Перейти до змісту
  • Головна
  • Anna

    Користувач
    • Постів

      30
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Контакти

    Досягнення Anna

    Новачок

    Новачок (1/14)

    0

    Репутація

    1. ф точкУ)на Короленко імєєццо дисконтка :biggrin: це називається сток. ога
    2. омг, таке буває? це ж по ідеї волоссю апокаліпсис наснився..аби не виразитися некультурніше..
    3. невтрималась: А в моем мире живут только пони, они кушают радугу и какают бабочками. (с) Кеті і цей...."секрет" як нова релігія. Не погано. але і не добре, особливо, якшо бути фанатиками або це просто я живу за принципом "не категоричності, але контрасності" тчк
    4. ну відео я звісно ваше бачити не можу( але по темі... незнаю як там з Китайською сахарою..але біснуватих можна спостерігати в "Октябрьской" церквушці.. Це на Печерську. Кому потрібен детальний маршрут - звертайтеся =)
    5. від того..шо вважають Флірт - зрадою? (яшо вже хтось таке написав..сорі за повтори 12 ст соплей непривабило мої очі, жодне)
    6. все у вас "если да кабы", но если продолжить историю "если" - то если у пары глубокие чувства - флирт лишь щекочет нервишки..придаёт осторы...перчик ...ммм разве не вкусно так?
    7. навіщо домовичкам душити своїх "сокамерників"..?
    8. ФЛИРТ Измена.. и метод борьбы один- смертная казнь!!!! сначала долго пытать..можна с применением жесткого секса (боты из вконтакта подскажут) потом придумайте сами..и вообщем можна сжечь... можна голову с плечь.. а можна просто не быть дурой/дураком
    9. Anna

      5nizza

      Недооцінювати - це звісно справа індивідуальна, а безпідствавно натякати на таланти чи точніше не таланти Бабкіна!! ум.. я б була обережнішою :cool: і цей...СаН Сей... це окремий проект Сана..який, між іншим, більше протікає і прогресує в Росії. але і в Україні піймати можна. Концерти в них пре..пре преАфігєнніші)) Скажімо на Гогольфесті вони виступили разом із Феймом, що помножило враження і відчуття. Вони витрясли душу, точніше усе паскудне з неї, і наситили позитивом....і і... і.. і не треба порівнювати пятницю сансей і бабкіна. різні речі. от
    10. как на щет фразы "Я не для этого сюда пришла"..хотя нет..так заканчивается. быть может: "Мне холодно"?...баально..но действенно.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..