого, що б могли заграти Ману Чао, Браєн Сетзер таЕмір Кустуріца, якби зібралися разом поджемувати.

     

     

     

    Статус добре відомої групи, шалена енергія та високий професіоналізм музикантів допомогли новому проектові заявити про себе швидко і голосно. У березні 2004 відбулися перші пробні концерти у кількох найкращих київських „живих” клубах (Докер Паб, Баді Гай, Арт Клуб 44), у квітні групу можна було побачити на кількох національних телеканалах (1+1, Новий), а у травні команда вийшла на сцену найвідомішого українського музичного фестивалю Таврійські Ігри, щоби представити своє шоу на розсуд близько 75 000 людей, не кажучи вже про мільйони тих, хто міг дивитися пряму трансляцію концерту на каналі М1.

     

     

     

    Виступ був настільки успішним, що протягом кількох подальших місяців групу було запрошено на 9 інших великих сцен із аудиторією від 5 000 до 100 000 слухачів (День Молоді на Майдані Незалежності у Києві), на яких Mad Heads XL мали змогу показати, що вони знають як розважати такі великі натовпи людей. У Вересні 2004 групу запросили до Djuice-Драйв туру (палаци спорту та стадіони в 6 найбільших містах України). Вони стали єдиним українським колективом у програмі з артистами із Західної Європи. Протягом всього цього часу вони також часто виступали у клубах.

     

     

     

    Вони були одною з перших груп, що вийшли підтримати людей на морозному Майдані, коли розпочалася Помаранчева Революція. Всі комерційні концерти було відмінено, а одну із своїх нових пісень музиканти передали в збірний диск, кошти від продажів якого перераховувалися мешканцям наметового містечка. І хоча Mad Heads XL тоді зовсім не думали про саморекламу, згодом були приємно здивовані дізнатися, що їхній виступ на Майдані потрапив у новини НТВ, CNN, телеканалів в Німеччині, Іспанії та інших країнах Європи.

     

     

     

    В 2005 група знову була в дорозі, виступаючи на багатьох великих концертних майданчиках України, включно з такими як Таврійські Ігри 2005, тур Nokia Мегаполіс Party (центральні площі в найбільших містах країни), Україна – Серце Європи (концерт присвячений Євробаченню), День Молоді, День Києва, День Незалежності та багато інших; чим заробила собі репутацію одного з найбільш бажаних концертних колективів України.

     

     

     

    Mad Heads XL також вибралися за кордон і дуже успішно виступили на фестивалі Rock for People 2005 у Чехії, а також проїхалися Росією з невеличким клубним туром. У вересні 2005 рекордингова компанія ZYX Music видала максі-сингл “Nadiya Yea” у Німеччині. Проте найбільші події з цією піснею відбувалися вдома.

     

     

     

    Пісня „Надія є” стала одним з найбільших українських хітів 2005 року. Відтепер в якому б місті музиканти не заспівували цю пісню, її підхоплювали площі, стадіони та концертні зали всіх розмірів. Традиційно байдужі до українських виконавців радіо станції із задоволенням крутили „Надію” вдень і вночі, в результаті чого вона потрапила в Національний Радіочарт Топ 40, і залишалася там протягом 27 тижнів. Ротації були такі потужні, що пісня навіть з’явилася в радіочарті Europe Official Top 100 на почесному 50 місці.

     

     

     

    Не менш популярним було й сонячне відео на цю пісню, яке надовго прописалося на вітчизняних музичних телеканалах. Його змінили два інших успішних відео кліпи, а представлені ними пісні також стали радіо хітами в українському Топ 40 („Смерека” провела там 7 тижнів, „Пісня Світла” – 14). Таким чином дебютний альбом MAD HEADS XL був приречений на успіх.

     

     

     

    Альбом „Надія є” був виданий наприкінці жовтня компанією Comp Music/EMI, і швидко заробив собі статус одного з українських бестселерів 2005 року.

     

     

     

    За час свого існування група зазнала кілька змін у складі. Вона була започаткована учасниками MAD HEADS: Вадим Красноокий – вокал, гітара; Максим Красноокий – космобас; Богдан Очеретяний – барабани; та новоприбулою духовою секцією у складі: Максим Кочетов – саксофон; Антон Бурико – труба, Володимир Пушкар – тромбон. До кінця 2004 року в групі з’явився новий трубач Вадим Нікітан та новий хлопець із тромбоном Валерій Чесноков. Влітку 2005 року, закінчивши свою частку студійної роботи над новим альбомом, вирішив залишити команду барабанщик Богдан Очеретяний. На його місце прийшов Володимир Зюмченко.

     

    :image011:

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Вокалист этой группы очень сильно похож на одного моего друга.

    vk

    fb

     

    190px-BlackFlagSymbol.svg.png

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    во они красавцы

     

    по очереди =):

     

    1. Вадим Красноокий - вокал, гитара (себе такую хацу :) )

    2. Максим Красноокий - брат вокалиста :) , контрабассс

    3. Максим Кочетов - хороший пацег (сакс)

    4. Валерiй Чесноков - трубач

    5. Володимир Зюмченко - не знаю на чем он играет :) (барабанЫ)

    6. Вадим Нiкiтан - еще один трубач :)

    Змінено користувачем JEKA
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ..гарний гурт, якісна музика...але не сильно їх люблю... лише "Надія Є" подобається і то у реміксі..

    http://vk.com/kostia.kotliarov

    Любов Зла ####

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    как то не очень...может потому что слышал только их песню "Надія є". И еше не нравятся их прически :twisted:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    музыку их куда-то скинь... заинтересовало))

    _ А если в отеле "Гений" нет свободных номеров, можно поселиться в отеле "Придурок" _

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    "Надія є" какая-то растаманская, что-ли =).

    vk

    fb

     

    190px-BlackFlagSymbol.svg.png

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    музыку их куда-то скинь... заинтересовало))

     

    ВотЪ=))))

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Хм... Я был о них худшего мнения. Меня пропело. Классная группа. Наверное, я раньше слушал их последний альбом. Ну не люблю я ска =).

    vk

    fb

     

    190px-BlackFlagSymbol.svg.png

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Хорошая группа... приятно слушать...

     

    Приятно, так же, что на Украинском языке поют... поддрживаю...

    Игло в яйце..Яйцо в утке...Утка в зайце..Заяц в шоке :) (с).

     

    Детство - это когда видишь дорожный знак "vv^" и первая мысль: "Анималити Лю Кэнга". (с)

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Інтерв'ю з Вадимом Краснооким - лідером "Шалених Голів", з'явилось ще наприкінці '97, але з технічних причин світ так і не побачило. Виправляємо свою помилку, але хотіли б зауважити - інформація, що з'явилась пізніше, лише відтворює плин часу; гадаю, вам буде цікавим порівняти світосприйняття наших "зірок" тоді і зараз. Все написане - правда, тільки правда і нічого, крім правди!..

     

    В тебе є музична освіта? Базова, причому доволі непогана - 8 років музичної школи за класом скрипки. Завдяки цьому багато чого дається мені на інтуїтивному рівні: просто відчуваю, що це - так, а це - так.

     

    Перейдемо до НАШОЇ музики. Познайомився з нею я у '90. Якщо бути більш точним, то в лютому чи березні купив платівку Преслі (до цього я лише чув про нього)... Людині, що звикла чути сучасний саунд, '50і зрозуміти важко.... Туди треба ніби ввійти, наче в інший вимір, і тоді починаєш почувати себе нормально. Вже після другого-третього-четвертого прослуховування я раптом зрозумів - дійсно кльово, яка енергетика, наскільки вона відв'язна! А потім "Містер Твістер" - для совкового рокабіллі вони зробили багато. Вони були першою групою, яка говорила про те, що існує ще й така музика. Люди могли зацікавитись. Енергія в них також була, це відчувалось з самого початку. Не дивлячись на російську мову та відносне вміння грати - на людей це перло.

     

    Що тобі ближче - рокабіллі чи сайко? Я їх не поділяю. Сприймаю рокабіллі як напрям, а не стиль.. Сайко - найбільш жорсткий та екстремальний напрям... Психом я себе не назву, але цю музику слухаю і якоюсь мірою граю. Те ж саме і з рокабіллі, особливо традиційним - традиційний саунд настільки, щоб його виконувати, мене не цікавить. Але послухати іноді приємно. І повчитися, взяти звідти щось - також.

     

    Якби ти не грав рок'н'ролл... Не певен, що грав би взагалі. З того часу, як я зрозумів цю річ стосовно енергетики в рок'н'ролі, цей феномен мене цікавий. Якщо ж це просто музика - вона повинна бути дійсно насиченою, багатою. Чайковський, Вівальді... достатньо складна музика, таку музику люди вчаться грати з пелюшок. Якщо б я, наприклад, в музшколі займався добре, можливо, її б грав. А грати на низькому рівні... Навіщо? Я краще буду слухати.

     

    Як довго ти збираєшся грати? Як повезе. Сподіваюсь, все життя. Але обіцяти не можу - життя складається по-різному. Хотілося б, аби обставини склалися на мою користь. Тому що від цього я отримую найбільше задоволення...

     

    Улюблені гурти чи виконавці... Stray Cats, Reverend Horton Heat, Batmobile, The Meteors... Це мені найцікавіше слухати (нагадаю, що цьому інтерв'ю вже 7 років - прим. ред.). Всі ці гурти сучасні, ми ж говоримо про сьогодення.. Якщо взяти 50і... Чи можна співставити Johnny Burnette та Stray Cats? Це ж зовсім різні речі. Вони працювали в зовсім різних умовах, з різними думками. Можна порівнювати гурти, що працювали у '80і та '90і, але з'50ми їх порівнювати не можна...

     

    Тобі ближче європейська сцена чи американська? І те, і те цікаво. Європейці в неорокабіллі зробили значно більше, ніж американці. Проте в Америці проекти, які чогось добивались, досягли комерційного успіху. Чим американці сильніші - вони слухають це з пелюшок, це їхній генофонд, народна музика. Європейці ж вивели якийсь свій новий тип. Ми ближче, мабуть, до європейської сцени...

     

    Яка країна, на твою думку, подає надії в музичному плані? Західна Європа вже є мертвою. Вони дуже ситі, аби народити щось нове. Дуже сильний рух в Фінляндії - багато непоганих гуртів. Підіймається Іспанія, але їм треба ще навчитись грати. В нас можуть з'явитись таланти - це з розряду перспектив...

     

    Кого б ти у Пітері виділив, крім Meantraitors? З психів - Mosquito та Bombers. Rattle Snakes - свій стиль вони визначають як neo-latin. Несподіванкою став ріст Barbulators. А рокабіли взагалі грають майже на європейському рівні...

     

    Повернемось до Mad Heads. Тексти сам пишеш? За винятком кількох на першому альбомі, котрі написав Боб, пишу сам. Але не можу похвалитись, що всі ідеї мої. Найголовніше - ідея. Бувають проблеми з її чітким формулюванням. Дуже багато наміток пропадає з-за того, що ідея не приходить в потрібний момент і текст з музикою органічно не сплітаються. Їх багато залишається лежати на різних рівнях. До них можна повернутись....

     

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1154537774/gallery_880_147_6578.jpg

    Змінено користувачем JEKA
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    делать было нечиго, то картинок накачал :)

     

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1154537774/med_gallery_880_147_5077.jpg

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1154537774/med_gallery_880_147_14362.jpg

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1154537774/gallery_880_147_13200.jpg

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1154537774/med_gallery_880_147_28040.jpg

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1154537774/med_gallery_880_147_12120.jpg

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1154537774/med_gallery_880_147_41945.jpg

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1154537774/med_gallery_880_147_16995.jpg

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1154537774/gallery_880_147_9340.jpg

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    мэдам рестект. мне наоборот последний альбом понравился....

     

    а можешь куда-нибуть закинуть? а то у меня его нет

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    а можешь куда-нибуть закинуть? а то у меня его нет

     

    ок, где-то 12-13числа... если нраньше никто не закинет. просто я диск отдал, а скопировать..... как всегда забыл
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Не люблю музыку с духовыми муз. инструментами.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Лично мне вообще не понравилось :angry:
    http://uawow.com/userbar/Coruptor.png
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Не люблю музыку с духовыми муз. инструментами.

     

    примерно только 50% таких песен

    vk

    fb

     

    190px-BlackFlagSymbol.svg.png

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    • 2 тижня через...
    чуваки, не знаю как вас а меня прет непадецки так что давайте приготовимся и все вмсете послушаем их альбомчик 1996 годика :) саунд я б сказал не очень сочный, но мне нравится :) Змінено користувачем Vincent
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    и никто ничего не прокоментировал :( ну не кикоц блин что кроме меня они никому не нравятся? ну хотя бы что-то по поводу их раннего звучания - это ж соовсем не то что сейчас :) Змінено користувачем Vincent
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    • 5 тижнів через...

    и никто ничего не прокоментировал :( ну не кикоц блин что кроме меня они никому не нравятся? ну хотя бы что-то по поводу их раннего звучания - это ж соовсем не то что сейчас :)

     

    Уважаю пацанов.Хоть одна найшлась група шо небоїться співать рідною мовою.
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Уважаю пацанов.Хоть одна найшлась група шо небоїться співать рідною мовою.

     

    ты "Психодила" слушал? он полностью англоязичный и записывался в Англии

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..