Перейти до змісту
  • "Великий брат" не стежить за тобою.

    Рекомендовані повідомлення

    ухо се проколол но щас сережку не ношу закумарилось
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    • Відповідей 1,3 тис
    • Створено
    • Остання відповідь

    Топ авторів теми

    Топ авторів теми

    Лично для себя я пирсинг не хочу=).А вот у парней нравится,только вмеру,в ухе,в брове но не больше-).Нелюблю у девушек,это не красиво когда он везде,не украшает а уродует.Эт лично мое мнение=) :biggrin:

    Люблю своего котеночка=))

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    меру конечно нужно знать во всем!пирсинг идет не всем и не стоит его делать только потому что это модно!

    не бывает некрасивых фигур, бывают неудачно пошитые вещи!

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1178728728/gallery_2194_457_12932.jpg

    NO SMOKING!!!!!!!!!!!!!

    Не надо слов... Не надо... Помолчи...

    Слова уносит ветер, их забудешь...

    О счастье... О любви... Ты не кричи,

    Взгляни в глаза... И я пойму, что любишь...

    мой дневничек http://city.brovary.net/portal/journal.php?user=2916

     

    МОЙ ФОРУМ http://garmoniya.topbb.ru/

     

    http://line.romanticcollection.ru/fairy/images/5/59.gif

    http://lines.akusherstvo.ru/lineika/333074.gif

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Хочу второй раз проколоть ухо..Очень нравиться пирсинг,но во всём нужно знать меру.
    я люблю
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    А мне пирсинг нравиться...Особенно если у девушки пробитый пупок да и еще животик накачаный, то просто супер
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Я вот подкачаюсь немного , и проколю животик...обязательно...никто не отговорит.
    "Люди як зірки"
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Я вот подкачаюсь немного , и проколю животик...обязательно...никто не отговорит.

     

    Помочь подкачать пресик? :tongue:

     

    Проколол себе только что ухо... Капец, непривычно, но ржачно... Удивительно, но я трезвый :biggrin:

    1132064275.png
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Some Inforamtion about piercing:

     

    Вибір прикраси для пірсінга. Які прикраси краще вставляти відразу після проколу? (тип, матеріал)

     

    Titanium - для будь-якого виду проколів найкращими прикрасами є вироби з хірургічного іплантационного титану і його різновидів (чорного титану - Blackline™ і золотого титана Zircon Gold™).

     

    PTFE - прикраси з пластика як різновид тефлону - є самими гіпоалергенними для імплантацій або пірсінга. У тефлоні немає сплавів, які виділяють інертні алергенні компоненти в кров або лімфу. З огляду на те, що PTFE дуже гнучкий, його рекомендується використовувати при проблемних операціях або запальних процесах, а також для вагітних жінок з пірсінгом пупка: прикраса приймає форму ділянки тіла, що змінюється.

     

    Золото - існують прикраси з 585 (14-каратне) і 750 (18-каратне) проби. Проба показує, скільки частин золота і лігатури (домішок) доводиться на 1000 одиниць маси. Наприклад, золото 750-ої проби - це 75% чистого aurum і 25% лігатур. Що ж до 585 проби, то там все набагато страшніше і небезпечніше. Тому золоті прикраси для первинного пірсінга використовувати не рекомендується.

     

    Хірургічна сталь - в Європі і США заборонена для використання при первинному пірсінгу, оскільки згідно Європейській Нікілевій Директиві (Nickel Derictive) "концентрація нікілеєвих сплавів не допускається в матеріалах, що контактують з кров'ю або лімфою людини в співвідношенні більше 0.05% (500 частин на мільйон)". Вміст нікілеєвих сплавів в хірургічній 316L/LVM сталі, з якої проводять прикраси для пірсынга, складає від 0.10% до 0.25%.

     

    Які прикраси підійдуть для мого виду пірсінга?

     

    Існують два види пірсінга: первинний і вторинний (що зажив). У первинний пірсінг ми використовуємо прикраси з титану, високопробного золота, тефлону або пластика і ніобія дещо більше, ніж у вторинний, щоб загоєння йшло швидше. Кращий варіант при виборі прикрас - це звернутися до майстра, який згідно вашої анатомії підбере або порадить потрібний розмір. Що ж до вторинного пірсінга (прокол, що зажив), то тут вже можна використовувати прикраси з хірургічної сталі 316L/LVM.

     

    Коли можна міняти прикрасу?

     

    Основне правило: прикрасу можна міняти тільки після повного загоєння, а не тоді, коли ваш пірсінг вже не турбує і виглядає на все 100%! Пам'ятайте, що кожен організм справляється з періодом загоєння пірсінга по-різному. Тому ми приводимо приблизний час, за який при належному догляді Ваш пірсінг повинен зажити.

     

    Пірсінг на обличчі: 1 - 2 тижні;

     

    Пірсінг сосків: 3 - 6 тижнів;

     

    Пірсінг пупка: 1 - 6 місяців;

     

    PA (принц Альберт): 1 - 2 місяці;

     

    Верт. пірсінг клітора: 1 - 2 місяці;

     

    Горіз. пірсінг клітора: 2 - 3 місяці;

     

    Пірсінг статевих губ: 2 - 3 тижні.

     

    Час загоєння проколу залежить тільки від вас і від правильності догляду за ним На жаль, жоден косметолог ще жодного разу не дав правильних відомостей про догляд за пірсінгом.

     

    Як швидко заростає прокол, якщо зняти прикрасу? Ви вийняли прикрасу з проколу?

     

    Як правило, якщо не наступило повне загоєння каналу, то прикрасу вже не получиться поставити назад через 5-24 години, але канал затягнеться тільки через місяць. Якщо ж ви вийняли прикрасу після повного формування каналу, то в деяких випадках (мочки вух) повного затягування проколу може і не відбутися. Проте, якщо прокол знаходиться в постійному "русі" (поряд з пучком м'язів - брова, в постійній напрузі - пупок або язик), то як правило повне затягування проколу може наступити через 1-2 місяці. Проте все вищесказане не є 100% гарантією бажаного результату! Дані основані на багаторічних особистих дослідженнях професіоналів.

     

    Як скоро можна зробити прокол наново (після зняття прикраси)?

     

    Повторно зробити пірсінг в тому ж місці по старому проколу можна лише негайно після операції (перепрокол) або у разі його 100% загоєння і відсутність келлоїдних утворень (ущільнень). У виняткових випадках, коли пупок був проколений з порушеннями (взято мало шкіри) і прикраса виштовхується шкірним покривом, то майстер може дати дозвіл на вторинний прокол тільки після індивідуального обстеження.

     

    Де купити прикраси і де не рекомендується купувати?

     

    Кращий варіант - пірсінг-студії, авторизовані диллери, професійні бутіки і онлайн інтернет-магазини. Гірший варіант - на відкритих ярмарках, підземних переходах, в салонах краси. У будь-якому випадку не соромтеся попросити сертифікат відповідності, бажано від виробника! Жоден поважаючий себе майстер або магазин ніколи не відмовить Вам в цьому проханні: цим потрібне гордиться, а не ховати!

     

    Опис операції і вибір пірсінг-салону. Де мені зробити пірсінг? (вибір майстра і студії)

     

    Увага: дана порада тільки для тих, хто дорожить своїм здоров'ям. Робіть пірсінг тільки у професійних салонах, де майстер може показати вам сертифікат, що підтверджує його знання у даній сфері. Не робіть пірсінг у косметичних салонах, які не мають відповідного обладнання та сертифікованих майстрів-пірсерів.

     

    Що зобов'язаний розповісти майстер?

    Прийшовши в салон робити собі пірсинг, ви обов'язково повинні знати про всі нюанси операції, що проводиться, і не соромитися поставити наступні запитання. Адже професіонал своєї справи повинен гордитися своїми знаннями і завжди буде радий пояснити ключові моменти своєї роботи клієнту. Який у майстра стаж роботи? Де майстер навчався, скільки часу і чи можна поглянути на сертифікат майстра? Чи є у майстра портфоліо (фотографії робіт)? Як майстер стерилізує інструментарій і які голки використовує? З якими прикрасами працює майстер і чи є сертифікат на прикраси від виробника (саме від виробника, бо тільки вони підтверджують достовірність походження - прим. автора)? З якого металу зроблена вибрана прикраса і чому воно краще всього підходить для первинного пірсінга (для загоєння)? На всі ці питання професійний пірсер відповість без зусилля та із задоволенням Вас проконсультує по будь-якому з них. Не бійтеся питати майстра - адже від цього залежить Ваше Здоров'я. Невже Вам воно не цікаве?

    Ваші права і обов'язки майстрів.

     

    Будь-яка людина, що захотіла зробити собі пірсинг, має право: вимагати від майстра скрупульозної гігієни в плані приміщення і зовнішнього вигляду пірсера; знаходитися в дружній, спокійній обстановці того, що знає свою справу пірсера, який може розповісти про свою кар'єру і досвід з належною увагою і професіоналізмом; бути упевненим в глибоких знаннях пірсера про гігієну і стерилізацію, в його високому досвіді роботи; вимагати від пірсера використовувати тільки одноразові стерильні голки, які негайно після операції підлягають знищенню; вимагати від пірсера використовувати тільки стерильні інструменти; знати, що пірсінг-пістолет НІКОЛИ не використовується майстром, що пірсінг-пістолет дуже небезпечний навіть при проколах вушних мочок; вибрати прикрасу, яка правильно підібрана за розмірами, зроблена з безпечного матеріалу, дизайн якого сприяє швидкому загоєнню; бути професійно інформованим про догляд за пірсінгом, у будь-який момент одержати консультацію майстра і звернутися по допомогу при виникненні будь-яких питань.

     

    Хто такі косметологи і чим я ризикую?

     

    На жаль, не у всіх містах можна знайти професійного пірсера з величезним досвідом роботи, у якого можна сміливо зробити будь-який прокол. Тому найголовніша порада - знайти такого майстра якщо не в своєму місті, то в обласному центрі - в будь-якому великому місті є професійний пірсинг-салон. Навіть якщо Ви прийшли в звичайний косметичний салон - салон краси - слід пам'ятати, що косметолог - це не завжди професійний пірсер, а швидше навпаки. Тому якщо Ви не хочете шукати спеціалізований пірсінг-салон, зверніть увагу на параграф обов'язків майстра і як відбувається процедура. У випадку, якщо косметолог невпевнено відповідає на ваші законні питання про Вашу ж безпеку, плутається, злиться, то слід 100 разів подумати, перш ніж довірити своє здоров'я (а може і життя - ліків від Гепатиту Б або ВІЛ ще не придумали) такому дироколу. Як часто ми чуємо історії про такі проколи у "майстрів" в лапках, про "професіоналів" з дироколами, після яких Ви скаржитеся на салони, на незаживаючий прокол, на проблеми. Адже проблема-то не в цих лже-майстрах, а у Вас! Проблеми загоєння

     

    Як же правильно доглядати за проколом? (проф. рекомендації)

     

    Увага: тільки нижчеприведені рекомендації допоможуть вам і вашому пірсінгу! Якщо вам дали абсолютно інші поради з догляду або ви проявляєте самодіяльність в цьому питанні, то шанси приживити сережку зводяться до нуля.

     

    Для догляду за поверхневим пірсінгом.

     

    Вам знадобиться розчин Хлоргексидину або Мірамістина. Хлоргексидин і мірамістин є антисептиками широкого спектру дії. Очевидною позитивною рисою мірамістина є здатність молекул тривало фіксуватися на поверхні, зберігаючи свої антибактеріальні властивості. - Ви повинні протягом всього початкового періоду загоєння промивати пірсинг 2 рази на день - вранці і увечері. Для цього за допомогою просоченої в мірамістині косметичної палички або серветки очистите пірсінг від плазми крові і лімфи, що виділилася. У жодному випадку не здирайте засохшу кров з прикраси за допомогою нігтів! Для видалення крові на декілька хвилин прикладіть тампон, просочений в мірамістині до місця проколу. При загоєнні ніколи НЕ ПРОТЯГУЙТЕ і не провертайте прикрасу! - Часте промивання пірсінга не рекомендується. Цим Ви тільки зайвий раз подразнюватиме ранку, що збільшує термін загоєння. Так само не рекомендується промивати пірсінг частіше за 2 рази на день щоб уникнути виникнення інфекції. - Для швидкого загоєння ми рекомендуємо робити на ніч мірамістинові компреси. При пірсінгу пупка рекомендується носити такі компреси однин-два тижня 24 години на добу, міняючи їх при кожному промиванні. Це поліпшить регенераційний процес, обмежить прокол від механічних подразнень, буде прекрасним дезинфікуючим фільтром.

     

    Догляд морською сіллю - це не засіб промивання, а лише можлива добавка до процедури. Ви можете промивати слабким розчином солі 1 або 2 разу на день, незалежно від основного промивання. Для цього розчините в 220 мл дистильованої води (1 стакан) 1 чайну ложку морської солі. Після промивання змийте залишки солоного розчину з Вашим пірсінга дистильованою водою. І постарайтеся не провертати прикрасу!

     

    Для догляду за пірсінгом в роті.

     

    Вам знадобляться будь-які розчини для полоскання, що містять з'єднання хлоргексидину - "Перідекс", "Періогард", "Лізоплак", "Стоматідін", "Орал-Бі", "Гевалекс", "Перідекс" - найдоступніші рідини для полоскання рота. СТОМАТІДІН - надійний орофарінгеальний антисептик - рекомендований для загоєння пірсинга язика і губ. Ефективно знімає біль, він перешкоджає розвитку бактерійних інфекцій і прискорює епітелізацию слизової оболонки порожнини рота і горла. Препарат довго знаходиться в ротовій порожнині, абсорбуючись слизовою оболонкою, де концентрація препарату зберігається впродовж 65-72 год. - Ви повинні 3-5 разів на день полоскати рот тільки тими розчинами, про які розказувалось вище. Сода, кора дуба, фурацилін і інші народні засоби не перешкоджають розвитку бактерій, приводять лише до подразнення ранки, сприяють розвитку інфекції. Пам'ятайте, що СТОМАТІДІН застосовують в нерозбавленому вигляді: одну столову ложку препарату використовують для полоскання рота 3 рази на день після їди. - Ви повинні стежити за своєю дієтою, обмежити прийом алкоголю, утриматися від куріння. Їсти можна йогурти, інші молочні продукти, каші, випічку, фрукти (окрім цитрусових) - одним словом м’яку їжу. Не можна їсти гарячіше, солоне, гостре, пити "кольорові" напої (кава, різноколірні соки - забарвиться язик); алкоголь (приведе до знищення захисної плівки і розчинить свіжу тканину - рана відкриється наново). - Обмежіть себе від поцілунків, орального сексу - може легко привести до зараження.

     

    Кому не можна, не рекомендується робити пірсинг?

     

    Існують ряд обмежень, при яких майстер повинен відмовити вам у виконанні операції. А вас, поважаний клієнт, ми так само застерігаємо від відвідин тих салонів і студій, де Вам погодяться зробити пірсінг з порушеннями наших рекомендацій або без дозволу батьків (до 18 років): напевно салон прийняв на роботу або молодого некваліфікованого майстра, або зазнає матеріальні труднощі і готовий на все, лише б заробити на Вашому здоров'ї.

     

    Забороняється робити пірсинг:

     

    - до 18 років без дозволу батьків;

     

    - при загостренні якого-небудь хронічного захворювання. (За наявності такого краще порадитися з своїм лікарем, перш ніж відправитися в салон);

     

    - при підвищеній температурі;

     

    - при поганій здатності згущуватися крові;

     

    - за наявності алергічної реакції на метали прикрас або препарати лідокаїнової групи (при проколі з анестезією);

     

    - при алкогольному/наркотичному сп'янінні.

     

    Які проблеми можуть виникнути при моєму пірсінгу?

     

    Можливі проблеми: перші 1-2 дні - почервоніння, виділення лімфи.

     

    Неможливі проблеми (при дотриманні всіх правил без виключення): все нижчеперелічене.

     

    Гарантовані проблеми (алергія на метал, хірургічну сталь, неправильний догляд, алкоголь і куріння): стійка пігментація шкіри (потемніння), неможливе загоєння проколу, постійне запалення, утворення келлоїдів і рубців.

     

    Серйозні проблеми (прокол пістолетом, самодіяльність): зараження вірусами ВІЛ і/або Гепатит (В/С), зараження крові, постійний запальний процес, утворення хронічних келлоїдів.

     

    У мене проблема - допоможіть! (запалення, виділення, відторгнення, келлоїд і т.п.) Увага: ваша проблема виникла тільки дякуючи вам! Проте, в першу чергу вам слід перечитати пункт можливі проблеми, Ви проігнорували все вищесказане, проте ми спробуємо вам допомогти:

     

    - при неправильному догляді: потрібно роздрукувати правила і постійно носити їх з собою, слідуючи всім без виключень пунктам;

     

    - при алергії на метал (стійке почервоніння, що не сходить, пігментація, припухлість): змінити прикрасу на PTFE або заростити прокол;

     

    - при травмуванні: робити 2 рази на день мірамістиновий компрес (при зовнішньому пірсінгу), а промивати не частіше за 3 рази на день; полоскати 3-4 рази на день (при пірсінгу слизової) і додатково після кожної їди, стежачи за дієтою;

     

    - при утворенні ущільнень (келлоїдів): змінити алергенну прикрасу або повністю загоїти прокол. Звернутись до майстра або дерматолога для отримання точніших рекомендацій;

     

    - при запаленні: так само, як і при травмі;

     

    - при зараженні (висока температура тіла, блювота, запаморочення, гнійні виділення): тел. 03 (це не жарт!!!), терміново промити антисептиком, зробити блокаду, Пеніциліну;

     

    - при поганій голові - пробачите, це не до нас :)

     

    Шкідливі поради для "дуже розумних". Даний розділ для вас?

     

    Ми раді, що змогли вам чимось допомогти!

     

    Отже, якщо ви хочете:

     

    - алергію на метал, вбити свою імунну систему - використовуйте низькоякісні прикраси із сталі;

     

    - келлоїди і шрами - проколюйте пістолетом;

     

    - ВІЛ і Гепатит (В/С) - використовуйте ті, що не підлягають стерилізації інструмент (пістолет), багаторазові голки, нестерильний інструментарій;

     

    - рак шкіри, пігментація, запалення - куріть під час загоєння пірсінга губ або язика;

     

    - відторгнення, запалення, зараження - зробіть собі пірсінг самі дома або у знайомого-дирокола;

     

    - скандали і сварки з батьками - зробіть собі пірсінг без їх дозволу, якщо вам не виповнилося 18 років;

     

    - все вище перелічене - проекспериментуйте, і зробіть пірсінг самі;

     

    - ... список постійно поповнюється ;)

    Цікаві питання Як самому зробити прокол?

     

    Увага: дана порада тільки для тих, хто дорожить своїм здоров'ям. На нашому сайті є розділ, присвячений майстрам і і пірсінг-студіям, де ви можете одержати професійні знання по проведенню пірсінг-операцій. Матеріали подаються тільки для ознайомлення і НЕ МОЖУТЬ бути інструкцією для дій. Проект НЕ НЕСЕН відповідальність за наслідки діянь базованих на порадах простих користувачів без статусу професіоанл.

    Чому пірсінг-пістолети заборонені?

     

    Тільки стерильний або стерильний/одноразовий інструментарій підходить для проведення пірсінг-операцій; а так само всі прикраси для пірсінга повинні бути зроблені з безпечного матеріалу, підходящого для імплантацій і постійного контакту з шкірою. Ми вважаємо категорично неприпустимим використання нестерильного інструментарію і прикрас, або що містять інертні метали, невідповідні для довгого носіння в проколах. Тому Асоціації професійних пірсеров США, Європи, Росії і Уркаїни категорично проти використання багаторазових пірсінг-пістолетів, що не підлягають стерилізації, для будь-яких видів проколів! Окрім того, що пірсінг-пістолети неможливо стерилізувати, прикраси-цвяшки завдають травми, що приводить до рваних ран, келлоїдних утворень і відторгнень. Більш того, такі прикраси містять сплави нікелю і алюмінію, в 10-100 разів перевищуючі норми Європейської Никелієвой Директиви. Пірсінг-пістолети контактують з шкірою людини і мікрочастками крові попередніх клієнтів, що приводить до прямої передачі вірусів ВІЛ і Гепатиту (В/С).

     

    Пістолети виготовлені з пластика, не підлягають термічній або хімічній стерилізації (розплавляться), а просте протирання їх спиртним розчином або іншими антисептичними препаратами не вбиває патогенні бактерії. Кров від одного клієнта може в аерозольних частинках передаватися за допомогою пірсінг-пістолета, що приводить до зараження смертельно небезпечними вірусами. Відомо, що Гепатити В/С можуть бути небезпечними дуже тривалий період часу, незалежно від концентрації: більше 300 годин (до двох тижнів). Зважаючи на ту кількість клієнтів, які скористалися пірсінг-пістолетом, можна лише жахнутися наслідкам! Батьки дітей, упевнені в непогрішності пірсінг-пістолетів, підвищують ризик зараження Гепатитами В/С своїх дітей, у яких імунна система ще не сформована остаточно.

     

    Пірсінг-пістолети приносять значні травмування тканини. Прикраси для пірсінг-пістолетів (цвяшки) не проколюють, а продавлюють шкіру. Їх неможливо заточити так, як заточена спеціальна пірсінг-голка (потрійне лазерне заточування), оскільки цвяшки зроблені з м'якого металу. Результат таких операцій - витискування внутрішніх тканин з місця проколу, що приводить до утворення келлодов і рубців. Довжина і дизайн цвяшків не сприяють загоєнню.

     

    Цвяшки для пірсінг-пістолетів повністю закривають прокол з обох боків, що приводить до неможливості правильного догляду за пірсингом . Зважаючи на своїй надщільній застібці, прикраса не дає прийняти природні форми місця проколу, що приводить до серйозного роздратування і вростання цвяшка в тканину. Більшість цвяшків не мають сертифікатів відповідності. Більш того, навіть якщо вони покриті нетоксичним золотом, то товщина такого напилення нікчемно мала: основний метал під ним є надтоксичним і виділяє небезпечні для життя сплави через подряпини або корозію прикраси, приводячи до дерматологічних проблем, алергії і відторгненню.

     

    Як пірсінг мочок вух може вплинути на здоров’я?

     

    На поверхні вуха знаходиться близько 150 точок, впливаючи на які можна активізувати роботу всіх без виключення органів тіла. Ці точки називаються біологічно активними. Вони нерівномірно розміщені по зовнішній і внутрішній поверхнях вушної раковини, утворюючи зони, діючи на які можна стимулювати роботу системи органів (зір, травний тракт, органи дихання та інші). Всупереч різним думкам прокол мочки вуха в точці, що відповідає за зір, не тільки не погіршить його, але і допоможе його зберегти. при пірсінгу в таких точках відбувається ліквідація активної зони, що приводить лише до неможливості здійснювати так званий "контроль" над окремими органами людини. Відповідно, питання про негативний вплив на зір при проколі мочок вуха є божевільним нонсенсом, нісенітницею.

     

    Чому не можна прокручувати прикраса під час загоєння?

     

    Тому що лімфа у середині каналу засихає на самій штанзі. Повертаючи штангу, Ви тим самим здираєте нову свіжу ніжну тканину каналу і загоєння починається наново разом із запальним процесом!

     

    Проблеми з пірсінгом в суспільстві Хочу зробити пірсинг, який варіант мені порекомендуєте?

     

    Кращий варіант - той, який ви самі хочете. А чи підійде він вам, скаже тільки майстер.

     

    Батьки або школа проти пірсінга - це законно (18 років)?

     

    Якщо ви зробили пірсінг без дозволу батьків, то їх притензії із цього приводу цілком логічні: адже повноліття в Україні наступає тільки по настанню 18 років. Якщо шкільні вчителі або викладачі в університетах дискримінують вас відносно пірсінга, то будьте упевнені: поки що немає закону про зовнішній вигляд учнів, де забороняється мати пірсінг/проколи на тілі. Можете сміливо просити такого викладача показати вам внутрішній закон учбового закладу, регулюючого зовнішній вигляд учнів! А ще краще - самі сходіть в адміністрацію школи і попросіть цей документ: завжди приємно поставити на місце "савкового" прєпода.

     

    Я хочу пірсинг, а мені немає 18 років, - що робити?

     

    Увага: дана порада тільки для тих, хто дорожить своїм здоров'ям. Отже, поїхали: - вивчити напам'ять правила догляду за пірсінгом; - поговорити з батьками на тему пірсінга, поясніть їм все, що написано в цьому розділі; - не стверджувати "я зроблю все одно", "це моє тіло", "я сам собі господар" та інше. Вам ще немає 18 років і самі собі ви ще поки не належите; - запропонувати разом сходити в студію для отримання авторитетнішої інформації: у 99% випадках майстру вдається переконати батьків; - не робити операції самим - рівно і акуратно без професійної допомоги у вас нічого не вийде; - не робити операції в студіях краси: жоден косметолог не має належних умінь і навиків у області пірсінга, навіть якщо у нього є мед.освіта; - не робити операції в тих салонах і студіях, де Вам погодяться зробити пірсінг без дозволу батьків: напевно салон прийняв на роботу або молодого некваліфікованого майстра, або зазнає матеріальні труднощі і готовий на все, лише б заробити на Вашому здоров'ї.

     

    Чи означає що-небудь пірсінг (праве вухо, лівий сосок і т.д.)?

     

    Питання поставлене в теперішньому часі, тому відповідь одна: так, означає те, що ви приєднались до пірсінг-культури.

     

     

    piercing.org.ua ©

    Змінено користувачем Chill-O-Neill

    http://vk.com/kostia.kotliarov

    Любов Зла ####

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Не нравится...

    Инфа вокруг тебя, отделяй её от дерьма,

    Ведь не всегда то, что громче сказано есть правда..

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Чи означає що-небудь пірсінг (праве вухо, лівий сосок і т.д.)?

     

    Питання поставлене в теперішньому часі, тому відповідь одна: так, означає те, що ви приєднались до пірсінг-культури.

     

    Прикольно :laugh: , теперь буду так отвечать, за моё правое ушко :beee0000:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    К пирсингу отношусь нейтрально(хотя у самой пупок пробитый), такого типа "ааа я хочу еще в носу сережку" или "фу, как это может нравиться, никогда не сделаю" нету. Я считаю все надо делать в меру и в тему, что б шло и красиво было :biggrin:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    К пирсингу отношусь нейтрально(хотя у самой пупок пробитый), такого типа "ааа я хочу еще в носу сережку" или "фу, как это может нравиться, никогда не сделаю" нету. Я считаю все надо делать в меру и в тему, что б шло и красиво было :biggrin:

     

    ты от своей природной скромности забыла еще (кроме пупка) написать про шесть дырок в ушах :)

    Б/п
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    не знаю...сережки в ушах не считаю пирсингом..

    http://vk.com/kostia.kotliarov

    Любов Зла ####

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    не знаю...сережки в ушах не считаю пирсингом..

     

    Я также считаю, в ушах в всех и каждого, ну а ...
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

     

     

    тогда готовься похудеть. Я как себе пробил так неделю ничо не ел, одну водку жрал

    ХА_ХА!!! а еще и разговаривать не мог!!!! гыгыг
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Матеріали і сплави, які використовуються у виробництві пірсінгових прикрас.

     

    1. Titanium (титан)

    post-2277-0-63396400-1499283454_thumb.jpg

    В даний час Titanium займає перше місце на ринку прикрас для пирсинга. Він все більше і більше витісняє хірургічну сталь. Titanium значно легше і менш токсичней стали, а в каталогах представлений в широкій колірній гаммі. Найбіль популярний - сплав G23, який пройшов всі світові тести і визнаний кращим в світі сплавом для хірургічних цілей. G23Ti (Grade - з англ. "сорт, ступінь") володіє антикорозійними і антитоксинними властивостями, які в 3 рази вищі, ніж у G1. Прикраси з G23Ti можуть бути використані для всіх видів первинного пірсінгу в сответствии з світовими стандартами: A.A.P.P.(American Association of Professional Pierces) і Ti6AL4VELI. На не так давно проведеному bio-material (з англ. "біо-матеріалы") симпозіумі Titanium став одним з п'яти біосумісним елементом на землі (інші чотири: Niobium, Zirconium, Tantalum і Platinum). Досиьть відомі прикраси з чорного Titanium G23Ti - Blackline, виробництво якого засноване на технології PVD (Physical Vapour Deposition, з англ. "паровий осад при сильному тиску"). Але не всі сплави Titanium однаково підходять для пірсінгу. Низькоякісні прикраси роблять із сплаву G1 унаслідок низьких виробничих витрат. В тому числі використання прикрас з G1 може послужити причиною виникнення алергічних реакцій і постійного темно-коричневого забарвлення шкіри навколо пірсінга. Відрізнити G1 можна по його шорсткій матовій поверхні. Не дозволяйте обдурити себе! Бережіть Ваше Здоров'я, використовуючи прикраси G23Ti - вибір професійних пірсерів!

     

    2.Zircon Gold (золотий цирконій)

    post-15716-0-26204000-1499371651_thumb.jpg

    Zircon Gold - оснований на технології PVD з використанням сплаву G23Ti. Всі вироби з Zircon Gold успішно пройшли біологічні світові тести на сумісність з шкірою і кров'ю. У сплаві Zircon Gold немає додавань із золота (Gold) або палладіума (Palladium).

     

     

    3.Niobium (ніобій)

    post-15716-0-79306100-1499371641_thumb.jpg

     

     

    На відміну від титану, цирконію і хірургічної сталі Niobium є "чистим" елементом (99.9% мінімум) і не може бути розділений на складові компоненти. У природі Niobium завжди зустрічається поряд з Tantalium (танталій), від чого і одержав свою назву (Танталіум - ім'я старогрецького бога, дочка якого носила красиве ім'я Ніоба). Niobium (нарівні з Titanium, Zirconium, Tantalum і Platinum) є самим біосумісним елементом на землі. Окислювально-стійка поверхня Niobium абсолютно не схильна до корозії і дозволяє барвисто різноманітити лінійку прикрас для пирсинга. Проте із-за більшої ваги прикраси з Niobium не так популярні як з Titanium.

     

    4.Gold (золото)

    post-15716-0-00940500-1499371619_thumb.jpg

     

    З давніх часів золото вважалося одним з найкрасивіших металів із-за свого постійного жовтувато-червоного кольору. Доупстимі для пірсінгу прикраси тільки з 14 і 18 каратного золота. 14kt - це найбільш поширена проба для прикрас, відповідна стандарту "584". Стійка структура і легкоплавкість дозволяють виготовляти ювелірні вироби з 14kt золота в найрізноманітніших формах. 18kt золота відповідає "750" пробі і рідко використовується для виготовлення порівняно великих прикрас для пірсінгу (штанги, банани та ін.), бо після тривалого "активного" використання виріб може втратити первинну форму: адже чим більша проба, тим м'якший матеріал. Зверніть увагу! Алергічні реакції на золото виникають у людей з підвищеною чутливістю до металів, використовуваних при виготовленні низькоякісних прикрас з пробою 9kt (375). Виробництво таких прикрас широко використовується в країнах Азії з використанням операції напилення високоякісного золота, яке через зовсім нетривалий термін стирається, оголяючи "справжнє лице" прикраси :). Такі вироби містять всього лише 37.5% золота і 62.5% домішок (мідь, нікель та ін.) і при носінні таких прикрас може виникати постійна алергічна реакція на золотовмісні прикраси.

     

    5.Surgical Stainless Steel (хірургічна сталь)

    post-15716-0-56196700-1499371608_thumb.jpg

     

    Сплави із сталі, використовувані в хірургії, мають історію більше 300 років. Перша згадка датується 1666 роком, коли Фабріціус, медик-хірург, вперше використовував сталеві кільця для фіксації перелому. В даний час існує 4 градації хірургічної сталі, заснованої на кількісному змісті тих або інших матеріалів. 200-а проба містить сплави хрому, нікелю і магнезія 300-а проба містить тільки сплави хрому і нікелю 400-а проба містить тільки сплави хрому 500-а проба складається з низкосодержащих сплавів хрому. Найменше схильна до корозії 300-а проба хірургічної сталі, і тому вона так широко використовується як у виготовленні хірургічних інструментів, так і прикрас для пірсінгу. Пірсінгові прикраси з хірургічної сталі розділяються на 3 серії: 1. Composition D implantation steel (з англ. "різновид D імплантанційної сталі") 2. 316L Surgical steel (з англ. "316L хірургічної сталі") 3. 316 LVM Surgical steel (з англ. "316 LVM хірургічна сталь") Не дивлячись на те, що всі 3 серії прикрас містять нікель, жодна з них не виділяє компоненти сплаву і не є токсичною, на відміну від 303 проби. Носіння прикрас з низькоякісної хірургічної сталі (303) призводить до виділення компонентів сплаву в шкіру і кров, що може послужити причиною виникнення пігментації ділянок тіла, не говорячи вже про стійку постійну алергію. Прикраси відомої компанії WildCat з хірургічної сталі пройшли всі медичні тести якості, що підтверджує безпека їх носіння. А так само всі прикраси даної лінії при виробництві піддаються електрополіруванню. Ця операція застосовується тільки до високопробних виробів і дозволяє остаточно видалити всі нерівності на поверхні прикраси. Зверніть увагу! Всі пирсери країн, що прийняли Європейську Нікелеву Директиву, не повинні використовувати різновиди 316-ої хірургічної сталі при первинному пірсігу! Для цього використовуйте Titanium, Niobium, 14kt або 18kt золото.

     

    6.PTE-PTFE

    post-15716-0-56212700-1499371584_thumb.jpg

     

     

    (POLY-TETRA-FLUORA-ETHYLAENE) Полі-тетра-фтор-етілаїн широко використовується хірургами всього світу при операціях, імплантацій. Унікальність PTFE полягає в тому, що він володіє гнучкістю, не втрачаючи своєї пружності, і абсолютно стійкий до корозії. Рекомендований до використання при пірсінгу пупка вагітним жінкам, і людям що активно займаються спортом. Період загоєння первинного пірсінгу при використанні PTFE значно менше, чим при використанні титану або ніобія завдяки своїй гіпоалергенній формулі.

     

    7.Implantanium (імплантіум)

    post-15716-0-25834600-1499371591_thumb.jpg

     

    Це чудовий метал з гіпоалергенними властивостями титану (зміст нікелю менше 0.01%), але по вазі схожий із сталлю 316L. З великою упевненістю можу сказати, що прикраси з Імплантаніума підійдуть всім людям, у яких спостерігається алергія до незолотовмісних прикрас. Так само Імплантаніум прекрасно підходить для поверхневої підшкірної імплантації, а за ціною воно стоїть між 316L сталлю і титаном.

     

     

    piercing.org.ua (с)

    http://vk.com/kostia.kotliarov

    Любов Зла ####

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

     

    7.Implantanium (імплантіум)

    post-15716-0-25834600-1499371591_thumb.jpg

     

    Це чудовий метал з гіпоалергенними властивостями титану (зміст нікелю менше 0.01%), але по вазі схожий із сталлю 316L. З великою упевненістю можу сказати, що прикраси з Імплантаніума підійдуть всім людям, у яких спостерігається алергія до незолотовмісних прикрас. Так само Імплантаніум прекрасно підходить для поверхневої підшкірної імплантації, а за ціною воно стоїть між 316L сталлю і титаном.

    piercing.org.ua (с)

     

    Зараз це таскаю, комфортна річ.

    http://city.brovary.net/portal/uploads/1173731213/gallery_857_632_13306.jpghttp://city.brovary.net/portal/journal/uploads/j1843_1173423667.gif
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    post-2277-0-63396400-1499283454_thumb.jpg

     

    post-15716-0-26204000-1499371651_thumb.jpg

     

    post-15716-0-00940500-1499371619_thumb.jpg

     

    post-15716-0-56196700-1499371608_thumb.jpg

     

    post-15716-0-56212700-1499371584_thumb.jpg

     

    post-15716-0-25834600-1499371591_thumb.jpg

     

    Прикольно, нада будет попробывать все виды....

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ех...дети-дети

    надоел пирсинг....

    надо тунели ставить!

    у кого есть на форуме тунели?у кого меньше 5 мм не отписовать)

    sex, drugs and D'n'B

     

    ______________________________________________________________________________

     

    куплю DDR 333 на крайняк 400

    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    ех...дети-детинадоел пирсинг....надо тунели ставить!у кого есть на форуме тунели?у кого меньше 5 мм не отписовать)

    Мя шас можно если посторатса 15 впихнуть а так 8-10-12 спокойно хотя ношу 8!!!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Если красиво и без фонатизма то мона, я за!
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

    Я проти. Знущання над своїм тілом. Змінено користувачем ILIDAN
    http://city.brovary.net/portal/uploads/1161782942/gallery_994_143_8191.jpg
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти


    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..