Перейти до змісту
  • Головна
  • Мастер

    Волейболіст
    • Постів

      1 567
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація

    • Місто народження: там дохуя

    Контакти

    Досягнення Мастер

    Звичайний Учасник Співтовариства

    Звичайний Учасник Співтовариства (8/14)

    -1

    Репутація

    1. Продам струни для акустичної гітари Fender 60XL Posphor Bronze. Калібр 0.10...0.048. Виробництво - Мексика. ЦІНА - 50 ГРН/КОМПЛЕКТ. Продам струни для електричної гітари Fender ST3050R Nickelplated Steel. Калібр 0.10...0.048. Виробництво - Мексика. ЦІНА - 50 ГРН/КОМПЛЕКТ. Відписуйтесь сюди або телефонуйте за номером 0935080676. Євгеній.
    2. ну не знаю, мені здається іноді, що Ельза тут постила вічно)
    3. я згоден, ніякої різниці немає. що ви так прицепились до старожилів, вони самі не всі один одного знають) а чому я справді дивуюсь, так це тому, що теми про політику мовчать. зараз якраз самий час для срача в тій області.
    4. а куди поділись щоденники? їх реформують чи взагалі прибрали?
    5. ну я про стадний інстинкт. якщо зараз підняти якісь цікаві теми і в них будуть відписуватись ті, хто давно зареєстрвоані, то всі іншим стане цікаво як мінімум сюди зайти. так було завжди)
    6. Треба провокаційну тему, і сюди люди підтянуться) В соц.мережах так само зараз нічого робити, хіба що тематичні форуми. А чим наш форум не тематичний? Ну, "всетематичний", так скажімо)
    7. ти там на волейболі закинь слово про тему, через день тут всі будуть)
    8. Я думаю, що східняк буде, якщо сюди підтянеться хоч трохи старожилів. + зробити щось цікаве, а не просто попойку. От не віриться, що всі думають "нафіга".
    9. Мастер

      Garbage

      Гурт зібрався. Новий синг і кліп вже в неті:
    10. Мастер

      Sigur Rós

      Новий альбом Sigur Rós під назвою «Valtari» з'явиться на полицях музичних магазинів 28 травня 2012 - про це повідомляється на офіційному сайті ісландського гурту. В альбом увійдуть вісім композицій (трек-ліст наводиться нижче). Першим синглом стане композиція «Ekki Múkk». "Valtari" - шоста студійна робота Sigur Ros. П'ятий і останній на сьогоднішній день повноцінний альбом "Med sud i eyrum vid spilum endalaust" гурт випустив ще в червні 2008 року. У листопаді 2011 року у продаж надійшов концертник "Inni", матеріал для якого був записаний під час двох виступів у Лондоні в 2008 році. В інтерв'ю журналу «Q» учасники гурту охарактеризували новий альбом словами «інтровертний», «плавучий», «мінімалістичний». Фронтмен Sigur Rós Йонсі (Jónsi) розповів, що саунд нового альбому став більш електронним, однак, це не означає, що гурт тепер виконує танцювальну музику. Sigur Rós як і раніше використовує вигадану мову Vonlenska в своїх творах. Ця суміш ісландської та інших європейських мов звучить на всіх альбомах колективу, і давно стала їхньою своєрідною візитною карткою. Гурт, який не давав концертів вже чотири роки, почне тур в підтримку нового альбому в серпні серією виступів на музичних фестивалях, включаючи «Rock en Siene», де вони виступлять на одній сцені з Green Day, Mark Lanegan Band іThe Black Keys. Sigur Rós також завітають у вересні до Польщі, де в рамках Sacrum Profanum Festival виступлять із двома концертами у Кракові. інфа з ресурсу: http://www.azh.com.ua/news/sigur-ros-valtari там же і кліпєц.
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..