Перейти до змісту
  • Програмне забезпечення
  • як закачати книгу з book.google.com?

Рекомендовані повідомлення

Справа в тому, що деяку літературу можна переглядати, але скачати її на диск не є можливим. Потрібні сторінки періодично підвантажуються, але не зберігаються на диску. Чи є спец софт для захоплення такого зображення.

Порадьте, хто знає.

Про велич нації і її моральний прогрес можна судити по тому, як вона поводиться з тваринами.

Махатма Ганді

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

дай ссылку на определеный екземпляр.

Хочешь услышать умный ответ - задавай вопрос по умному Л. Да Винчи

Если у тебя много денег, нет

проблем с властями если у тебя красивая жена и обалденная любовница ,если дома уют,а когда ты выходишь на улицу всегда светит солнце, то пошел ты н***й!!!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Зараз не можу вказати на певний екзепляр (Інтернет на роботі). Але вводив таку тему Veterinary Practice management.

Veterinary staff

і вибирав першу книгу.

Про велич нації і її моральний прогрес можна судити по тому, як вона поводиться з тваринами.

Махатма Ганді

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Буржии, буржии.... у них все за деньги. Скачать, можно токо сохраняя как картинки а потом можна с помошью пдф *** (не помню дальше название) скрутить из етих картинок книгу.

проблем с властями если у тебя красивая жена и обалденная любовница ,если дома уют,а когда ты выходишь на улицу всегда светит солнце, то пошел ты н***й!!!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я коли хотів зберегти як малюнок воно мені зберігало лише один піксель :( В тебе виходить зберегти? З мене могорич.

Махатма Ганді

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я коли хотів зберегти як малюнок воно мені зберігало лише один піксель :( В тебе виходить зберегти? З мене могорич.

неа :(

вот тебе и буржии

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

принтскрин?
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А надо всю книгу или какие то определенные страницы?

Второе реально, первое очень напряжно будет.

пример:

http://books.google.com/books?q=Veterinary...nG=Search+Books

4 результат:

Guidelines for the Care and Use of Mammals in Neuroscience and Behavioral Research - Page 60

Вот случайная (кажется 3) страничка: http://books.google.com/books?id=UMICnih-n...pTdyA&w=575

Для нас нет непреодолимых трудностей, есть только трудности, которые нам лень преодолевать.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

неа :(

вот тебе и буржии

Там є безкоштовні книги без позначки "копірайт" так там взагалі без проблем. А тут така справа, що читати можна хоч на пам)ять вивчити, а от скопіювати - зась!

А принтскрін напевно буде дуже довго. А от чи не можна якось закачати в режимі захоплення відео чи просто зображення?

Шкода немає Інтернет, так би перевірив. А от щодо напряжно, то взагалі то можливо?

Махатма Ганді

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Шкода немає Інтернет, так би перевірив. А от щодо напряжно, то взагалі то можливо?

я же спросил, нужна вся книга или конкретные страницы?

Для нас нет непреодолимых трудностей, есть только трудности, которые нам лень преодолевать.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

я же спросил, нужна вся книга или конкретные страницы?

Вся книга.

Махатма Ганді

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Сочуствую

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Сочуствую

Чому? Встановлено непереборні перешкоди?

Махатма Ганді

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ну пока что я не вижу "быстрого" способа.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Якщо з)явиться, буду вдячний, якщо про нього дізнаюсь! З мене пиво!

Махатма Ганді

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..