Перейти до змісту
  • Головна
  • Cadence

    Користувач
    • Постів

      173
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про Cadence

    • День народження 26.02.92

    Інформація

    • Місто народження: Мої любі Бровари
    • Національність: українка
    • Інтереси: Морозивоооооооо, романтика, східні культури, чай, малювання, музика, оригінальні особистості, школа(не плутати з начанням!), свята, гумор, інтернет, все гарненьке, котики і взагалі тварини, сонячні дні, теплі дощі, фотографії, вечірки, тихі романтичні місця, квітучі абрикоси, мрії, море, пляж, танці до упаду, квііііііііти, слово "так", воду, все смачне і солоденьке, Жанна д"Арк, Петрарка, "Ромео та Джульєтта", натяки, погляди в очі, легкий вітерець, переписки круглу ніч, все що заборонено... Хлопці з почуттям гумору, що думають не лише про секс та пиво...)))))

    Контакти

    Досягнення Cadence

    Учень

    Учень (3/14)

    0

    Репутація

    1. Колись був талісман - чьотки. Брала на екзамени в 9 класі - всі здала на відмінно). Подарувала невезучій дівчінці. Зараз в талісмани не вірю, але коли хочеться покластись на щось вище і могутніше, ніж я і мій розум - беру іконку св. Ірини. У результаті - дуже навіть добре здані тести
    2. оооо... що я тільки не збирала найбільшою пристрастю були стікери - на них було витрачено немало бабок... лежить десь моя колекція, наклеєна в зошитки... а я б могла купить джинси
    3. Але цензура права. Флеш моб - це не розвага, це цілеспрямоване діяння з певною метою, щось довести, привернути до чогось увагу і т.д.
    4. ніколи не сварились:-) в коханні немає місця для гордощів і образ... Хоча, мабуть, ще будемо... Але тільки щоб урізноманітнити відносини:-)
    5. Cadence

      Green Day

      мені ДУУУУУУУУУЖЕ подобається ця група! Мої улюблені пісні: Closing Time Wake Me Up When September Ends Holiday і, звісно ж, Boulevard Of Broken Dreams
    6. Вражає... а мені сподобався метелик) Взагалі всі класні... А де це взагалі ?
    7. Взагалі, на мою думку людина не може відкртися повніст навіть по своїй волі. І навіть якщо вона думатиме, що відкрита повністю для певної людини, то насправді це буде не так.
    8. згодна... а хто сказав, що я кинусь на шию одразу тому, хто викликає у мене симпатію? Я придивлятимусь до людини, адже уявлення про неї можуть бути хибними і я розчаруюсь в ній при першій же нагоді.
    9. я так зрозуміла, переконати вас я не змогла) все ж ви не праві. Ви доводите зовсім не те, про що говорив втор теми
    10. Глибока реакція) я приблизно знаю, що ти подумав. Моя відповідь прозвучала в останіх рядках адміністратора :wink:про симпатію)
    11. Навіть не підозрюєш)) На симпатію можуть впливати, а на кохання - ні. А кохати одразу обох - неможливо. Я буду з тим, кого кохатиму, не з ким попало! :wink: Зайди на мою інфо-сторінку і прочитай мої інтереси в кінці - писала пів року назад :laugh: :wink: П.С. кинь почитать свою історію!
    12. Стоп! Ти вже говориш трошки про інші умови! Якщо я не помиляюсь тема така: нема грошей - немає кохання. А не : кого ти вибереш із двох симпатичних тобі людей: олігарха чи студента?))
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..