Перейти до змісту
  • Головна
  • Волошка

    Новачок
    • Постів

      9
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Контакти

    Досягнення Волошка

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. Впринципі "за" Але головне знати ту границю між.... Бо інколи так сильно захоплюються, що на фото не видно головного. Виходить щось таке дивне. Як я це називаю - "дурний фотошопер"...і пусто. :pardon00: Фотограф передає задум, і лише вносить деякі маленкі штрихи, тоді це чудово...
    2. Думаю, ви знаєте, що це таке. Одним словом не байдужі люди, які можуть допомагати. Вирішила створити цю тему, бо хочу стати волонтером давно, от тільки не знаю як це зробити. Не підкажете чи в нас в місті є щось подібне. Або може ви самі волонтер? Тож буду чекати допомоги!!! Пишіть про все що знаєте з цього питання :wink:
    3. Власне, людина може все...ніяких граней нема,все і всі відповіді в нас самих, так я вважаю..от тільки не завжди ми це розуміємо.
    4. Волошка

      Кино

      Цой - Вийшов давно за рамки російського року...Для мене його творіння вічні.Одне тривожить - це те,що коли він помер мене ще на світі не було...а так хотілося б знати,чути,підспівувути пісні за його життя...залишається берегти в серці те,що залишив Цой.)))
    5. На даний момент 3 том "Войны и мир"
    6. Як співається в пісні :"День рожденья - грустний праздник.." От так і я...чомусь цей день я не люблю катастрофічно...SAD...хоча вдячна,що я народиласьі живу.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..