Перейти до змісту
  • Головна
  • alexdos

    Користувач
    • Постів

      10
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація

    • Національність: Українець

    Досягнення alexdos

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. alexdos

      Велодень 2013

      О каком общем сборе идёт речь?
    2. Всім хто відважився на поїздку до Києва - респект . Нас було ну дуже мало, та все ж... Дякую за підтримку і за те, що Ви таки дочекались наз з Миколою (заклеїти п"ять дірок в камері і відновити обірване кріплення багажнику виявилось справою не дуже швидкою) - і ми дружною компанією доїхали до Броварів. Кілька фоток з моєї цифромильниці...
    3. Я тільки вчора велосипед з балкону дістав. Соромно... Але якщо наберусь сміливості, то поїду з вами - буду десь в хвості колони плентатись.
    4. Что за звери и на какие части тела/вела клеются? П.С. Вопрос неактуален - нарыл информацию на Велокиеве. Буду думать...
    5. Судячи з постів на Велокиєві суперники таки дійсно сильні і добре підготовлені як фізично, так і технічно (кілька разів катали трасу до гонки; мають доп. екіп у вигляді пульсометрів, датчиків каденсу, секундомірів, що дозволяє нормально тримати темп). Ну а що стосується форми і уміння... За уміння керувати байком я впевнений . Форму не перевіряв... Більш ніж впевнений, що не вистачило саме досвіду. Кому цікаво: 1. остаточні результати http://velo.org.ua/forum/viewtopic.php?t=4254 2. фотки http://siryk.io.ua/album237712 (Jewel-a я там точно знайшов ) Відразу кажу, що фотки не мої, а Maksym - ки (http://www.velokiev.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=6381).
    6. Дякую тим, хто все ж наважився і поїхав в Київ. Я ні на хвилину не пожалкував про це. Вибачаюсь за те, що довго не викладав фотки. Думаю багато хто знайшов себе в численних галереях, які викладали велосипедисти в гілці велофоруму Фотки з Велодня (зокрема майже всі "наші" потрапили на фото до Mir-a). Ну а тепер кілька фоток з мойого фотоапарату: 1. В очікуванні 2-ої колони Хмарки, які потім таки "підмочили" нас 2. Перед стартом під Аркою 3. Після урочистого проїзду по Хрещатику 4. Прайд кастомів 5. Перед виїздом додому Вибачаюсь за хаотичне розташування фоток на сторінці - не зміг побороти :-)
    7. Хто не втратив надію побачити себе на фотках і має "товстий" канал - раджу передивитись 2 галереї від kotyara та mir. Там подекуди видно наших бійців. От наприклад jewel так сподобався kotyara, що потрапив у кадр 2 рази :-) (раз на Шевченка, раз на Михайлівській): http://i.io.ua/img_aa/medium/0418/55/04185588.jpg http://i.io.ua/img_aa/medium/0419/36/04193676.jpg Ну а це вже ті самі jewel та volshebnick тільки в галареї mir-a http://foto.extreme-ua.com/d/81435-4/Bikeday_216.jpg Варто зазначити, що з обох галерей можна стягнути фотки і в більшому форматі.
    8. 3 фотки нашої 2 частини колони, коли ми піднімались з Поштової до Арки http://i.io.ua/img_aa/medium/0415/80/04158015.jpg http://i.io.ua/img_aa/medium/0415/80/04158020.jpg http://i.io.ua/img_aa/medium/0415/80/04158029.jpg і одна фотка 1 частини колони http://i.io.ua/img_aa/medium/0415/80/04158043.jpg
    9. 1. Як мінімум ризикували отримати сонячний удар (подивись пости людей вище).2. Бажаю, щоб "кедры из Ливана" ніколи не зустрів на своєму байкерському шляху камікадзе на велі, дурнуватого автомібіліста чи водія маршрутки, високих бордюрів, ям, дверей автомобілів, що зненацька відкриваються в сторону проїзжої частини і т.д., щоб йому вистачило вміння, часу і везіння все це оминути, об’їхати, обскакати, щоб він завжди міг втриматись на мокрій бруківці, на високій швидкості..... Одним словом, щоб у нього не було такого випадку, коли шлем реально рятує від серйозних травм голови і навіть рятує життя. Цього бажаю всім велосипедистами. І все ж рекомендую катати в шоломі, хоча б на достатньо довгі відстані і при проїзді по серйозних автомагістралях. 3. Бодіармор та фулфейс все ж залишимо екстремальщикам :-) - от у них ймовірність бухнутись головою точно більша ніж при виході з маршрутки.
    10. Ну що ж... Мабудь символічно, що мій перший пост на цьому форумі буде саме про подію, яка називається Велодень 2008. Спочатку про приємне: 1. Дякую Хіпарю, що вирішив зібрати активістів на поїздку до Києва (на мою думку їхати разом було веселіше ніж поодинці). 2. Дякую ведучому другої групи байкерів, що їздила до Києва (довго вкручували поряд, але так і не познайомились :-( ). 3. Дякую всім, хто зважився на таку поїздку. 4. Дякую всім, хто намагався дотримуватись правил ДР та руху в колоні (маю надію, що наша колона в Броварах все ж вирізнялась на фоні загального хаосу :-) ). 5. Приємно було проїхатись та поматрасити разом. А тепер дьоготь: 1. Анреспект Бажану (не зважаючи на його немаленький досвід на велі) - така поведінка велосипедистів ДУЖЕ негативно налаштовує оточуючих до них. 2. Дехто не розрахував свої сили та недостатньо екіпірувався. Екіпіровка стосується стану байків та відсутності шоломів. Окрім того дехто ризикував, не маючи будь-якого головного убору на такому палючому сонці. Хочеться сказати, що байк - це чудовий засіб відпочинку та пересування, але тільки в тому випадку, коли користування ним не шкодить здоров’ю. Так що бережіть здоров’я і отримуйте насолоду від користування байком. 3. Організація броварського велопробігу була нікудишня. Висновки: 1. Треба частіше збиратись :-) . 2. Треба виховувати "молодь". 3. Треба підвищувати культуру. 4. Треба все ретельно планувати (хоча інколи спонтанні рішення мають дуже приємні наслідки :-) ). ПС. Все викладе вище повністю моє ІМХО. Прошу вибачення у того хлопця на велосипеді, який мене завалив в Броварах, а потім я його трохи "повчив" - не стримався. Як справи у бійця з нашої колони, який виконав кульбіт на незалежності?
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..