Перейти до змісту
  • Політика
  • Женщины у власти...

Как Вы относитесь к этому явлению?  

237 проголосували

1. 1. Как Вы относитесь к этому явлению?

• Позитивно
        87
      • Негативно
        62
      • Мне пофиг
        70
      • Ещё не знаю
        18

Рекомендовані повідомлення

Як сказав БГ : "грозит 2000 лет матриархата..." Тіпа їх черга... Може, й правильно...
    You know, you are right.
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• 3 тижня через...
    • Відповідей 301
    • Створено
    • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Жінки підтримують порядок в сім'ї, то і в житті країни ми теж можемо навести порядок.

we suck young blood.

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

загалом відношусь негативно.

але є деякі сильні жінки, що можуть принести користь країні ...

У буття є три підстави - добро, краса і любов.

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Не вижу никакой разницы кто у власти,главное что б был результат и страна от етого выиграла
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Переконана, що нашій владі якраз і не вистачає жінок, тому я однозначно "за".

І чим більше їх буде, тим краще. Адже за умов, коли чоловіків - не просто переважна більшість, а взагалі понад 90%, то жінкам, на жаль, доводиться діяти за правилами, встановленими чоловіками, крім того у таке "товариство" якраз і йдуть так звані жінки "з чоловічим характером".

То ж лише коли жінок у владі стане значно більше, ніж 10 %, вони дійсно зможуть внести "жіночий" позитив у політику: конструктивність, прагнення почути й зрозуміти, інтуїтивне відчуття правильного рішення, компромісність, людяність, турботу (соррі за деяку пафосність...).

Чудовим прикладом позитиву від присутності жінок у політиці є розвинуті країни Європи, де у владних структурах чимало жінок.

А те, що тут на Форумі багато хто виступає "категорично проти", говорить про рівень нашої з вами "європейськості" :cry2:

Я веду на СБНі щоденник ;)
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Отношусь негативно.Им в семье надо порядки наводить, а не в стране.

Все,что не убьет меня - сделает меня сильнее (с) Ф.Ницше

Знание приносит страх !

Величайших враг спрячется там,где вы меньше всего будете его искать (с) Юлий Цезарь 75 г.д.н.э.

Войны нельзя избежать, ее можно лишь отсрочить к выгоде вашего противника.(с) Макиавелли 1502 год

Единственный способ стать умнее -играть с более умным противником .Основы шахмат 1883 год

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Faradey сказав:

Им в семье надо порядки наводить, а не в стране.

Ага, а чоловіки, які навіть сім'ї дати ради не можуть, будуть порядкувати у країні )
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Ну...а что ты хочешь..Так устроен мир

Знание приносит страх !

Величайших враг спрячется там,где вы меньше всего будете его искать (с) Юлий Цезарь 75 г.д.н.э.

Войны нельзя избежать, ее можно лишь отсрочить к выгоде вашего противника.(с) Макиавелли 1502 год

Единственный способ стать умнее -играть с более умным противником .Основы шахмат 1883 год

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Aina сказав:

это просто еще один глупый стереотип что женщина у власти-это глупо,тупо,и нелепо.Думаю что если у женщины есть мышление,и она может его прекрасно использовать в политике-то почему бы и нет?

А ты на секунду прикинь как она в политике использует ПМС или критические дни?А если еще и давно секса не было с мужем - то это вообще пипец,накомандует :laugh:

Все мы так или иначе платим за секс,а шлюхи всего лишь честно называют цену. (с)"Теория лжи"
    Любые отношения - игра во власть,с кем бы они ни были.(с)"Американская история ужасов"

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Я за женщин!!!

Женщины ведут себя более коректно и уравновешенно, в отличии от мужчин мы никогда не устроим драку если кто-то будет против того что предлгаем мы! :beee0000:

http://city.brovary.net/portal/uploads/1194089971/gallery_1287_27_5529.jpg - Драмчик

http://www.avataras.net.ru/userbar/prirod/29.gif

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

LegoLas сказав:

Ужас...Тут жена в доме порядок навести не можен,а в стране тем более...

О, брат... почитай про Маргарет Тетчер... Вона за 10 років порядок навела...
    You know, you are right.
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Faradey сказав:

Так устроен мир

Да? І через це, вочевидь, він такий і недосконалий. І замість того, аби думати, як це змінити, краще відмахуватись "так устроен мир". Звісно, краще давати чоловікам, які мало тямлять у тому, як шось облаштовувати, йди у владу і керувати містом-країною, бо вони ж чоловіки, до них вимог менше, а от жінкам, які знають і вміють - зась, вони ж жінки, хай спершу покажуть, на що вони здатні, доведуть, що вони варті такої честі - бути у владі. Логіка - залізна... А де тут логіка?

Dj V.To$ сказав:

А ты на секунду прикинь как она в политике использует ПМС или критические дни?А если еще и давно секса не было с мужем - то это вообще пипец,накомандует :laugh:

А тобі ніколи не здавалось, що ті рішення, які часто ухвалюють наші чоловіки-політики, жінка навіть у період ПМС чи критичні дні, не наважилась би проголосувати, бо то - занадто очевидна дурня? А ще - у тебе ніколи не складалось враження, що у деяких сучасних політиків явно якісь проблеми з сексом, бо те, як вони поводяться і що коять, - це або наслідок того, що "вже не можеться, а тому всі довкола - сволочі, я вас нінавіжу!", або "мені жінки не дають, тому я оце зараз прикарманю трошки і куплю собі кралю"?
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

ALee сказав:

Да? І через це, вочевидь, він такий і недосконалий. І замість того, аби думати, як це змінити, краще відмахуватись "так устроен мир". Звісно, краще давати чоловікам, які мало тямлять у тому, як шось облаштовувати, йди у владу і керувати містом-країною, бо вони ж чоловіки, до них вимог менше, а от жінкам, які знають і вміють - зась, вони ж жінки, хай спершу покажуть, на що вони здатні, доведуть, що вони варті такої честі - бути у владі. Логіка - залізна... А де тут логіка?

Какие слова. Хочешь сказать ,если женщина у власти , то "жить станет лучше". Логика вот в чем :хорошой власти не бывает. есть или плохая или очень плохая. И вообще все ,кто приходить к власти боится её потерять.Пофиг кто там:женщина или мужик. Все они себе пригребут "чуток",а потом вопрос "где делись деньги из бюджета сраны?" Этот спор можна ещё долго продожать ,но к единому согласию мы не дойдем.

Знание приносит страх !

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Faradey сказав:

Пофиг кто там:женщина или мужик.

Якщо так, то чому ж тоді ти проти жінок у політиці? Якщо вони однаково поводяться при владі, то чому чоловікам - можна, а жінкам - ні?
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А мне бы хотелось на это посмотреть..!!!! :dntknw00: :biggrin:
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

ALee сказав:

Якщо так, то чому ж тоді ти проти жінок у політиці? Якщо вони однаково поводяться при владі, то чому чоловікам - можна, а жінкам - ні?

Я же сказал :это мой выбор между плохой и очень плохой властью. Я считаю , что женщины слабые ,не в прямом смысле этого слова. На них легко повлиять.

Знание приносит страх !

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

яка різниця хто при владі?

головне щоб країні і людям добре було!

Всегда так было,есть и будет,

И для того мы рождены,

Когда нас любят,мы не любим,

Когда не любят,любим МЫ!

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Faradey сказав:

Я же сказал :это мой выбор между плохой и очень плохой властью. Я считаю , что женщины слабые, не в прямом смысле этого слова. На них легко повлиять.

Вибач, що прискіпуюся, але дуже вже цікаво почути твою думку до кінця. Так от. А ти певен, що всі жінки - слабкі? А якщо ні, то чому б тих, які сильні, таки не пустити у поілтику? І чи певен ти, що всі чоловіки, які у владі - сильні і на них не можна вплинути? То може найкраще буде, коли у владі будуть і сильні чоловіки, і сильні жінки, і тим, і тим треба дати шанс?

Stervo4ka сказав:

яка різниця хто при владі?

головне щоб країні і людям добре було!

Та нібито і немає, от тільки чомусь державою керують переважно чоловіки, а країні і людям шось не дуже добре. :cool:
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

ALee сказав:

Вибач, що прискіпуюся, але дуже вже цікаво почути твою думку до кінця. Так от. А ти певен, що всі жінки - слабкі? А якщо ні, то чому б тих, які сильні, таки не пустити у поілтику? І чи певен ти, що всі чоловіки, які у владі - сильні і на них не можна вплинути? То може найкраще буде, коли у владі будуть і сильні чоловіки, і сильні жінки, і тим, і тим треба дати шанс?

Нет,я не уверен в этом.Просто нету пока такого человека,который сделает нашу жизнь лучше . А политика- эта не та вещь ,где можна дать шанс,а потом понять ,что не тому дали шанс и что ничего хорошего не выйдет из этого. Этим самым м заведем нашу страну в ещё большую жо..

Знание приносит страх !

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

ALee сказав:

А тобі ніколи не здавалось, що ті рішення, які часто ухвалюють наші чоловіки-політики, жінка навіть у період ПМС чи критичні дні, не наважилась би проголосувати, бо то - занадто очевидна дурня? А ще - у тебе ніколи не складалось враження, що у деяких сучасних політиків явно якісь проблеми з сексом, бо те, як вони поводяться і що коять, - це або наслідок того, що "вже не можеться, а тому всі довкола - сволочі, я вас нінавіжу!", або "мені жінки не дають, тому я оце зараз прикарманю трошки і куплю собі кралю"?

Нет,не кажется...Ты знаешь,мне достаточно Тимошенко и Ветренко,хотя не спорю,что есть и отдельные случаи когда женщина приносит в политике больше пользы нежели наши мужчины...Но это исключения скорее,нежели закономерность.Женщина все хочет сей же час и сиюминутно(вспомни прикол с ограничением на цену топлива Тимошенко,,оно просто исчезло с заправок),по-этому просто начинает ломать дрова,а щепки летят в нас...Это бесполезный спор,на самом деле,феминизм везде уже,скоро и забудут как рожать надо:)))

Все мы так или иначе платим за секс,а шлюхи всего лишь честно называют цену. (с)"Теория лжи"
    Любые отношения - игра во власть,с кем бы они ни были.(с)"Американская история ужасов"

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Faradey сказав:

А политика- эта не та вещь, где можна дать шанс, а потом понять, что не тому дали шанс и что ничего хорошего не выйдет из этого. Этим самым м заведем нашу страну в ещё большую жо...

Ну, так, про всяк випадок, нагадаю, що на виборах ми саме тим і займаємось, що "даємо шанс" - такий головний механізм демократії...

І знову ж таки питання лишається відкритим: чому чоловікам, які знов і знову все лажають і лажають, шанс давати можна, а от жінкам - ні? Чи все таки давати шанс і чоловікам, і жінкам?

Dj V.To$ сказав:

Нет,не кажется...Ты знаешь,мне достаточно Тимошенко и Ветренко,хотя не спорю,что есть и отдельные случаи когда женщина приносит в политике больше пользы нежели наши мужчины...Но это исключения скорее,нежели закономерность.:)))

А хіба з чоловіками не те саме? Користь буває лиш в окремих випадках...
      Dj V.To$ сказав:

Женщина все хочет сей же час и сиюминутно(вспомни прикол с ограничением на цену топлива Тимошенко,оно просто исчезло с заправок),по-этому просто начинает ломать дрова,а щепки летят в нас...

Ну, хибні рішення бувають у всіх, і стать тут ні до чого. І Ющенко помилявся. І Кучма. І Янукович. І інші...
      Dj V.To$ сказав:

Это бесполезный спор,на самом деле,феминизм везде уже,скоро и забудут как рожать надо:)))

Рівність у правах - це не фемінізм. Фемінізм був би тоді, коли жінки почали казати "геть чоловіків з політики!"
    Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

А что сдесь можно на словах говорить. Это надо по рузультатам судить. Вот если когда-то женщина будет у власти - вот тогда и поговорим,когда будет с чем сравнивать. Змінено користувачем Faradey

Знание приносит страх !

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

ALee сказав:

Ну, так, про всяк випадок, нагадаю, що на виборах ми саме тим і займаємось, що "даємо шанс" - такий головний механізм демократії...

І знову ж таки питання лишається відкритим: чому чоловікам, які знов і знову все лажають і лажають, шанс давати можна, а от жінкам - ні? Чи все таки давати шанс і чоловікам, і жінкам?

А хіба з чоловіками не те саме? Користь буває лиш в окремих випадках...

Ну, хибні рішення бувають у всіх, і стать тут ні до чого. І Ющенко помилявся. І Кучма. І Янукович. І інші...

Рівність у правах - це не фемінізм. Фемінізм був би тоді, коли жінки почали казати "геть чоловіків з політики!"

Геть чоловіків с політики - это уже женский шовинизм,который тоже уже завладел умами многих женщин,которым нравится иметь мужские яйца:)))

Розгорнути  
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..