Перейти до змісту
  • Головна
  • КСАВО ВВС

    Користувач
    • Постів

      393
    • Зареєстровано

    • Відвідування

    Інформація про КСАВО ВВС

    • День народження 31.01.45

    Інформація

    • Місто народження: Brovary
    • Національність: Українець
    • Інтереси: Программирование

    Контакти

    Досягнення КСАВО ВВС

    Автор

    Автор (5/14)

    0

    Репутація

    1. Так ти правий та іще й як правий вже цілий загін в Броварах і не тільки знає це ганебне слово КИДАЛОВО тісно зєднане з іменем юрій кравець через маленький проміжок часу Ви будете посвідчені як він цинічно це робить і дехто буде дуже здивований скільки грихів за цим ср. кравцем стоїть, не бійтесь за факти розповідайте щоб другі прості люди не попали в неприємну халепу, та ще й яку щоб не було дуже гірко потім!
    2. Але тут справді смішного нічого нема це проста злість одного табору до протилежного, як завжди помиї, що від них чекати уже зпрогнозовано !
    3. http://www.topnews.ru/video_id_6932.html Ну и что тут, а сколько друку в теме пхе и это СЕНСАЦИЯ?! Видео даже не запретили демонстрировать то, что не показали это просто с человеческой точки зрения нормально. ТЕМУ В ТОПКУ!
    4. Сегодня, 9 мая, в Украине на государственном уровне празднуют 65-летие Победы в Великой Отечественной войне. В День Победы в Украине пройдут парады. В этот день парады войск пройдут во всех украинских городах-героях, в 27 городах Украины - торжественное прохождение военнослужащих. Примечательно, что во времена СССР парады проводились только в юбилейные годы, однако после развала Союза многие постсоветские страны ввели практику ежегодного проведения торжественных шествий при участии военных и боевой техники. В городе-герое Киеве торжества начнутся церемонией возложения венков к могиле Неизвестного солдата и открытием памятника маршалу авиации четырежды Герою Советского Союза Ивану Кожедубу. Главным событием праздника станет военный парад на Крещатике. В нем примут участие 3 тыс. военнослужащих Вооруженных сил Украины и других воинских формирований. Кроме этого в параде впервые примут участие 75 военнослужащих из России, а также 122 курсанта и 14 офицеров из Беларуси. Перед участниками и зрителями парада выступит верховный главнокомандующий Вооруженных сил Украины, президент Виктор Янукович. Примечательно, что парады войск в Украине пройдут во всех городах-героях - Киеве, Севастополе, Одессе и Керчи. Кроме того, в 27 городах (областных центрах и ряде городов областного подчинения) пройдет торжественное прохождение военнослужащих украинской армии и статическая демонстрация военной техники. Сообщается, что торжественное прохождение военных ВСУ пройдет в Чернигове, Харькове, Львове, Донецке, Виннице, Кривом Роге, Ровно, Житомире, Запорожье, Днепропетровске, Николаеве, Тернополе, Хмельницком, Сумах, Симферополе, Белой Церкви, Чугуеве, Миргороде, Мелитополе, Мукачево, Озерном (Житомирская обл.), Василькове (Киевская обл.), Владимир-Волынском, Евпатории, Мариуполе, Херсоне, Ивано-Франковске. Ранее в субботу, 8 мая, Президент Украин ы Виктор Янукович поздравил ветеранов по случаю 65-й годовщины победы в Великой Отечественной войне. У кого есть возможность снять парад на Крещатике скинте фото в тему пожайлуста.
    5. Приєднуюсь вітаю з Днем Радянської Армії тих хто віддав частину свого життя службі! А також молодше покоління з днем Захісника Відчизни! Бажаю головне здоровя, силу духа, злагоди в сімях і всього, всього найкращого....!
    6. Дивна ти людина якраз у тебе співпадають відповіді під різними ніками кіф якщо ти справедлива людина покажи будласка скільки в його під одним айпі адресом ніків, хотя я розумію якщо є роутер, хотя проаналізувавши відповіді це одна й та сама особа, як він же і мовить сам задає питання і сам же відповідає. А по тому хто і де сидить то вже пробач не твоє свиняче діло Dart пробач за грубість, це діло кожного коли і ськільки сидіти в Інеті чи просто працювати.
    7. Киф дякую, але це не секрет у нас стоїть роутер я захожу під своїм ніком другий користувач з сімї з ноута і з мобільного пристрою через вай фай під другим я ж не можу одночасно бути одним користувачем, сусіда коли він просить (приходить іноді до нас і не ітльки він один чи одна в їх свої ніки) так що пробач це не сенсація і тим більш по коментам продививсь з горячки відповідали під другими ніками та ж сама особа ти їх теж покажи а то це вже не цікаво. До речи фашизм я теж не підтримую ні в якому обліку.
    8. Какой не воспитаный ребенок кошмар и что с тебя дальше будет просто ужас! Иди ноги мой и спать если конечно уроки выучил одни ошибки...
    9. Сынок я уже на пороге шестого десятка, а ты тут такое не хорошее пишешь та и кто бы не был некрасиво оскорблять не знакомых людей я думаю с родителями ты так не разговариваешь.
    10. Фу бяка та ще з помилками пише! Замість того щоб вчитись ти в політику граєся - майдан - пиво.
    11. Та ні уже хватить експериментів цей раз керуватиме Віктор Фелдорович Янукович за його проголосувала більшисть населеня України хоть тужся хоть не тужся пора не балакати, а працювати, при ній дуже багато стало безробітними і бистро стали котитись в прірву, вибори покажуть що хоче народ України, чи брехню, чи стабільність!
    ×
    ×
    • Створити...

    Важлива інформація

    Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань..