Перейти до змісту
  • Головна
  • Молния

    Користувач
    • Постів

      538
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про Молния

    • День народження 19 серпня

    Контакти

    Досягнення Молния

    Ентузіаст

    Ентузіаст (6/14)

    0

    Репутація

    1. http://support.apple.com/kb/HT1320?viewloc...mp;locale=ru_RU почитай. может поможет.
    2. Три метра над небом / Tre metri sopra il cielo (Лука Лукини)
    3. Щодо змісту анкет, а саме моєї, я згодна, вона дуже мала. Але чесно кажучи, не бачила сенсу її розписувати заради цього конкурсу. Все рівно обговорюють тут не інтереси, і не діяльність, а трохи інше Що особливо помітно на початку цієї теми. Хоча радує те, що все більш-менш культурно.
    4. Саша. 19.08.1992. Діяльність: навчання, танці, фото. Інтереси = діяльність.
    5. куда ей падать? У нас и так страна замечательная. За границей, например, когда дорожает бензин, следующим дорожает хлеб, а потом всё остальное. А у нас с точностью наоборот - хлеб в последнюю очередь. Вот нам и результат - шок людей, привыкших всегда видеть навалом хлеб в магазине, которые пришли и увидели просто пустые полки и надписи на магазинах "Хлеба нету".
    6. Такий вибір батьки точно не схвалять=) А по темі, все дуже просто до банальності. Треба прислухатися до себе, до своїх бажань, думок. До чого в тебе більше серце лежить, те й вибирай. І це повинен бути твій власний вибір, а не батьків, дядь, тьоть, бабусь і дідусів. Тому що жити потім тобі з цим вибором, а не їм.
    7. Що я відчуваю?.. Хм... Як сказати. Загалом, людські відчуття дуже важко пояснити, описати і т.д. Але можна сказати зразу, що це дуже приємні відчуття... :smile:
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..