Перейти до змісту
  • Головна
  • Scarlet

    Користувач
    • Постів

      308
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Досягнення Scarlet

    Автор

    Автор (5/14)

    -2

    Репутація

    1. можна..чому ж ні. Я іноді розказую.Та це буває крайнє рідко , бо я сама майже ніколи не пам"ятаю що мені снилось!
    2. Scarlet

      Океан Ельзи

      Я теж спочатку так подумала..Таким наївним людям ,як Славік нема чого робити в політиці - це раз..Він і так робить Україну кращою..Соціальні проекти ,музика , благодійність - цього і так досить..В одному інтерв"ю я чула , що він сказав ,що як тільки зрозуміє , що політика то не його то він відмовиться від того ,щоб бути депутатом і не дасть прикривати брудні махінації своїм ім"ям..Я звичайно вірю у його добрі наміри..Але все таки даремно він це зробив..Час покаже..
    3. Буковскі -Самая красивая женщина в городе
    4. Scarlet

      Океан Ельзи

      Протягом усього свого свідомого життя я маю Мрію – побачити на власні очі сильну красиву а, головне, щасливу Україну. Протягом усього свого свідомого життя я працював над тим, щоб ця Мрія здійснилася. Працював в університеті, де разом зі своїми однокурсниками опановував знання . Працював в аспірантурі, де вдосконалював ці знання та творив науку. Щодня працював на багатогодинних репетиціях і в студії, де старався одержати результат, за який ніколи не було б соромно ні мені, ні друзям-музикантам, ні співвітчизникам. Працював на концертах, де щиро віддавав всю свою, віру, надію й любов мільйонам слухачів. Кожною клітиною свого тіла я завжди прагнув зробити мою країну кращою. Часом мені видається, що я відчуваю зміни. Так було коли я, 16-річний, вирішив піти вчитися до університету, і потім, коли у 22, зрозумів, що стану музикантом. Сьогодні прийшов час для наступного кроку. І я роблю цей крок, вирішивши балотуватися до Верховної Ради. Роблю його впевнено й свідомо, разом з тим ні на мить не забуваючи про Музику, яка є моїм життям. У мене є однодумці. Це тисячі й мільйони Нових Людей, які поступово, крок за кроком, день за днем усвідомлюють, що це наша Справа, наша Країна. Я справді вірю в це. Роблю цей крок, щоб використати всі свої знання, досвід, енергію і зробити нашу з вами країну справді щасливою і жодних інших мотивів у мене немає ! С. Вакарчук 07. 08. 2007 р.
    5. Scarlet

      Ищу фильм

      "Зеркало" Тарковского..
    6. Scarlet

      Океан Ельзи

      Наше радіо)Я вже скачала цю програму з інету)..
    7. Scarlet

      Океан Ельзи

      Я говорила про проект Книга творить людина..Дякувала за концерти..Питала яка улюблена книга і автор..Сказала , що він дуже авторитетна людина для нашої молоді!!А питання з імейлу таке : Якби Ви моглу вирішити одну глобальну проблему людства..яку саме Ви б вирішили? Я ще й записала усе це на аудіокасету))))))
    8. Scarlet

      Океан Ельзи

      АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА..Я тільки що ромовляла з Славіком по телефону)))))я дозвонилась до нього на радіо!а ще в ефірі йому задали питання яке я слала на імейл радіо передачі))))))))))))))))Я найщасливіша у цьому світі))))))))))))))))))))))))В ефірі йому ,якщо я не помиляюсь,задали лише одне питання з імейлу..і то було моє питання)))))))))
    9. Scarlet

      Океан Ельзи

      xatrix Я не фанатка..Я ж не їжджу за ними по всім містам України ..не відвідую усі концерти туру.. і т д..Я себе фанаткою не вважаю..Фанатизм то вже хвороба! - Ось , кому цікаво,декілька фоток з останнього концерту в Києві..
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..