Перейти до змісту
  • Головна
  • balabay

    Користувач
    • Постів

      66
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про balabay

    • День народження 10.01.92

    Інформація

    • Національність: Украинка

    Контакти

    Досягнення balabay

    Новобранець

    Новобранець (2/14)

    0

    Репутація

    1. http://www.mob.rv.ua/2012/02/mtc-1055/ - подробная информация о товаре. Состояние идеальное, поскольку не был в експлуатации. Причина по которой продаю, срочно нужны деньги! В комплекте отсутсвуют наушники. Цена: 999 грн.
    2. Желательно указать место, стоимость обучения ну прочую инфу... Буду признательна.
    3. Вказувати на недостатки особи в критичних ситуація неприємливо! Хоча як ти виразився "плоскогрудость" має місце у половини жіночого населення України... Я давно звертаю увагу на твою писемність на порталі. І часом мені здається, що ти просто велика дитина, якій потрібна увага.
    4. balabay

      Стол заказов

      А ще краче, якщо: "Голос Донбасса – Всех касается"
    5. balabay

      Стол заказов

      РЕЖИК (Голос Донбасса). Викладеш, буду дуже вдячна...
    6. Вау, збільшивши фото, я збагнула "смысл". Ти чи справді "дибіл", чи хочеш таким здаватися?
    7. БульБашка, я дивуюся, як тобі вдалося стати такою популярною? І взагалі ти молодець, я б на твоєму місці послала, цю всю негативну масу куди подалі. Хочу щоб ти знала, якщо ти і дійсно користуєшся різними «кремами», то тобі це личить! Роби як вважаєш вірним, і не слухай хто би що не казав, мов, писати не вмієш, гламур так і пре. Людей ці показники не змінюють. Це твоє життя і їхня заздрість (іншого пояснення я не бачу), без цього ніяк.
    8. БульБашка, нікого не слухай, щоб там хто не говорив, типу "Так я еще раз спрашиваю, зачем так много фото?". Викладуй скільки захочеш, мені наприклад подобаються твої фото і я залюбки їх дивлюся.
    9. Мировоззре́ние — совокупность (система) взглядов, принципов, оценок и убеждений, определяющая отношение к окружающей действительности и характеризующая видение мира в целом и место человека в этом мире. Обусловлено особенностями общественного бытия и социальными условиями. Мировоззрение личности определяет мнение. Именно мировоззрение, а не объем знаний человека определяет его поведение и поступки. Вона має рацію, приблизно в такому віці у підлітків змінюються погляди на життя. Це пов*язане з сказаним вище.
    10. Ну всі зберігати, якось не хотілось, тому зберегла самі кумедні.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..