Перейти до змісту
  • Новини
  • Молодіжний Фестиваль "Життя без СНІДу"

b@d

Рекомендовані повідомлення

Бэд, ты не пробовал свои посты сбрасывать в ворд и нажимать проверку орфографии? Будешь приятно удивлен...

з.ы. в последнем сообщении 7 грубых ошибок, одна обычная...

85343[/snapback]

мне както пофиг на орфографию в форуме!!!!!!!!!!!!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Заметано, пАдруШка..
    Вы все тут терпилы и не шарите, один я тут стою в адике, красивый и ровный
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

КРУТО!!!! я буду..100%.. Рок..та мені всеоднаково..хоч і попс..хоч і шансон..я меломан!!

85344[/snapback]

На твою думку для Броварської молоді який краще зробити фестиваль??????
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

КРУТО!!!! я буду..100%.. Рок..та мені всеоднаково..хоч і попс..хоч і шансон..я меломан!!

85344[/snapback]

На твою думку для Броварської молоді який краще зробити фестиваль??????

85348[/snapback]

все-таки Рок..бо він більш популярний..і на нього більше люей піде..даю гарантію..можно ще фест електронної музні забабахати=) булоб також кльово...=) найвигідніший концерт це рок+попс=100% успіху у молоді..та й не тільки!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ок.Можеш пообіцяти якщо Рок концерт буде то будеш про нього розповідати всім своїм знайомим при кожній зустрічі кожній людині??????
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ок.Можеш пообіцяти якщо Рок концерт буде то будеш про нього розповідати всім своїм знайомим при кожній зустрічі кожній людині??????

85350[/snapback]

так=) я публічна особа=) всі все знатимуть=) але..не я двигун реклами=) треба ж буде і допоміжні засоби=)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я в свою черго можу пообіцяти що 25 черня буде Рок фестиваль 100% !!! Можеп прямо зараз розпочинати про нього розповідати населеню!!!!!!!!

Зайди Будьласка сюда

http://192.168.6.3/forum/index.php?act=ST&f=15&t=2693

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..