Перейти до змісту
  • "Великий брат" не стежить за тобою.
  • Мій перший відеорепортаж :)

Рекомендовані повідомлення

Вирішив поекспериментувати в галузі відеорепортажів, темою обрав акцію, яка відбулась у неділю на Майдані Свободи.

Не судіть суворо - вперше, як ні як :)

P.S. У мене чомусь "підглючує" СБН: або тему не так додаю, або незрозуміло - чомусь зникає... Тому вибачаюсь, якщо хтось по кілька раз бачить

Право знати не забрати!

Активіст громадської ініціативи "Маєш Право Знати"

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Очень много "Эээээ", и оператор должен камеру держать ровно. Еще желательно текст подготавливать... Про качество, особенно звука, молчу. Ну это мое личное ИМХО!
    Говори кратко, проси мало, уходи борзо (ц) Пётр І
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Очень много "Эээээ", и оператор должен камеру держать ровно. Еще желательно текст подготавливать... Про качество, особенно звука, молчу. Ну это мое личное ИМХО!

И правда, "ээээ" многовато, особенно в начале. Да и не такая большая проблема организовать хоть какой-нибудь простенький микрофон. А в целом, то для первого раза неплохо)
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Дякую за коментар!

Текст начитувався чистим експромтом, оператор - дружина, також нечасто репортажі знімає :)

А мікрофон - куди ж його увімкнути? Камера звичайна побутова, у неї входу немає.

Змінено користувачем Serg Illiukhin

Право знати не забрати!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

Дякую за коментар!

Текст начитувався чистим експромтом, оператор - дружина, також нечасто репортажі знімає :)

А мікрофон - куди ж його увімкнути? Камера звичайна побутова, у неї входу немає.

По поводу дрожи камеры - как вариант штатив.

По поводу звука - попробовать писать на диктофон, а потом монтаж. Ну как вариант.

Змінено користувачем Roger Young
    Говори кратко, проси мало, уходи борзо (ц) Пётр І
    Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

По поводу дрожи камеры - как вариант штатив.

По поводу звука - попробовать писать на диктофон, а потом монтаж. Ну как вариант.

Так я ж і писав звук окремо, але на мобілку, не на диктофон.

Згоден, диктофон з нормальним мікрофоном має бути краще.

Право знати не забрати!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

P.S. У мене чомусь "підглючує" СБН: або тему не так додаю, або незрозуміло - чомусь зникає... Тому вибачаюсь, якщо хтось по кілька раз бачить

це не сбн підглючує, це у модерів та адмінів форуму мозок підглючує серйозно. Вони постійно видаляють звідси майже всю інфу, котра так чи інакше стосується критики міської влади. Так що це питання не технічне, це питання здоров'я психіки окремих людей.

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

це не сбн підглючує, це у модерів та адмінів форуму мозок підглючує серйозно. Вони постійно видаляють звідси майже всю інфу, котра так чи інакше стосується критики міської влади. Так що це питання не технічне, це питання здоров'я психіки окремих людей.

Так там ніби-то і критики міської влади особливої немає :)

Право знати не забрати!

Посилання на коментар
    Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..