Перейти до змісту
  • Головна
  • veloman

    Користувач
    • Постів

      4 978
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    • Переможець днів

      14

    veloman став переможцем дня 27 січня 2019

    veloman мав найпопулярніший контент!

    2 Підписка

    Досягнення veloman

    Досвідчений

    Досвідчений (11/14)

    47

    Репутація

    1. під'їхав автомобіль, відкрилось вікно, штрих дістав камеру і почав знімати в сторону привата, вібігає два тіпа, сідають в інший автомобіль і швидко починають тікати, раптово з'являється автомобіль дсо і на люстрі гоняться за ними, машина з камерою продовжує знімати і мчить за дсо.
    2. шо там по ограблению около привата сегодня?
    3. петарда?) Нет, грохот был солидный. Был в это время на Независимости на улице, показалось что где-то в районе Короленко что-то взорвали. Погромче чем взрыв пакет. Взрыв повторился около 23.00, уже ближе к Независимости. Дымов и зарева не видел. В новостях ничего не нашёл. Осталось загадкой, короче десь зі сторони Лагунової
    4. у Броварах на пекарні сьогодні даже класно було. все цивільно
    5. та я не о том. когда выходит новое тело, старые в этот момент сильно теряют в цене, но это типа нормально, везде так. но у эпола предыдущее превращается в тыкву а владелец в лоха и нищеброда. а дальше начинается какая-то херня религиозная. бу продолжает стоить дохера, пока совсем не станет говном мамонта, тогда как сасунги, вышедшие в тот же год, например, новые стоят дешевле заюзанных эплов. это бред какой-то. знаю пару человек, которые брали так б/у, ходили год и потом за те же бабки сливалиочень похожая херня с тойотами старыми происходит це точно))
    6. це ж цікавіше, ходити по схилу збирати лижі і палиці
    7. судячи з відео, у екена дуже велика різкість, у СДЖ5000 найприємніші кольори, досить сірувато, але, мабуть, це максимум для таких камер. у йікам при русі різкість плаває
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..